iPhone 13 Pro Max reparatie door Repair IT Now

Laat jouw iPhone repareren bij een bedrijf met kennis

iPhone 13 Pro Max met schade?

De iPhone 13 Pro Max is de grootste uitvoering van de iPhone 13-series en komt is de kleuren grafiet, goud, zilver, sierra blue
en het nieuwe alpengroen. Het toestel heeft een 6,7 inch-oled-scherm met 120Hz, waardoor de telefoon erg snel ververst en de bewegingen als zeer soepel worden ervaren. Daarnaast is de iPhone 13 Pro Max voorzien van geweldige specificaties zoals 5G en de super snelle A15 Bionic-chip. Daarnaast heeft de telefoon een ontzettend goed camerasysteem, met een verbeterde groothoeklens, die veel licht opvangt. De iPhone 13 pro max is dankzij de Ceramic Shield functie erg sterk. Deze telefoon draagt modelnummer A2484 en A2643.

iPhone 13 pro reparaties door Repair IT Now

iPhone 13 Pro Max accu of scherm vervangen

Het kan gebeuren dat de iPhone 13 Pro Max door de tijd heen schade oploopt of kuren krijgt. Dat is erg vervelend. Je wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost! Bij Repair IT Now ben je dan aan het juiste adres. Wist jij dat 80% van de reparaties binnen 30 minuten wordt voldaan?
Naast het vervangen van touchscreens en accu’s, voeren de specialisten van Repair IT Now veel meer reparaties uit. Benieuwd? Scroll naar beneden voor een compleet overzicht.

Makkelijk en snel een reparatie aanmelden?

Kom bij ons langs

De iPhone specialist in Zuid-Holland

Op zoek naar een expert waar jij direct langs kan om jouw iPhone te laten maken? Kom langs Repair IT Now. Zes dagen in de week staan wij voor jou klaar. Onze medewerkers hebben veel expertise door hun jarenlange ervaring en genoten wereldwijde cursussen. Dit maakt dat zij bijna elk apparaat kunnen repareren.
Door de ideale locatie tegenover Station Sliedrecht kun je vanuit omgeving Rotterdam, Breda, Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Gorinchem en Barendrecht gemakkelijk bij ons Repair Centre komen. Wil jij jezelf verzekeren van een reparatie? Maak dan nu een afspraak.

Opsturen van een reparatie

Komt het niet uit om langs te komen voor een reparatie? Dan kun je de reparatie ook per post naar Repair IT Now opsturen. Neem contact op met de klantenservice, die jou graag helpt binnen dit proces. Onze collega Jesse laat graag alvast zien hoe het versturen van een reparatie per post op een veilige manier kan:

Reparatie per post opsturen?

Alle iPhone 13 Pro Max reparaties

Prijsoverzicht

iPhone 13 Pro Max scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag.

iPhone 13 Pro Max behuizing of achterkant reparatie: op aanvraag.

iPhone 13 Pro Max accu vervangen: op aanvraag.

iPhone 13 Pro Max laadpunt reparatie: op aanvraag.

iPhone 13 Pro Max front camera reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro Max achter camera reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro Max Wifi reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro Max luidspreker reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro Max oorspeaker reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro Max algemeen onderzoek: €30,-

iPhone 13 Pro Max chemisch reinigen: €50,-

iPhone 13 Pro Max software herstel/ update: €69,-

iPhone 13 Pro Max gegevens overzetten: €69,-

Met vragen helpt de klantenservice jou graag verder.

Bij de iPhone 13 Pro Max is het mogelijk dat er meerdere onderdelen tegelijkertijd vervangen moeten worden. Om zo goed mogelijk advies te ontvangen, raden wij aan om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone 13

iPhone 13 Mini

iPhone 13 Pro