Snelle en vakkundige iPad 7 10.2 reparatie

Schade aan jouw iPad 7?

Met een 10.2 inch Retina display kwam de iPad 7 in 2019 als nieuw instapmodel uit. De iPad draait op de A10 Fusion processor en is daardoor lekker snel. Herinneringen kun je op foto en video vastzetten aan de hand van de prima werkende camera’s. Door de ondersteuning voor AR, de Apple Pen en Smart Keyboard kun je de iPad voor verschillende doeleinden gebruiken. De iPad 7 in 10.2 inch komt in modelnummer A2197, A2198, A2200 en is beschikbaar in de kleuren zilver, zwart en goud!

iPad 7 2019 10.2 A2197 reparatie door Repair IT Now

iPad 7 scherm of accu vervangen?

In het heden willen we graag overal bereikbaar mee zijn. Een iPad kan dienen om op te werken of juist in de vrije tijd van te genieten. De iPad 7 heeft een goede processor waarmee je lang online kan zijn. iPad’s worden veelal intensief gebruik waardoor er na enige tijd toch schade kan ontstaan.
Gaat de accu van jouw iPad snel leeg? Zit er een barst in de behuizing of het scherm? Werkt de camera minder goed? Voorkom dat je iPad verder schade krijgt of defect raakt en kom langs Repair IT Now voor een vakkundige reparatie aan jouw iPad 7 10.2 inch.

iPad reparatie in Zuid-Holland

Bij Repair IT Now

Wist jij al dat de deskundige reparateurs van Repair IT Now ervoor zorgen dat 80% van de reparaties binnen 30 minuten klaar zijn? Tijdens het wachten kun je plaatsnemen in onze wachtruimte met een kopje koffie of thee als dit voor de betreffende reparatie kan.
Wil jij jouw iPad laten repareren? Kom dan langs ons repair centre te Sliedrecht. Door de uitstekende ligging zijn wij binnen kortste tijd vanuit Hardinxveld, Gorinchem, Breda, Papendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Zwijndrecht en Barendrecht bereikbaar. Van te voren een afspraak maken kan online of telefonisch via 0184-745905.

iPad 7 aanmelden voor reparatie?

iPad opsturen voor een reparatie

Tegenwoordig is het bij Repair IT Now mogelijk om jouw reparatie naar ons op te sturen. Dit kan handig zijn voor diegene die minder mobiel zijn, verder weg wonen of bijvoorbeeld een druk schema hebben. Voor het opsturen van jouw reparatie verzoeken wij om de reparatie online aan te melden, de iPad goed in te pakken (benieuwd hoe? Check onze video!) en het pakket via PostNL te verzekeren. De reparateurs zullen jouw iPad zo snel mogelijk herstellen en per post terugsturen indien dit verzocht wordt.

De klantenservice is zes dagen in de week geopend om al jouw vragen te beantwoorden.

Reparatie opsturen?

Alle iPad 7 reparaties

iPad 7 10.2 inch touchscreen/ glas reparatie : €199,-.

iPad 7 10.2 inch LCD reparatie: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch behuizing vervangen: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch accu vervangen: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch laadpunt reparatie: op aanvraag (solderen).

iPad 7 10.2 inch front camera reparatie: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch achter camera reparatie: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch WIFI reparatie: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch luidspreker reparatie: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch earspeaker reparatie: op aanvraag.

iPad 7 10.2 inch algemeen onderzoek: €29,-

iPad 7 10.2 inch gegevens overzetten: €55.-

iPad 7 10.2 inch software herstel/ update: €55.-

Weet je niet wat er gerepareerd moet worden aan de iPad? Of heb je vragen? Wij helpen jou graag: kom in contact met ons!
Bij een iPad kan het voorkomen dat meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Neem contact op zodat wij jou goed kunnen adviseren.