Verzekerd bij Interpolis met een kapotte telefoon

Heeft u een verzekering bij Interpolis afgesloten? Is het scherm van uw iPhone, iPad of Samsung telefoon/tablet kapot? Laadt uw telefoon niet meer op of moet de accu vervangen worden? Laat uw telefoon dan repareren bij Repair IT Now! Ons bedrijf repareert regelmatig smartphones, tablets, computers en laptops voor verzekeringen als Interpolis. Door onze vakkundige reparateurs heeft u uw telefoon binnen no-time weer terug. Twijfel dus niet en meldt u reparatie vandaag nog aan!

Kies uw merk smartphone of tablet

Staat uw merk telefoon of tablet er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Telefoon en tablet reparatie voor klanten Interpolis

Bent u een verzekeraar? En opzoek naar een betrouwbare partner om samen mee te werken? Repair IT Now is het adres voor uw smartphone en tablet reparaties en constant op zoek naar verzekeraars om samen mee te werken. U kunt gemakkelijk en snel een prijsopgave voor een reparatie bij ons op vragen of een onderzoek wat de schade kan zijn. Ten slotte krijgt u na elke reparatie een factuur van ons waar ook de BTW op staat. Neem contact op voor meer info!

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor!

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor. Repair IT Now repareert iPhone en iPad apparaten voor bedrijven en verzekeraars. Heeft u een iPhone of Samsung telefoon met een kapot scherm en wilt u deze verhalen op uw verzekering? Dan is Repair IT Now het juiste bedrijf om mee samen te werken. Meer dan 2500 tevreden klanten gingen u al voor.

Bent u een verzekeraar of een tussenpersoon? Hebben wij u overtuigd? Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Direct offerte opvragen

Direct een offerte opvragen voor een smartphone of tablet reparatie?

Wilt u een offerte opvragen voor uw verzekeraar of tussenpersoon?