Snelle Google Pixel 3a XL reparaties

Google Pixel reparatie aanmelden?

De middenklasse Google Pixel 3a XL met modelnummer G020B/C/D is de grote broer van de Pixel 3a. De specificaties van de 3a XL zijn even goed als zijn voorganger, maar de 3a XL komt met een groter 6-inch Oled scherm. De kracht van de Google Pixel smartphones ligt bij de camera; deze zijn uitstekend (12.2 MP) en high-end door de optische- en elektronische beeldstabilisatie.

Google Pixel 3a XL G020B reparatie door Repair IT Now

Google Pixel 3a XL draagt een behuizing van polycarbonaat en een scherm van glas. Een val of stoot kan makkelijk schade veroorzaken aan jouw smartphone. Misschien zijn er krassen, vlekken of deuken zichtbaar. In dit geval is het aan te raden om jouw toestel te laten repareren; zo verklein je de kans dat er op lange termijn nog meer schade ontstaat.
De deskundige reparateurs van Repair IT Now kunnen jouw Google Pixel smartphone binnen korte tijd herstellen, zodat jij gauw kan genieten van een goed werkende telefoon.

Google Pixel reparatie in Zuid-Holland

Laatste tijd is de vraag om Google Pixel reparaties verhoogd. Repair IT Now heeft haar ervaring en kennis verhoogd om alle klanten met een Google Pixel uitstekend te kunnen helpen.
Heb jij een Google Pixel 3a XL dat toe is aan een reparatie? Kom dan langs ons Repair Centre! Repair IT Now is gevestigd tegenover Station Sliedrecht, net langs de A15. Kom jij uit de buurt van Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Breda en Rotterdam? Dan ligt ons Repair Centre op steenworp afstand van jou af.

Kapotte Google Pixel 3a XL? Maak bij Repair IT Now via de online service of telefonisch via 0184-745905 een afspraak. Zes dagen in de week staan wij voor jou klaar. Samen met een collega plan je in wanneer je wilt langskomen. Kom je liever zonder afspraak? Dan mag dit ook. We verwelkomen jou graag met een lekker kopje koffie of thee.

De klantenservice staat voor jou klaar indien je vragen hebt.

Google Pixel met schade?

Reparatie opsturen

Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheden om langs te komen voor een reparatie. Om onze klanten toch altijd een goede service aan te bieden maken wij het mogelijk om jouw reparatie naar ons op te laten sturen. Wij vragen jou van te voren om de reparatie via onderstaande knop aan te melden. Zodra dit is gedaan kun jij jouw smartphone in bubbeltjesfolie inpakken en versturen via verzekerde post met PostNL. Jij kunt tot aan onze deur jouw smartphone blijven volgen door middel van de track and trace code. De reparateurs van Repair IT Now gaan zo gauw mogelijk aan de slag om jouw toestel te repareren.

Interesse in het opsturen van jouw smartphone? De klantenservice staat klaar om jou verder te helpen.

Google Pixel opsturen voor reparatie?

Alle Google Pixel 3a XL reparaties

Google Pixel 3a XL reparatieprijzen

Google Pixel 3a XL scherm (touchscreen + LCD + frame) reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL achterkant opnieuw plakken: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL accu vervangen: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL laadpunt reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL front camera reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL achter camera reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL Wifi reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL luidspreker reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL oorspeaker reparatie: op aanvraag.

Google Pixel 3a XL algemeen onderzoek: € 29,-

Google Pixel 3a XL chemisch reinigen: € 29,-

Google Pixel 3a XL software herstel/ update: € 55,-

Google Pixel 3a XL gegevens overzetten: € 55,-

Heeft jouw Google Pixel schade opgelopen, maar weet je niet zeker wat er vervangen moet worden? Of zie jij jouw reparatie er niet tussen staan? De vriendelijke klantenservice helpt jou graag verder.
Het is mogelijk dat er bij een Google Pixel reparatie meerdere onderdelen tegelijkertijd moet worden vervangen. Neem ten alle tijden van te voren contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Google Pixel modellen

Wanneer je een andere Google hebt en deze wilt laten repareren:

Google Pixel 3a

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3

Overige Google Pixel toestellen