Verzekerd bij Univé met een kapotte telefoon

Is Univé uw verzekering? Heeft u een kapot iPad scherm of een iPhone met een kapot glas? Bij Repair IT Now kunt u terecht met elke smartphone, tablet, laptop of computer reparatie. Voor verzekeringen als Univé repareert Repair IT Now wekelijks apparaten. Voor onze reparateurs is geen ene reparatie te gek. Twijfel dus niet en meldt uw reparatie snel aan!

Kies uw merk smartphone of tablet

Staat uw merk telefoon of tablet er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

GSM en tablet reparatie voor klanten Univé

Bent u een verzekeraar? En opzoek naar een betrouwbare partner om samen mee te werken? Repair IT Now is het adres voor uw smartphone en tablet reparaties en constant op zoek naar verzekeraars om samen mee te werken. U kunt gemakkelijk en snel een prijsopgave voor een reparatie bij ons op vragen of een onderzoek wat de schade kan zijn. Ten slotte krijgt u na elke reparatie een factuur van ons waar ook de BTW op staat. Neem contact op voor meer info!

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor!

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor. Repair IT Now repareert iPhone en iPad apparaten voor bedrijven en verzekeraars. Heeft u een iPhone of Samsung telefoon met een kapot scherm en wilt u deze verhalen op uw verzekering? Dan is Repair IT Now het juiste bedrijf om mee samen te werken. Meer dan 2500 tevreden klanten gingen u al voor.

Bent u een verzekeraar of een tussenpersoon? Hebben wij u overtuigd? Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Direct offerte opvragen

Direct een offerte opvragen voor een smartphone of tablet reparatie?

Wilt u een offerte opvragen voor uw verzekeraar of tussenpersoon?