Wat weten wij tot zover van de iPhone SE

De iPhone SE: het nieuwe model van iPhone

De vraag die wij nu veel horen is: Wat weten wij tot zover over de nieuwe iPhone SE?

Waarschijnlijk onthult Apple op 21 maart een nieuw model, namelijk de iPhone SE. Deze iPhone wordt weer uitgevoerd met een kleiner scherm net als bij de iPhone 5 en 5S. Volgens geruchten even groot als deze typen, namelijk een 4 inch scherm.

Het ontwerp van de iPhone SE

De nieuwe iPhone SE krijgt een nieuw maar vertrouwd ontwerp. Het ontwerp is voornamelijk afgeleid van de 5S, maar krijgt de afgeronde zijkanten van de iPhone 6. Hier lopen het glas en de metalen achterkant in elkaar over. Ook de cameralens wordt volgens bronnen van de iPhone 6 overgenomen.

De hardware van de SE

De hardware gaat niet vernieuwend worden en ook niet exact gelijk aan die van de iPhone 6S. De kleinere iPhone krijgt 1 GB aan werkgeheugen. Het instapmodel krijgt waarschijnlijk 16 GB opslag en het model daarboven 64 GB. De iPhone SE krijgt volgens zeggen wel een vingerafdrukscanner. Het toestel zal worden uitgevoerd met een A9- en M9- processor. Bij de iPhone 6 worden deze chips ook gebruikt. Ook krijgt de SE net als bij de iPhone 6 dezelfde megapixelcamera.

Wat gaat de iPhone SE kosten?

In de eerste landen zal de kleinere iPhone SE al 25 maart verkocht gaan worden. Nederland zit vaak niet bij die eerste ronde, dus wordt de verkoop hier waarschijnlijk enkele weken later. Exacte prijzen moeten nog volgen van Apple, maar de SE wordt in ieder geval goedkoper. De iPhone SE gaat waarschijnlijk tussen de 500 en 600 euro kosten. De iPhone 6S kost op dit moment in Nederland 749 euro en de iPhone 6 wordt verkocht voor 739 euro.

Is de iPhone SE te repareren?

Net als alle andere iPhones kunt u voor het repareren van uw iPhone SE ook terecht bij Repair IT Now. Wij zijn heel nieuwsgierig hoe het design er van de de nieuwe iPhone eruit gaat zien. Repair IT Now is de specialist voor iPhone reparaties in de regio Dordrecht en Gorinchem. Ons kantoor zit gevestigd in Sliedrecht langs de snelweg A15. Vanuit Dordrecht of Gorinchem bent u binnen 12 minuten bij Repair IT Now. Op dit moment repareren wij de iPhone 5 en 6 serie het meest.

Direct uw iPhone reparatie aanmelden? iPhone scherm reparatie?

 

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Dat Apple de nieuwe SE  gaat aankondigen valt te verwachten. De iPhone SE krijgt een 4-inch scherm. Behalve dat de hoeken wat meer afgerond zijn gaat dit nieuwe toestel veel lijken op het uiterlijk van  de iPhone 5S. Aan de binnenkant zijn er onderdelen gebruikt die we terugvinden in de iPhone 6S, zoals een A9- en M9-chip, NFC-sensor voor Apple Pay en Touch ID. In het model van de SE ontbreekt waarschijnlijk wel 3D Touch. De iPhone SE wordt net als bij de iPhone 6 waarschijnlijk uitgevoerd met een 8MP iSight-camera en een 1.2MP Face Time-camera. De te kiezen opslagcapaciteit is 16GB of 64GB. De 32GB- optie verdwijnt bijna zeker bij de kleinere iPhone. De iPhone SE wordt verkrijgbaar in de vier recente iPhone-kleuren; spacegrijs, zilver, goud en roségoud. Eerder in onze blog hebben wij de iPhone SE ook al besproken: Wat weten wij tot nu over de iPhone SE?  […]

  2. […] Apple hoopt de tevredenheid onder iPhone-gebruikers weer te verhogen door iets aan het uiterlijk van de iPhone te veranderen. A.s. maandag 21 maart gaat Apple een nieuw model aankondigen, namelijk de iPhone SE. Dit toestel krijgt een kleiner scherm van 4-inch, maar over het uiteindelijke uiterlijk is nog niet heel veel bekend. Naast deze nieuwe iPhone SE komt er in september 2016 nog een nieuwe smartphone van Apple namelijk de iPhone 7. Genoeg om naar uit te kijken voor de iPhone liefhebbers. In een andere blog van Repair IT Now bespreken uitbundig de iPhone SE: Wat weten wij tot zover over de iPhone SE? […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.