Jouw iPhone en tijd zijn waardevol en dat begrijpen wij maar al te goed!

Kies jouw iPhone uit

Selecteer hieronder jouw Apple iPhone dat toe is aan een specialistische reparatie!

Staat jouw iPhone reparatie niet op de pagina? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

iPhone reparatie direct aanmelden?

Vragen over jouw iPhone of de reparatie?

Heb jij een reparatie nodig aan een iPad, MacBook, iMac of iWatch? De vakkundige reparateurs kunnen jouw apparaat gauw herstellen. Weet je niet zeker welke iPhone jij hebt? Of heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice; zij kunnen jou goed adviseren.

BINNEN 30 MINUTEN EEN NIEUW SCHERM!

iPhone laten vallen? Is nu het glas van het scherm gebarsten? Of zitten er strepen of vlekken in het scherm? Wat vervelend!
Repair IT Now kan het scherm van jouw iPhone binnen 30 minuten repareren. Dit doen wij met originele en juiste onderdelen die wij altijd op voorraad hebben, zodat je verzekerd bent van garantie en een goed product.

Heb je problemen met je iPhone? Repair IT Now is de reparatie specialist in Zuid Holland!

SNELLE IPHONE REPARATIES ZUID HOLLAND

Apple brengt ongeveer elk jaar wel een nieuwe iPhone uit. Deze is soms verkrijgbaar in een Pro, Max, Pro Max of Plus uitvoering die over net iets betere specificaties beschikken. Repair IT Now repareert alle soorten iPhones; van de meest nieuwe modellen tot aan de oudste! De ervaren reparateurs kunnen aan de hand van een onderzoek of jouw beschreven klachten meteen weten wat er hersteld moet worden.

Repair IT Now stopt nergens! Zelfs bij complexere reparaties kunnen wij onderdelen vervangen en juist advies bieden.

Ben jij opzoek naar een vakkundige, snelle iPhone reparatie in regio Sliedrecht, Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Barendrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld, Breda, Ridderkerk of Hendrik-Ido-Ambacht? Kom langs het Repair Centre en winkel van Repair IT Now!

Wist jij dat Repair IT Now 80% van de reparaties binnen 30 minuten kan herstellen? Met een kopje koffie of thee kun je plaatsnemen in onze wachtruimte.

IPHONE MET WATERSCHADE TE REPAREREN?

iPhone in aanraking gekomen met water of een andere vloeistof? Heeft jouw iPhone nu problemen? Wat vervelend!

De deskundige reparateurs van Repair IT Now kunnen 7 van de 10 iPhones met waterschade weer herstellen. Dat is 70%! Hoe zorgen wij ervoor dat jouw iPhone dadelijk weer zo goed als nieuw is en weer werkt? Wij beschikken over verschillende professionele apparaten en zullen onder andere jouw apparaat chemisch reinigen.

IPHONE MOEDERBORD REPARATIE NODIG?

In sommige gevallen is het nodig om een moederbord reparatie uit te voeren. Dit wordt gedaan wanneer een iPhone zodanig zwaar beschadigd is dat er veel klachten zijn ontstaan. De reparateurs van Repair IT Now hebben soldeer cursussen gevolgd, zodat zij deskundig aan het werk kunnen gaan.

Is deze service er alleen voor particuliere klanten? Nee hoor! Wij repareren iPhone moederborden ook voor B2B klanten (oftewel mede-reparateurs) en zakelijke klanten die in grotere aantallen iPhone reparaties aanleveren.

Moederbord reparaties kosten veel tijd, omdat het specialistisch en secuur is. De soldeer specialisten sporen defecten op en vervangen/ solderen componenten die beschadigd waren. Dit wordt gedaan op micro- en nanoniveau. Wij rekenen voor moederbord reparaties in vele gevallen 1 a 2 weken wachttijd.