iPhone Xr reparatie door Repair IT Now

iPhone Xr reparatie? Repair IT Now is de iPhone reparatie specialist van de regio!

Heeft jouw iPhone Xr schade en wil je deze laten repareren? Meld hier jouw reparatie aan

Sinds 26 oktober is de nieuwe iPhone XR te koop in Nederland de opvolger van de iPhone X.
Het bijzondere aan deze smartphone is toch wel de camera. Daar waar andere toestellen 3 tot 4 camera’s hebben heeft de XR er maar 1 aan de achterkant. Ondanks dat de iPhone XR maar over 1 camera beschikt heeft deze ongeveer dezelfde functies als de dubbele camera van de iPhone XS. Het gaat steeds meer om de kunstmatige intelligentie en de snelle chips en niet meer om de lenzen en de camera sensors. De snelle chips en de kunstmatige intelligentie zorgen ervoor dat er door de camera voor de juiste instellingen worden gekozen.

Verder heeft de iPhone XR een 6,1 inch LCD-scherm en iets bredere randen.
Helaas kan door een ongelukje het toestel uit je hand vallen en het scherm breken. Repair kan je helpen om de scherm reparatie snel uit te voeren, meestal lukt dit dezelfde dag nog.
Ook hebben wij bijna altijd alle onderdelen op voorraad en anders meestal de volgende dag in huis zodat u nooit lang hoeft te wachten. Maak dus snel een afspraak of bel naar
0184-745905.

Repair IT Now zit gevestigd bij de afslag Sliedrecht-Oost en is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, , Breda, Tiel, Hendrik-ido-ambacht etc. Daarnaast zit het pand op het bedrijventerrein tegenover het station van Sliedrecht. Vanaf de trein is het namelijk maar 3 minuten lopen.

Alle iPhone XR reparaties door Repair IT Now.jpg

Goedkoop iPhone Xr scherm reparatie

Is uw iPhone XR scherm kapot en wilt u deze snel laten repareren dan bent u bij Repair IT Now op het juiste adres.
Alle iPhone XR reparaties voeren wij uit met uitsluitend originele onderdelen. Wij geven 6 maanden garantie op het door u gerepareerde onderdeel, omdat wij achter de kwaliteit staan van onze onderdelen en onze reparateurs die allemaal specialisten zijn. Alle reparaties worden uitgevoerd in ons pand aan het Stationspark 709 in Sliedrecht. Op de meeste reparaties kunt u na het maken van een afspraak wachten terwijl een kop koffie of thee drinkt.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Direct uw iPhone Xr scherm reparatie aanmelden? iPhone Xr laten repareren?

iPhone Xr opsturen voor reparatie

Woont u niet in de buurt van Sliedrecht en heeft u geen tijd om langs te komen bij Repair IT Now, dan kunt u uw iPhone XR ook opsturen naar ons. Nadat uw toestel gerepareerd is door onze deskundige reparateurs zorgen wij er voor dat hij weer verzekerd teruggestuurd wordt. Wij raden u aan om het toestel goed in bubbelfolie in te pakken en ook verzekerd te versturen zodat deze niet zoek raakt en hier veilig aankomt.

Voor meer vragen over het opsturen van uw iPhone kunt u terecht bij onze klantenservice.

Uw iPhone Xr opsturen voor reparatie?

iPhone Xr en clearplex

Afspraak maken voor Clearplex op iPhone

Heeft u net een nieuwe iPhone XR en wilt deze goed beschermen tegen ongelukjes dan adviseren wij clearplex. Clearplex is een op maat gesneden sterk folie die uw toestel beschermd tegen schade door stoten en ervoor zorgt dat er geen krassen op uw touchscreen komen. Door de zeer dunne maar sterke folie blijft u een uitstekend werkend touchscreen houden. Bent u enthousiast geworden over dit product maak dan snel een afspraak met ons.

Snelle iPhone Xr reparatie met garantie

iPhone Xr reparatie prijzen

iPhone XR scherm OEM (touchscreen + LCD) reparatie: € 219,-

iPhone XR scherm high copy (touchscreen + LCD) reparatie: €169,-

iPhone XR behuizing vervangen: op aanvraag

iPhone XR accu vervangen: € 99,-

iPhone XR laadpunt reparatie: op aanvraag

iPhone XR front camera reparatie: op aanvraag

iPhone XR achter camera reparatie: op aanvraag

iPhone XR WIFI reparatie: op aanvraag

iPhone XR luidspreker reparatie: op aanvraag

iPhone XR earspeaker reparatie: op aanvraag

iPhone XR algemeen onderzoek: € 29,-

iPhone X software herstel / update: € 55,-

iPhone X gegevens overzetten: € 55,-

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor andere reparatie kunt u het beste contact met ons opnemen!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben daarnaast ook iPhone en Samsung Galaxy schermen vervangen van klanten uit Capelle aan den IJsel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xs Max

Overige iPhone modellen