Laptop reparatie voor elk merk laptop

Laptop reparatie? Laptop scherm reparatie? Laptop onderhoud? Je kan met elk merk laptop terecht bij ons!

Laptop stofvrij maken van 80 euro nu voor 65 euro incl. btw!

Je laptop vol met stof? Problemen met de koeling? Wij maken je laptop stofvrij en vervangen de koelpasta voor 65 euro.

Wanneer je laptop stofvrij en de koelpasta is vernieuwd dan kan de warmte goed worden afgevoerd vanuit je laptop. Hierdoor verleng je de levensduur van je laptop

Wij repareren dagelijks smartphones en tablets. Naast een iPhone en tablet reparatie kan je ook terecht met een kapotte laptop of om gewoon je laptop te laten opschonen

Welke laptop defecten kunnen wij repareren?

Bij Repair IT Now kunnen wij bij elk onderdeel van je laptop vervangen. Het maakt niet uit welk merk laptop je hebt

Laptop reparatie (voor alle merken) of laptop onderhoudsbeurt inplannen?

  • Laptop scherm reparatie
  • Laptop toetsenbord reparatie
  • Latop koeler / cpu fan reparatie
  • Laptop DC jack / laadpunt reparatie
  • Laptops opschonen en virus vrij maken (ook opschonen van irritante reclames, advertenties en toolbars)
  • Updaten van windows
  • Installeren van een antivirus (ESET Antivirus en ESET Smart Security)
  • Laptop start niet meer op
  • Laptop is erg traag / laptop laten opschonen
  • Laptop hardeschijf vervangen naar een laptop SSD

Laat je laptop stofvrij maken

Je laptop vol met stof? Problemen met de koeling? Wij maken je laptop stofvrij en vervangen de koelpasta voor 39,95 euro.

Wanneer je laptop stofvrij en de koelpasta is vernieuwd dan kan de warmte goed worden afgevoerd vanuit je laptop. Hierdoor verleng je de levensduur van je laptop

Laptop onderhoud binnen 24 uur

Op zoek naar een bedrijf waar je terecht kan met elk merk laptop voor een reparatie? Zoek dan niet verder en bespaar je tijd! Bij Repair IT Now bieden wij ook de mogelijkheid om je laptop te laten opschonen. In de volksmond wordt dit ook wel vaak gezegd als laptop APK of een andere benaming is laptop. onderhoud. De experts bij Repair IT Now dat je laptop weer net zo snel wordt toen je de laptop nieuw gekocht had. Dagelijks kijken wij tientallen laptops na en voeren wij onderhoudsbeurten uit.

Bij een onderhoudsbeurt voeren wij windows updates uit, scannen wij je laptop op virussen , malware popups, schonen wij programma’s op. In overleg kunnen wij ook je laptop voorzien van een nieuwe windows installatie.

Jaarlijks je laptop een APK beurt geven

Repair IT Now is naast telefoon- en tablet reparatie ook gespecialiseerd in het repareren en opschonen van laptops. Veel voorkomende reparaties zijn het repareren of vervangen van laptop onderdelen. Maar ook het uitvoeren voor een laptop onderhoudsbeurt (opschonen van je laptop). Bij Repair IT Now weten wij dat je niet zonder je laptop kan werken of studeren. Daarom proberen wij vaak binnen 48 uur je laptop reparatie af te ronden of het onderzoeksrapport naar je terug te koppelen. De onderzoekskosten zijn bij ons standaard 29euro incl. btw.

Goedkoop laptop scherm reparatie

Is het scherm van uw laptop kapot? Zit er een barst in het scherm van uw laptop? Laad uw laptop alleen maar zwart beeld zien? Dan is waarschijnlijk uw laptop scherm kapot. Laat uw laptop goedkoop en vakkundig repareren door een laptop reparatie specialist!

Onderdeel van De PC Makelaar

Repair IT Now is een onderdeel van De PC Makelaar. Repair IT Now is gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. De PC Makelaar richt zich meer op het repareren van computers en laptops.