WERKEN ALS TELEFOONREPARATEUR BIJ REPAIR IT NOW

Repair IT Now is per direct op zoek naar een telefoonreparateur. Ben jij technisch ingesteld en lijkt het je leuk om je bezig te houden met smartphone reparatie? Solliciteer dan naar deze functie.

Over Repair IT Now

Met ruim 10.000 klanten is Repair IT Now dé specialist op het gebied van smartphone- en tabletreparatie. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de reparaties van laptops en computers. Met vrijwel elk type merk apparaat kan men bij Repair IT Now terecht. Sinds kort richten wij ons ook op refurbished iPhones. Wij beschikken over jarenlange ervaring. Repair IT Now is gevestigd in Sliedrecht en is in 2016 genomineerd als onderneming van het jaar!

Functieomschrijving

Als telefoonreparateur verricht je reparatiewerkzaamheden aan alle voorkomende smartphones (voornamelijk iPhone en Samsung). Ook los je software en hardware problemen op. De reparatiewerkzaamheden zijn heel divers.

Jouw profiel

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare en recente ervaring met het repareren van smartphones
  • Je beschikt over technisch inzicht
  • Je bent leergierig, accuraat, nauwkeurig en sociaal ingesteld
  • Je bent in staat om zelfstandig en oplossingsgericht te werken
  • Je woont in de regio

Ons aanbod

Wij bieden per direct een technische en leerzame functie binnen ons snelgroeiende bedrijf aan gedurende 4-5 dagen per week. Repair IT Now beschikt over het certificaat van Erkend Leerbedrijf. De duur van het dienstverband is in overleg nader te bepalen.

Het salaris is marktconform en wij bieden een pensioenregeling.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en lijkt het je leuk om het zeer enthousiaste hechte team van Repair IT Now te komen versterken? Stuur dan een korte motivatie en je CV met foto naar mikail@repairitnow.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Laat dit ons dan weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.