Uw telefoon en tablet zijn in goede handen bij ons!

Smartphone, telefoon en tablet reparatie

Smartphones, telefoons & tablets reparaties – alle modellen en alle merken

Welke merken smartphones en tablets repareren wij?

Hier kunt u een overzicht vinden van de merken die wij repareren. Bekijk de prijzen door op het logo van het merk te klikken.

Staat uw merk er niet bij? Waarschijnlijk kunnen wij deze ook repareren. Neem contact op met onze klantenservice!

Direct reparatie aanmelden of offerte aanvragen?

Staat uw merk er niet bij? Neem contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij deze ook repararen!

Repair IT Now heeft jarenlange, vakkundige ervaring in het repareren van telefoons, smartphones en tablets

REPAIR IT NOW VOOR ELKE SMARTPHONE EN TABLET REPARATIE

Wij repareren smartphones en tablets van merken: Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung, Sony, Oneplus one, Motorola etc.

Heeft u uw smartphone of tablet laten vallen? Gebroken scherm of touchscreen? Waterschade? Uw home button werkt niet meer goed? Of laadt uw telefoon of tablet niet? Iedereen kan dit overkomen. Een ongelukje zit een een klein hoekje en vaak gebeurd het net op de momenten dat het niet goed uitkomt. Voor smartphone en tablet reparatie bent u bij Repair IT Now aan het juiste adres!

Onze reparateurs hebben uw (Apple) iPhone, iPad, iPad binnen de kortste keren gerepareerd. Maar ook Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG en Huawei reparaties tegen vlijmscherpe prijzen!

Wacht niet langer en maak een afspraak bij ons en breng uw kapotte apparaat naar Repair IT Now. Wij zijn dagelijks bezig met reparaties van GSM’s, smartphones, telefoons en tablet reparaties. Tot snel!

Regio: Sliedrecht – Hardinxveld-GiessendamGorinchemPapendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – ZwijndrechtRidderkerk

Vakkundig en vlijmscherpe prijzen

Repair IT Now heeft al meer dan 5 jaar ervaring met het repareren van gsm’s (telefoons) en tablets. U kunt verwachten dat u uw kapotte smartphone naar een reparateur brengt die weet waar die mee bezig is! Over de prijzen.. onze prijzen zijn scherp! Wij proberen de prijzen zo scherp mogelijk te maken zodat de verhouding tussen reparatie, onderdeel en service voorop staan!

Betrouwbaar en officieel

Bij elke reparatie geven wij u een netjes een factuur waar de BTW op staat. Daarnaast zijn wij ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben wij een BTW nummer. Ons KVK-nummer en BTW nummer kunt bij de klantenservice pagina.

Wie zijn wij? Op welke punten onderscheiden wij ons?

Uitgebreide klantenservice

Er zijn maar weinig smartphone / tablet reparateurs die zo een uitgebreide klantenservice hebben als Repair IT Now. Heeft u een klacht? Of wilt u wat meer informatie? Neem dan is een kijkje bij onze klantenservice!

Wilt u een kijkje nemen naar onze klantenservice pagina?

100% klanttevredenheid

Repair IT Now heeft de klanttevredenheid hoog in het vandaal staan. Natuurlijk komt het weleens voor dat een klant niet tevreden is over een dienst. Wij begrijpen dat en zullen dit samen met de klant proberen op te lossen. Tot nu toe is er nog geen ene klant ontevreden de winkel uitgelopen. Ja daar zijn wij trots op!

Mikail Yilmaz
“Het is mooi om geïnspireerd te raken, maar het is nog mooier om te inspireren”