Telefoon en tablet reparatie aanmelden

Smartphone, telefoon en tablet reparatie aanmelden

Direct uw smartphone, tablet, telefoon of gsm reparatie gratis aanmelden!

iPhone, iPad, Samsung, Sony, Oneplus one, LG, Nokia of een ander merk  telefoon, smartphone of tablet laten repararen? Repair IT Now is een een reparatie bedrijf die smartphones en tablets repareert voor particulieren, bedrijven en verzekeraars. Repair IT Now staat voor een innovatief, vakkundig en servicegericht met een uitgebreide klantenservice.

Dagelijks repareren wij tientallen telefoons en tablets van diverse merken en modellen.

 • Reparatie aanmelden

  Vul de onderstaande gegevens om een smartphone of tablet reparatie aan te melden. Vult u alstublieft alle verplichte velden* in.
 • Apparaat gegevens

  Dan kunt u deze hieronder invullen!
 • Heeft u nog vragen?

  Dan kunt u deze hieronder invullen!
 • 'Door op 'nu aanmelden' te klikken, kunt u een afspraak voorstel indienen. Wij nemen vervolgens contact met u op over uw reparatieaanvraag, waarna we een definitieve reparatie afspraak kunnen maken.' --> Doordat geen betaalverplichting wordt aangegaan, is dit niet verplicht. Indien de overeenkomst binnen 14 dagen volledig is uitgevoerd erken ik dat ik mijn recht verlies om de overeenkomst te herroepen
  Ons privacy statement kunt u hier lezen en downloaden: privacy statement
  Onze algemene voorwaarden kunt u hier lezen en downloaden: algemene voorwaarden

Gratis telefoon of tablet reparatie?

Gratis reparatie door oproep te doen op uw reis- wa- of inboedelverzekering?

Je telefoon, smartphone of tablet is kapot? Met een beetje gelukt kom je in aanmerking om deze gratis te laten repareren. Help! Ik heb schade aan mijn tablet of smartphone. Wat moet ik nu doen?

In de twee onderstaande artikelen leggen wij duidelijk uit welke stappen je moet nemen om te kijken of je aanmerking komt voor een gratis telefoon of tablet reparatie.

iPhone reparaties
iPad reparaties

Direct je smartphone en tablet reparatie aanmelden