iPhone 13 Pro reparatie door Repair IT Now

Laat jouw iPhone repareren bij een bedrijf met kennis

iPhone 13 Pro met schade?

De iPhone 13 Pro, is een iPhone waarbij je pro echt kunt ervaren. Het toestel met modelnummer A2638, A2483, A2636, A2639 en A2640 is nog geavanceerder, dan de iPhone 13. De telefoon heeft een 6,1-inch Super Retina XDR-display met 120Hz ProMotion, waardoor de bewegingen er erg soepel uitzien. De 5G functie werkt zeer goed bij dit model. De telefoon komt in de kleuren: Sierra Blue, grafiet, goud, zilver en het nieuwe alpengroen. Dit toestel bevat de zeer snelle A15 Bionic-chip. Ben jij fan van fotografie? Dan is het Pro-camerasysteem perfect voor jou! De iPhone 13 Pro heeft high-end-lenzen, waardoor goede foto’s gemaakt kunnen worden met weinig licht. Verder heeft dit model een groothoeklens, die zorgt voor beeldstabilisatie.

iPhone 13 Pro scherm of accu vervangen

Het chirurgische staal van de behuizing en de Ceramic Shield functie in het touchscreen beschermd jouw iPhone 13 Pro volgens Apple nog beter tegen krassen en barsten. Heeft jouw iPhone toch schade opgelopen? Dat is heel erg vervelend. Je wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost! Wist jij dat 80% van de reparaties bij ons binnen 30 minuten wordt voldaan?

De meest voorkomende reparaties aan de iPhone 13 Pro zijn het vervangen van het touchscreen en de batterij. Uiteraard voeren wij veel meer reparaties uit. Benieuwd? Scroll snel naar beneden.

Makkelijk en snel jouw reparatie aanmelden?

Kom bij ons langs

Jouw iPhone specialist in Zuid-Holland

Zoek jij een expert waar je per direct langs kan, en die ook nog eens in de buurt zit? Zoek dan niet meer verder.
Repair IT Now staat zes dagen van de week voor jou klaar. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en hebben zich door cursussen kunnen specialiseren. Dit maakt dat zij bijna elk apparaat kunnen repareren; ongeacht de aard van de klacht.
Vind ons gevestigd net langs de A15 tegenover Station Sliedrecht. Wij zijn daardoor snel bereikbaar vanuit omgevingen Dordrecht, Papendrecht, Breda, Hardinxveld, Zwijndrecht, Barendrecht, Gorinchem of Rotterdam? Ons parkeerterrein bevindt zich recht tegenover het pand en is geheel gratis.

Het opsturen van een reparatie

Komt het niet uit om langs te komen voor een reparatie? Dan kan je jouw reparatie ook per post opsturen. Het voordeel: je bespaart veel tijd.
Het versturen van jouw reparatie per post gaat op de volgende veilige manier:

Reparatie per post opsturen?

Alle iPhone 13 Pro reparaties

Prijsoverzicht

iPhone 13 Pro scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag.

iPhone 13 Pro behuizing of achterkant reparatie: op aanvraag.

iPhone 13 Pro accu vervangen: op aanvraag.

iPhone 13 Pro laadpunt reparatie: op aanvraag.

iPhone 13 Pro front camera reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro achter camera reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro Wifi reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro luidspreker reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro oorspeaker reparatie: op aanvraag

iPhone 13 Pro algemeen onderzoek: €30,-

iPhone 13 Pro chemisch reinigen: €50,-

iPhone 13 Pro software herstel/ update: €69,-

iPhone 13 Pro gegevens overzetten: €69,-

Onze klantenservice helpt jou graag met al je vragen.

Bij de iPhone 13 Pro is het mogelijk dat er meerdere onderdelen tegelijkertijd vervangen moeten worden. Om zo goed mogelijk advies te ontvangen, raden wij aan om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone 13

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Mini