Uw MacBook en tijd zijn waardevol en dat begrijpen wij maar al te goed

Kies uw MacBook uit

Selecteer hieronder uw MacBook door erop te klikken. Wij hebben de MacBooks van Apple samengevoegd in het jaar van uitkomst. U wordt dan doorgestuurd naar de reparaties, upgrades en onderhoud voor de geselecteerde MacBook. Staat uw MacBook reparatie niet op de pagina, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Macbook reparatie / upgrade of onderhoud direct aanmelden?

MacBook Pro reparatie

MacBook Air reparatie

MacBook reparatie

MacBook defect? Direct uw MacBook reparatie aanmelden?

Staat uw MacBook Pro of uw MacBook Air er niet tussen? Neem dan contact op met ons. Waarschijnlijk kunnen wij ook uw MacBook repareren!

MACBOOK REPARATIE SLIEDRECHT

MacBook defect? Maakt u maar geen zorgen. Wij repareren uw MacBook in de meeste gevallen binnen 24-48 uur met 6 maanden garantie. U kunt langskomen in Sliedrecht bij ons reparatiecentrum. Het liefst hebben wij dat u van tevoren belt of mailt.  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw MacBook naar ons te toe te sturen. Na reparatie sturen wij uw MacBook weer verzekerd terug!

Bij Repair IT Now bent u aan het juiste adres, voor vakkundige MacBook reparaties in Sliedrecht en omgeving. Alle MacBook reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEM onderdelen! Daarom kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van ons werk en geven wij daar dan ook garantie op. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten. Echte vakidioten zijn het in de beste zin van het woord!

MacBook reparatie service regio’s:

SliedrechtHardinxveld-GiessendamGorinchemPapendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam DordrechtHendrik-ido-AmbachtZwijndrechtRidderkerk – Hoeksche Waard DrechtstedenAlblasserwaard 

Apple MacBook SSD en RAM upgrades

RAM upgrade voor MacBook

Één van de meeste upgrades wat wij bij Repair IT Now uitvoeren is het uitbreiden van het werkgeheugen (RAM) in MacBooks. Door het werkgeheugen uit te breiden kunt u beter multitasken. Het extra RAM geheugen zorgt ervoor dat u zwaardere en meerdere programma’s tegelijk kan draaien. Op het werkgeheugen wordt data tijdelijk opgeslagen. In tegenstelling tot de harde schrijf waar data wordt opgeslagen voor de langere termijn. Andere namen voor RAM  geheugen zijn intern geheugen en werkgeheugen.

SSD upgrade voor MacBook

In de wat oudere MacBooks, iMacs en mini Macs zitten vaak hardeschijven ingebouwd. Wanneer u uw iMac, MacBook en/of mini Mac sneller wilt laten maken adviseren wij om hierin een SSD in te bouwen. SSD staat voor Solid State Drive. Uw MacBook kan na het inbouwen van een SSD wel twee keer zo snel worden.

Een groot verschil met de traditionele harde schijven is dat een SSD geen bewegende delen bevat, zoals ronddraaiende platters. Daardoor zijn SSD schijven veel sneller en is de kans op fouten bijna verwaarloosbaar. Ten slotte is een SSD ook veel veiliger om uw DATA, foto’s, video’s en documenten op te slaan.

MacBook upgraden met 120GB SSD: €149,-

MacBook upgraden met 240GB SSD: €199,-

MacBook  upgraden met 480GB SSD: €349,-

MacBook upgraden met 1TB (1000 GB) SSD: €499,-

* prijzen zijn inclusief inbouw (uitgaand van een standaard SSD, niet een M.2 NGFF, PCI-E en MLC), installatie van MacOS en BTW

* wij zullen vooraf met u bespreken of het mogelijk is om uw data te behouden en te overzetten naar de nieuwe SSD

Macbook met vochtschade

Macbook met waterschade? Wat zijn de eerste stappen wat je moet doen. In een blog van ons praten wij je bij: Tips voor je Macbook met watschade

Macbook accu vervangen binnen 24 uur

Na een tijdje word je accu van je Macbook pro, Macbook of je Macbook air slechter. Vaak komt het ook voor dat je Macbook accu niet meer oplaad of dat je Macbook alleen werkt met de voedingskabel erin.  Je wilt het liefst je Macbook niet lang missen. Toch is het noodzakelijk dat er soms een nieuwe batterij in moet. Wil je dat je Macbook binnen 24 uur terug hebben met een nieuwe accu erin? Bij Repair IT Now kunnen wij je accu binnen één dag vervangen. De prijs voor een nieuwe accu verschilt per Macbook. De meeste Macbook batterijen hebben wij op voorraad.