Wil jij je iPad Air 2 vakkundig laten repareren?

Selecteer uw kapotte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPad Air 2?

iPad air 2 reparatie

Werkt  uw Apple iPad Air 2 tablet niet meer en wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u op het juiste adres. Wij bieden vakkundige iPad 4 reparaties tegen een uitstekende service in Sliedrecht en omgeving.

Binnen ons filiaal in Sliedrecht voeren wij alle iPad reparaties uit met originele onderdelen. U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is  3 maanden langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPad Air 2 reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPad air 2 reparaties

Hieronder hebben wij de meest voorkomende iPad Air 2 reparaties opgesomd. Staat uw iPad Air 2 reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw iPad Air 2? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw iPad Air 2 reparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

iPad Air 2 reparatie

iPad Air 2 prijzen en reparaties

Touchscreen reparatie

Werkt het touchscreen van uw iPad Air 2 niet meer of is uw glas gebarsten? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw iPad Air 2 van een nieuw goed werkend touchscreen kunnen voorzien.

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

 

Prijs op aanvraag
(origineel OEM scherm)

LCD reparatie

Ziet u strepen of vlekken in het beeld van uw iPad Air 2 of is uw scherm constant zwart? Bij Repair IT Now monteren wij een nieuwe LCD in uw iPad Air 2. Het probleem zou hierna verholpen moeten zijn.

Prijs op aanvraag

Behuizing vervangen

Is uw iPad Air 2 behuizing gedeukt of bekrast? Uw iPad Air 2 ziet er weer als nieuw uit wanneer deze is vervangen door één van de specialisten van Repair IT Now.

Prijs op aanvraag

Camera vervangen

Start de camera app niet meer op bij uw iPad Air 2? Of zijn uw foto’s vaag? Hoogstwaarschijnlijk is dan de camera van uw iPad Air 2 defect.

Prijs op aanvraag

Reparatie selfiecamera

Vertoont de front camera van uw iPad Air 2 mankementen? De specialisten bij Repair IT Now helpen u graag verder met het repareren van de selfiecamera.

Prijs op aanvraag

Batterij vervangen

Valt uw iPad Air 2 soms ineens uit? Is de behuizing van uw iPad Air 2 opgezet? Dagelijks vervangen de reparateurs van Repair IT Now accu’s van tablets.

Prijs op aanvraag

GPS-signaal reparatie

Doet je trilfunctie vreemd óf werkt deze helemaal niet meer? Wij kunnen dit voor je oplossen door een nieuwe trilmotor in je iPhone te plaatsen.

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Mankeert er iets aan de dockconnector van uw iPad Air 2? Lukt het synchroniseren met uw laptop of computer niet meer? Wanneer de dockconnector vervangen, zult u hier geen last meer van hebben.

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Heeft uw iPad Air 2 geen / slecht WiFi bereik? Met een nieuwe WiFi connector kunt u weer volop gebruik maken van de WiFi.

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Prijs € –

3G / 4G signaal reparatie

Prijs € –

Koptelefoon-ingang reparatie

Komt er geen geluid meer uit uw hoofdtelefoon? Dan is kan zijn dat de koptelefoon-ingang defect is. Bij Repair IT Now kunnen wij dit voor u vervangen. Zodat u weer een headset aan kunt sluiten aan uw iPad Air 2.

Prijs op aanvraag

Speaker reparatie

Hoort u bij het afspelen van een Youtube filmpje geen geluid? Of bij het afspelen via spotify ruis bij gebruik van uw luidspreker? Laat uw luidspreker van uw iPad Air 2 dan vervangen door één van de specialisten van Repair IT Now.

Prijs op aanvraag

Oorspeaker reparatie

Prijs € –

Powerknop reparatie

Kunt u het scherm van de iPad Air 2 niet meer vergrendelen of het scherm uitschakelen? Gaat de aan- en uitknop / Powerknop heel stroef? Breng uw iPad Air 2 naar de vestiging van Repair IT Now. Dan gaan wij uw iPad Air 2 voor u repareren.

Prijs op aanvraag

Muteknop reparatie

Aan de zijkant van de iPad Air 2 bevindt zicht een mute-schakelaar of een knop waar u het scherm vast mee kan zetten. Als deze knop stroef is geworden of stuk gegaan is deze te repareren. Repair IT Now is het juiste adres voor tablet en smartphone reparaties.

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Hoort de persoon waar u mee aan het skypen of facetimen bent u dof? Of bent u slecht te verstaan. Dan kan het zijn dat de microfoon van uw iPad Air 2 stuk is. Deze is uiteraard te repareren. Maak direct een afspraak en laat deze repareren door een vakkundige reparateur van Repair IT Now.

Prijs op aanvraag

Homeknop reparatie

Werkt uw touch id niet meer of de homebutton op de iPad Air 2. Door een nieuwe homeknop te plaatsen in de iPad Air 2 werkt deze weer naar behoren.

Prijs op aanvraag

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPad Air 2 vochtschade opgelopen doordat u bijvoorbeeld uw kop thee of glas drinken erover heen heeft laten vallen? Het is aan te raden om dan zo spoedig mogelijk met ons contact op te nemen. Repair IT Now beschikt over professionele apparatuur en kan uw tablet chemisch reinigen.

Prijs op aanvraag

Algemeen onderzoek

Wanneer niet gelijk duidelijk is wat er aan de hand is met uw iPad Air 2, dan kunnen wij een algemeen onderzoek uitvoeren. U ontvangt nadat onderzoek is gedaan een onderzoeksrapport, waarin wij aangeven wat er aan de hand is met uw tablet en wat een mogelijke reparatie u gaat kosten.

Prijs op aanvraag

Gerelateerde iPad modellen

Wanneer je opzoek ben naar andere modellen:

iPad Air (2019)

iPad Air

Overige iPad modellen