iPhone X reparatie door Repair IT Now

iPhone X reparatie? Repair IT Now is de iPhone reparatie specialist van de regio!

iPhone X kapot? Meld hier jouw reparatie aan

Op 12 september 2017 is de nieuwe iPhone X gepresenteerd op het Apple event in september. Volgens Apple is dit de grootste verandering voor de iPhone in vier jaar tijd. De belangrijkste veranderingen zijn: het OLED scherm met een dunne rand en zonder homeknop, gezichtsherkenning (Face ID) vervangt Touch ID, Truedepth Camera en als laatste werd de nieuwe variant op de emoji geïntroduceerd: de Animoji.

Is uw iPhone X kapot gegaan en wilt u uw telefoon zo snel mogelijk weer laten repareren? Bij Repair IT Now kunt u bijna altijd dezelfde dag nog terecht. Het bedrijf onderscheid zich van de rest, omdat het een van de enigste reparatie bedrijven is die deze iPhone gelijk gaat repareren als hij op de markt komt en ook bijna altijd alle onderdelen op voorraad heeft. Hierdoor kunnen wij uw iPhone snel repareren en hoeft u nooit lang te wachten. Maak dus snel een afspraak of bel naar 0184-745905.

Repair IT Now zit gevestigd bij de afslag Sliedrecht-Oost en is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, , Breda, Tiel, Hendrik-ido-ambacht etc. Daarnaast zit het pand op het bedrijventerrein tegenover het station van Sliedrecht. Vanaf de trein is het namelijk maar 3 minuten lopen.

Alle iPhone X reparaties door Repair IT Now

Goedkoop iPhone X scherm reparatie

Bent u opzoek naar een reparateur die snel en vakkundig uw kapotte scherm van uw iPhone 8 kan vervangen? De reparateurs van Repair IT Now houden zich dagelijks bezig met het repareren van verschillende iPhone schermen. Wij hebben al meerdere iPhone 8 en iPhone X schermen vervangen. Op deze reparatie kan overigens gewacht worden en onder het genot van een lekkere kop koffie weer binnen een uur gerepareerd worden. Voor vlijmscherpe prijzen en een uitstekende service kunt u voor elk probleem aan uw iPhone 8 bij ons een een reparatie uit laten voeren.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Direct uw iPhone X scherm reparatie aanmelden? iPhone X laten repareren?

iPhone X opsturen voor reparatie

Komt u niet uit de buurt of heeft u het te druk om tijd te vinden om uw iPhone te brengen? U kunt bij ons uw iPhone gewoon opsturen om te laten repareren. Onze reparateurs zullen er voor zorgen dat uw iPhone weer helemaal naar behoren werkt en hem verzekerd naar u terugsturen. WIj geven wel het advies om uw iPhone goed in te pakken (in bubbeltjesfolie) en hem te verzekeren. Bij PostNL kan dit voor een scherpe prijs en hoeft u niet bang te zijn dat uw iPhone onderweg nog meer defecten oploopt.

Voor meer vragen over het opsturen van uw iPhone kunt u terecht bij onze klantenservice.

Uw iPhone X opsturen voor reparatie?

Alle iPhone X reparaties bij een Apple reparatiespecialist

iPhone X reparatieprijzen

iPhone X scherm OEM (touchscreen + LCD) reparatie: € 229,- (OLED scherm)

iPhone X scherm high copy (touchscreen + LCD) reparatie: € 179,- (LCD scherm)

iPhone X behuizing vervangen: op aanvraag

iPhone X accu vervangen: op aanvraag

iPhone X laadpunt reparatie: op aanvraag

iPhone X front camera reparatie: op aanvraag

iPhone X achter camera reparatie: op aanvraag

iPhone X WIFI reparatie: op aanvraag

iPhone X luidspreker reparatie: op aanvraag

iPhone X oor speaker reparatie: op aanvraag

iPhone X algemeen onderzoek: € 30,-

iPhone X chemisch reinigen: € 50,-

iPhone X software herstel / update: € 69,-

iPhone X gegevens overzetten: € 69,-

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor andere reparatie kunt u het beste contact met ons opnemen!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben daarnaast ook iPhone en Samsung Galaxy schermen vervangen van klanten uit Capelle aan den IJsel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone Xr

iPhone Xs

iPhone Xs Max

Overige iPhone modellen