Over Repair IT Now

Gecertificeerd door Thuiswinkel waarborg & aangesloten bij MVO Nederland

Repair IT Now is dé specialist op het gebied van smartphone reparatie en tablet reparatie. Bij ons kunt u terecht met elke telefoon- of tablet reparatie. Wij staan om u klaar om verder te helpen! Voor al uw reparaties en vraagstukken over computers, laptops, smartphones en tablets kunt u bij ons terecht aan het Stationspark 709 te Sliedrecht (op afspraak).

Binnen kijken bij Repair IT Now

Transparant, bij ons mag de klant binnen kijken in ons kantoor!

Repair IT Now Stationspark 709 sliedrecht

Alleen originele OEM onderdelen

Repair IT Now werkt uitsluitend met originele OEM onderdelen; direct van de fabrikant en distributeur. Op deze manier blijft uw smartphone zijn waarde behouden. Een iPhone blijft dan dus volledig uit Apple onderdelen bestaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de overige merken zoals: Samsung, Huawei, Sony, HTC, Nokia etv.

Uitleg OEM vs Compatible onderdelen:

OEM producten zijn een stuk duurder, omdat deze afkomstig zijn van de originele fabrikant die door Apple is ingehuurd, meestal Foxconn. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Vaak werken andere reparatiebedrijven met compatible schermen. Deze schermen zijn een stuk goedkoper, daardoor zijn de reparatie kosten ook een stuk voordeliger. De kwaliteit van deze producten zijn wel een stuk lager.

Snelle reparatie

Snelle reparatie. Dat is één van onze uitgangspunten. U kunt geen seconde zonder telefoon of tablet. Wij begrijpen dat! Bij ons wordt de reparatie door onze eigen technische dienst uitgevoerd. Verder hebben wij de meeste onderdelen en gereedschap in huis om uw device te repareren.

5 jaar deskundige ervaring

U wilt niet alleen een snelle reparatie, maar ook een reparatie van kwaliteit. Repair IT Now heeft de nodige ervaring opgedaan in het repareren van telefoons en tablets. Wij doen dit namelijk al 5 jaar lang! Wij zijn begonnen met computer en laptop reparaties en hebben later het segment smartphones en tablets erbij toegevoegd. Waar andere reparateurs stoppen, gaan wij verder! Op alle reparaties wordt dan ook garantie gegeven.

Vlijmscherpe prijzen

Repair IT Now heeft maandelijks en soms ook wekelijks acties. Hou daarom ook constant onze website en Facebook pagina in de gaten! Repair IT Now is één van de goedkoopste telefoon en tablet reparatie–service-bedrijven in de regio!

Betrouwbaar en officieel

Factuur bij elke reparatie! Bij Repair IT Now geven wij bij elke reparatie een factuur incl. btw. U krijgt namelijk niet bij elk reparatie bedrijf een factuur na afloop van een reparatie aan uw telefoon of tablet. Wij vinden het belangrijk om onze klanten eerlijk te behandelen. Met deze factuur kunt u terecht bij uw huidige verzekeraar. Daarnaast kunt u hem ook gebruiken voor de administratie op privé en zakelijk gebied.

Uitgebreide klantenservice

Tegenwoordig zit er in elk dorp of stad een smartphone / tablet reparatie bedrijf. Als u een ander smartphone of tablet reparatie bedrijf vergelijkt met Repair IT Now komt u snel erachter dat Repair IT Now uit blinkt. Repair IT Now heeft namelijk een uitgebreide klantenservice. Onze service is top! 

Best beoordeeld reparatie service bedrijf in de regio!

Repair IT Now is verkozen als best beoordeelde smartphone en tablet reparatie bedrijf van de regio. Lees onze klantbeoordelingen.

100% klanttevredenheid

Elke klant verdient de volle aandacht en dat geldt ook voor uw telefoon en tablet. Geen enkele klant is nog ontevreden de winkel uitgegaan bij Repair IT Now en daar zijn we trots op!

Onderdeel van De PC Makelaar

Mikail Yilmaz

De PC Makelaar en Repair IT Now zijn onderdeel van Miktar trading. De PC Makelaar is een fullservice ICT leverancier voor particulieren en bedrijven (met name het midden-klein-bedrijf). Wij leveren een compleet producten- dienstenpakket voor ICT.

Hieronder valt het verhelpen van computerproblemen en reparaties van computers, laptops, tablets en smartphones.

Wilt u een kijkje nemen op de website van De PC Makelaar?

https://www.depcmakelaar.nl