Nieuwe informatie over de iPhone XS, XS Max en de XR

Na het Apple-Event van 12 september hier alle informatie over de nieuwe modellen iPhones.
Er zijn 3 nieuwe varianten bekend gemaakt, namelijk de iPhone XS, de XS Max en de XR. Is je iPhone XS defect? Bij Repair IT Now kan je terecht voor iPhone XS reparatie.

iPhone XS en iPhone XS Max

Wat zijn de grootste verschillen tussen de iPhone XS en de iPhone XS Max

Scherm en design iPhone XS

De iPhone XS en XS Max zien er zeker aan de voorkant bijna hetzelfde uit als de iPhone X.
Het scherm bedekt bijna het gehele toestel, alleen aan de bovenkant zit een inkeping voor de frontcamera de gezichtsherkenning. De nieuwe iPhone XS heeft een OLED scherm van 5,8 inch. De XS Max heeft een OLED scherm van 6,5 inch. De iPhone XS Max heeft het grootste scherm wat Apple tot nu toe heeft gemaakt. In principe is het scherm even groot als die van de iPhone 8 Plus, maar zonder de schermranden.
Het scherm geeft prachtige beelden. De achterkant van dit toestel is van glas en is omringd met een roestvrijstalen rand. Het glas is krasbestendiger geworden aan de de voor- en achterkant.
De afmetingen van de XS zijn 143,6 x 70,9 x 7,7 mm en voor de Max 157,5 x 77,4 x 7,7 mm.
De Face ID wordt sneller herkend door de True Depth-camera dankzij een snellere A12-chip en betere algoritmes. Het is nog niet mogelijk de Face ID horizontaal te gebruiken, dus alleen verticaal.
De XS is extra waterbestendig. Het toestel heeft een rating van IP68 in plaats van voorheen IP67. Je zou zelfs met de iPhone onder de douche kunnen staan of appen in de regen. Tot een diepte van 2 meter zou het toestel het zelfs een half uur onder water moeten volhouden.

Accu en Camera iPhone XS

De accu van de XS en de Max is ook verbeterd ten opzichte van de X. De accu van de XS gaat een half uur langer mee en van de Max zelfs 90 minuten. Deze accu van de XS heeft een capaciteit van 2658 mAh en de XS Max 3174 mAh. Bij continu bellen is de batterijduur van de XS 20 uur en die van de XS Max 25 uur.
De batterij van de XS is L-vormig uit één stuk en de accu van de Max is over twee cellen verdeeld.
Zowel de XS als de Max hebben een dubbele 12-megapixel camera. Ze hebben 2x optische zoom en 10x digitale zoom.

iPhone XS camera
Dankzij de nieuwe 7 nanometer A12 Bionic-processor maken deze iPhone modellen weer mooiere foto’s. De toestellen hebben ook een betere True Depth-camera met vernieuwde lenzen en sensoren. Verder is de camera verbeterd met Smart HDR en video’s met stereogeluid. De speakers zijn namelijk weer verbeterd, je mag een breder stereogeluid verwachten.
De portretmodus kan handmatig diepte aanpassen en heeft geavanceerd bokeh-effect d.w.z. dat de personage scherper in beeld staat en dat de achtergrond waziger is. Ook nieuw is Smart HDR, hierbij worden tegelijkertijd meerdere foto’s gemaakt met uiteenlopende instellingen en belichting. Deze worden dan gecombineerd tot 1 foto.

Technische gegevens

De huidige X uit 2017 had 3GB werkgeheugen, de XS modellen hebben 4 GB.
De XS modellen gaan draaien op een splinternieuwe processor de A12. Dit is de opvolger van de huidige A11 Bionic-chip. Deze nieuwe A12 processor zal naar waarschijnlijk in alle iPhones 2018 geplaatst worden. De A12 gaat gebruik maken van een 7 nanometer design.
Deze 7 nanometer-chip zorgt dat de chip sneller, kleiner, maar ook energiezuiniger wordt. De accu gaat hierdoor langer mee.
Alle iPhones 2018 gaan draaien op de nieuwste iOS versie; iOS 12. Een aantal
belangrijke functies voor iOS 12 zullen zijn Siri Shortcuts, schermtijd en een verbeterde versie van Niet Storen en Notificaties.

Kleuren en prijzen iPhone XS

De prijs van de XS met 64 GB zal in Nederland 1159 euro bedragen en de XS met 256 GB 1329 euro.
Bij de iPhone XS kun je kiezen uit de kleuren grijs, zilver en de nieuwe kleur goud.
De prijzen van de iPhone XS Max zullen in Nederland het volgende bedragen:
1259 euro voor 64 GB, 1429 euro voor 256 GB en 1659 euro voor 512 GB.
De kleuren waarin de iPhone XS Max verkrijgbaar zal zijn net als bij de XS grijs, zilver en de nieuwe kleur goud.

iPhone XR

Dit toestel heeft geen OLED scherm maar een LCD-scherm van 6,1 inch. Het scherm ziet er op zich prima uit, maar is niet te vergelijken met een OLED scherm. De inkeping aan de bovenkant en de randen van de XR zijn iets groter. Terwijl de zijkanten van de XS en de XS Max zijn van roestvrij staal, is die van de XR van aluminium. De achterkant van het toestel is van glas.
De iPhone XR heeft geen ondersteuning voor 3D Touch. Hierdoor kan je niet langer hard op het scherm drukken om de camera te openen op het beginscherm. Nu moet je het scherm langere tijd ingedrukt houden.
Naast de traditionele kleuren grijs, zilver en goud is dit toestel ook verkrijgbaar in de kleuren rood, geel en blauw. Door de glazen achterkant zien ze er minder goedkoop uit dan de iPhone 5C die ook verkrijgbaar was destijds in meerdere vrolijke kleuren.
iPhone XR komt in vijf verschillende kleuren met een liquid scherm
Ook de accu gaat iets langer mee van dit nieuwe toestel, namelijk anderhalf uur langer dan de iPhone 8 Plus van vorig jaar.
De XR maakt prima foto’s, zelfs met zijn enkele lens kan deze portretfoto’s met scherptediepte maken.
De prijs van de iPhone XR wordt een stukje lager dan de X van vorig jaar. Deze was namelijk vanaf 1159 euro. De XR wordt vanaf 859 euro aangeboden.

iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR reparatie bij Repair IT Now

Mocht u deze nieuw aangekondigde iPhones te prijzig vinden en heeft u nog een goed werkende telefoon, maar werkt bijvoorbeeld uw accu van dit toestel niet meer optimaal. Bij Repair IT Now kunnen wij deze snel voor u vervangen. De meeste accu’s hebben wij op voorraad en over het algemeen kunt u op deze reparatie wachten, meekijken onder het genot van een kop koffie of thee. Zo wordt de levensduur van uw huidige telefoon weer verlengd. Ook voor de overige iPhone reparaties kunt u hier terecht. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en de reparatie wordt uitgevoerd door onze eigen vakbekwame reparateurs.
Ook kunt u bij ons terecht voor een refurbished iPhone. Wij kunnen u een ruim aanbod aanbieden in verschillende modellen en prijzen. U kunt altijd hier vrijblijvend binnenlopen om eens te informeren naar de mogelijkheden van refurbished iPhones.

Ben je toch al in bezit van een nieuwe iPhone XS of iPhone XR? Dan kan je bij Repair IT Now terecht in Sliedrecht voor de reparaties. Wij verwachten dat in het eerste half jaar de meeste reparaties van schermen binnen komen. Is je scherm kapot van je iPhone XR of de iPhone XS dan kan je bij Repair IT Now op deze reparatie wachten. Binnen 30 minuten vervangen wij het scherm van de iPhone XR / XS. Jij kan met de reparatie meekijken terwijl je geniet van een kop verse bonen koffie. Daarnaast blijft al uw data ook nog op het toestel staan.

iPhone reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.