Uw iPad en tijd zijn waardevol en dat begrijpen wij maar al te goed

Kies uw iPad uit

Selecteer hieronder uw iPad door erop te klikken. U wordt dan doorgestuurd naar de reparaties, voor de geselecteerde iPad. Staat uw iPad reparatie niet op de pagina, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

iPad reparatie direct aanmelden?

iPad Pro 12,9 inch 2020 A2229/A2069/A2232 reparatie door Repair IT Now

iPad Pro 12,9″ (2020)
(A2229/A2069/A2232)

iPad Pro 11 inch 2020 A2228/A2068/A2230 reparatie door Repair IT Now

iPad Pro 11″ (2020)
(A2228/A2068/A2230)

iPad Mini 2019 A2133:A2124:A2126 reparatie bij Repair IT Now

iPad Mini (2019)
(A2133/A2124/A2126)

iPad Air 10.5 inch 2019 (A2152/A2123) reparatie door Repair IT Now
iPad Air 10.5 inch 2019 (A2152/A2123) reparatie door Repair IT Now
iPad Air 10.5 inch 2019 (A2152/A2123) reparatie door Repair IT Now

iPad Pro 11″ (2018)
(A1980/A1934)

iPad Pro 12.9 2017 2e generatie A1670/A1671 reparatie door Repair IT Now
iPad Pro 10.5 reparatie door Repair IT Now

Waar kan ik mijn iPad laten repareren?

Een iPad die kapot is kan aardig wat geld kosten. Je kan je iPad veelal bij je verkooppunt laten reparen of bij een derde. Laat je jouw iPad repareren bij het verkooppunt dan swappen ze hem vaak. De kans is groot dat je dan je gegevens kwijt raakt. Wil je dit liever niet? Dan kun je je iPad laten repareren bij Repair IT Now. Je kunt bij ons het scherm, laadpunt of de accu van jouw iPad laten vervangen. Op deze reparaties kan niet altijd gewacht worden, omdat het complexere reparaties zijn en het een tijdje duurt voordat de tape goed gehecht is. Preventief kiezen wij ervoor om de iPads hier goed te laten drogen, zodat er niks loslaat.

Hoe gaat een iPad scherm reparatie bij Repair IT Now?

Welk iPad heb ik?

Van klanten krijgen wij veel vragen hoe ze snel kunnen zien welke iPad zij hebben. Wij hebben daarom een blog hierover geschreven: Welk iPad heb ik – Alle iPad modellen in een overzicht. In het artikel kunt u lezen hoe dat u kunt zien welke iPad u heeft, zelfs wanneer de iPad geen beeld meer geeft of niet meer aan gaat.

Waar moet ik op letten als ik mijn iPad wil laten repareren?

In elke Apple Store kun jij jouw iPad laten repareren. Op een iPad zit een jaar lang garantie vanaf het moment van aankoop. Deze garantie is natuurlijk onder voorwaarden vastgesteld door Apple. Wanneer er waterschade aanwezig is of er geen originele accu meer in de iPad zit vervalt de garantie vanuit Apple onmiddellijk. Maar als je in de garantieperiode zit en de schade door Apple gemaakt kan worden raden wij het aan om naar de Apple Store te gaan. Bij kleine reparaties is er kans dat uw iPad meteen gemaakt kan worden, terwijl u ergens in de buurt koffie kan drinken. Is het een grotere reparatie? Dan moet je iPad worden opgestuurd. In dit geval kan de reparatie een week of langer duren. Wanneer je niet in de buurt van een Apple store woont kun je terecht bij een erkende Apple serviceprovider. Deze serviceprovider heeft toestemming om reparaties namens Apple uit te voeren.

Je iPad laten repareren bij een onafhankelijke reparateur is veel voorkomend en heeft ook zijn voordelen. Let wel op dat je een reparateur kiest die al een tijdje bestaat, goede reviews online en een informatieve website heeft. Repair IT Now bestaat al 5 jaar. In deze tijd heeft Repair IT Now al meer dan 50.000 reparaties uitgevoerd. Repair IT Now wordt beoordeeld met een 9,3!

Moet ik mijn iPad leegmaken voor een scherm reparatie?

Wanneer je ervoor kiest om je iPad scherm te laten repareren bij Repair IT Now, hoef je niet je iPad leeg te maken. Over het algemeen blijft je data op de iPad staan tijdens de reparatie. Het is zeker wel erg handig om een goede back-up te maken van de gegevens op je iPad. Er bestaat namelijk altijd een kans dat niet enkel het scherm kapot is, maar op moederbord niveau ook. Als dat gebeurd kan je alsnog alle gegevens kwijt zijn. Wij raden het maken van een back-up altijd aan!

iPad reparatie bij Repair IT Now in Sliedrecht

Is er een defect aan uw iPad en wilt deze laten repareren? Bij ons ben je aan het juiste adres, voor vakkundige iPad reparaties in Sliedrecht en omgeving. Alle iPad reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEM onderdelen! Daarom kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van ons werk en geven wij daar dan ook garantie op. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten. Echte vakidioten zijn het in de beste zin van het woord!

iPad reparatie service regio’s:

SliedrechtHardinxveld-GiessendamGorinchemPapendrecht – Bleskensgraaf – Tiel – Breda –  Alblasserdam DordrechtHendrik-ido-AmbachtZwijndrechtRidderkerk  – Rotterdam 

Repair IT Now is gevestigd in Sliedrecht. Woont u dichtbij Sliedrecht, Dordrecht, Gorinchem of Rotterdam? Dan kunt u altijd even langskomen. Woont u verder weg? Bijvoorbeeld in de buurt van Utrecht, Breda, Groningen of Den-Haag? Dan kunt u contact met ons opnemen om de iPad op te sturen zodat wij hem kunnen repareren.

Wat kost het vervangen van een iPad touchscreen?

Één van de meeste reparaties wat wij bij Repair IT Now tegen komen bij iPads is het vervangen van het touchscreen. Dat is ook niet zo gek. De hele voorzijde van een iPad bestaat namelijk uit een scherm. Wanneer de iPad op de grond valt of door een val tegen een meubelstuk aankomt is het heel normaal dat het glas hiervan kapot gaat of hier een barst in komt.

Tip: plak het glas van de iPad af met transparant plakband af zodat er geen scherven in je vingers komen. Pas op wanneer een kind met een iPad speelt bij een gebarsten scherm, de schreven van het glas van het touchscreen zijn ontzettend scherp!

Bij Repair IT Now werken we met originele OEM onderdelen. Deze onderdelen zijn een stuk duurder, omdat deze afkomstig zijn van de originele fabrikant die door Apple is ingehuurd. Vaak werken andere reparatiebedrijven met compatible schermen. Deze schermen zijn een stuk goedkoper, waardoor de reparatiekosten een stuk voordeliger zijn. Het enige nadeel aan deze compatible schermen is dat de kwaliteit slechter is. Zo kun je bijvoorbeeld kleurverschil zien op het scherm of dat een touchscreen niet zo goed werkt of slecht reageert.

Kan ik terecht met meerdere iPads voor reparatie?

Heb je meerdere iPads waarvan een scherm of accu van vervangen moet worden? Dan kan je hiervoor contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs. Je kan samen met hem een afspraak maken wanneer je de iPads opstuurt of langs komt brengen.

Op onze locatie in Sliedrecht hebben wij een magazijn waar onze voorraad ook staat. Door de grote voorraaden iPad schermen, iPad touchscreens en iPad batterijen kunnen wij grote aantallen kapotte iPads snel repareren. Daarnaast hebben wij meerdere reparateurs dus wij kunnen direct meerdere iPads repareren.

Hoe wordt mijn iPad gerepareerd bij Repair IT Now?

Omdat wij vaak veel vragen krijgen van klanten hoe een iPad reparatie nou eruit zien oftewel het stappenplan hiervan hebben wij een artikel hierover geschreven. U kunt de blog over het reparatie plan van een iPad reparatie hier lezen: Hoe wordt mijn iPad gerepareerd?