, ,

Zelf error 53 probleem oplossen

Zelf error 53 oplossen iphone Repair IT Now

Afgelopen week hebben wij een blogpost gepubliceerd op onze blog: Error 53 iPhone 6 oplossen

Op 18 februari 2016 heeft Apple een tussentijdse update vrijgegeven waar de meeste error 53 problemen met je iPhone 6 worden opgelost. In deze nieuwe blog willen wij met jullie delen hoe je zelf error 53 probleem kan oplossen.

Wat heeft Apple gedaan om het probleem op te lossen?

Apple heeft een nieuwe aparte update van iOS 9.2.1 uitgebracht voor een aantal specifieke iPhone toestellen en iPad modellen. Deze versie van iOS 9.2.1 heeft een ander buildnummer dan de eerdere versie van iOS 9.2.1, die op 19 januari verscheen. Die had nummer 13D15 terwijl deze nieuwe build nummer 13D20 heeft.

Wat je vooraf moet weten

Deze update is helaas niet over-the-air uit te voeren, maar alleen via een kabel koppelt aan je computer of laptop waar de nieuwste versie van iTunes opstaat.

De update geldt voor de volgende apparaten:

Niet elke iPhone kruigt een nieuwe build van iOS 9.2.1.: de iPad mini 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad mini 1, iPad 2, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c. Ook de vijfde en zesde generatie iPod touch krijgen geen nieuwe build van iOS 9.2.1. Apple geeft alleen de apparaten die gevoelig kunnen zijn voor error 53 een nieuwe build.

Handleiding error 53 iPhone oplossen

  1. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iTunes hebt.
  2. Start je apparaat geforceerd. (druk de aan/uit knop en thuisknop minstens 10 seconden in, totdat je het Apple-logo ziet.)
  3. Probeer je apparaat opnieuw te herstellen.
  4. Als je nog steeds error 53 ziet bij het herstellen, neem dan contact op met ons: reparatie aanmelden (meer informatie over prijzen vind je hier)

Bron: iCulture.nl

Over Repair IT Now

Repair IT Now is GROOT in het repareren van telefoons en tablets. Ons kantoor zit gevestigd in Sliedrecht aan de Kubus 131 (tussen Dordrecht en Gorinchem, langs de snelweg A15). Repair IT Now is de enige smartphone en tablet reparateur die gecertificeerd is voor Thuiswinkelwaarborg en MVO partner. Dagelijks verzorgen wij reparaties aan defecte telefoons en tablets. Bij ons kunt terecht voor reparaties van vele merken. Het complete overzicht van smartphones en tablets vindt u hieronder. Door gebruik te maken van originele OEM onderdelen bent u bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Onze ervaring zorgt er voor dat wij in vrijwel alle gevallen uw iPhone, iPad of Samsung weer in de originele staat terug brengen. Wij beschikken over een ruime voorraad met originele OEM onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van zowel software- als hardwarematige problemen.

Overzicht van alle smartphone reparaties

Overzicht van alle tablet reparaties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.