Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Repair IT Now zijn hier te lezen en te downloaden.

Voor particulieren en bedrijven:

Garantie voor o.a. refurbished iPhones

Onze garantie geldt niet op:
• Schade die is ontstaan door val, druk, stoot, gebruik of vocht*. De medewerkers van Repair IT Now bepalen of dit het geval is.
• Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn blikseminslag of het gebruik van een verkeerde adapter.
• Een toestel dat vol stof zit. Dit kan namelijk ook defecten veroorzaken.
• Een toestel die door een derde partij geopend is.

* Toelichting op val-, druk-, stoot-, gebruik- of vochtschade:
Dit type schade kan op meerdere manier ontstaan. Veelvoorkomende oorzaken zijn veelvuldig gebruik of het stoten/laten vallen van het toestel. Dit kan als resultaat hebben dat het product niet meer naar behoren functioneert. Ook wanneer er een sterke druk op het toestel wordt uitgeoefend, kan schade ontstaan. Denk aan het gaan zitten op je toestel of het dragen van je toestel in een te strakke broek(zak). Hierdoor kan je toestel kromtrekken. Dit kan schade veroorzaken die aan de buitenkant niet zichtbaar is, maar waardoor een aantal functies niet meer (goed) werken.

* Toelichting op water- of vochtschade:
Water- of vochtschade kan verschillende oorzaken hebben. Het meest voorkomend is het in contact komen van het toestel met water of een andere vloeistof. Gebruik je je telefoon in een vochtige ruimte, dan kan er ook schade optreden. Denk aan telefoon-gebruik in de badkamer of wanneer het mistig is. Daarnaast kunnen zweet, klamme handen of grote verschillen in temperatuur er ook voor zorgen dat je telefoon niet meer naar behoren functioneert.

Ontvangt u het toch liever via de email? Dan kunt u via onze contactpagina uw gegevens invullen en sturen wij het vervolgens per email naar u.