Bescherm je telefoon met de beste screenprotector

Dat een screenprotector belangrijk is om je beeldscherm te beschermen weten we allemaal. De meeste reparaties aan een telefoon zijn namelijk voor een gebroken of kapot beeldscherm, en aan een telefoon zonder beeldscherm heb je helaas niets. We krijgen regelmatig de vraag wat Clearplex is, dit leggen we hier voor je uit. Clearplex is er voor alle merken en modellen telefoons (iPhone, Samsung, Huawei, Wiko, Xiaomi, Google Pixel, Oneplus, CAT etc.) , tablets (Samsung, Huawei, iPad, Surface) en smartwatches (Apple watch, Garmin, TomTom, Samsung).

De Clearplex schermbescherming wordt op maat uitgesneden door een speciaal ontwikkelde snijmachine. Dit slimme apparaat is verbonden met een iPad, in de database vind je meer dan 4000 verschillende modellen apparaten. De meeste modellen waarbij wij Clearplex plakken zijn toch wel Apple en Samsung telefoons, maar je kunt ook terecht voor een smartphone, een Smartwatch of een tablet. Binnen 5 minuten zetten wij al een Clearplex screen protector op uw apparaat.

Hoe wordt Clearplex aangebracht op je apparaat?

In de video hieronder laten wij zien hoe Clearplex wordt aangebracht.

In deze blog delen we graag de voordelen van Clearplex en de verschillen tussen Clearplex en een glazen screen protector.

Minimaal zichtbaar en ultra dun 

Clearplex is een erg dunne maar extra sterke film folie, daarentegen is een glasplaatje wat dikker waardoor je deze beter op je telefoon ziet zitten.

Bestendig tegen hitte en kou 

Het scherm van je telefoon reageert sterk op warmte of juist op kou.  Je touchscreen werkt door middel van warmte en elektrische weerstand. Een glasplaatje maakt de afstand naar het touchscreen beeldscherm langer waardoor hij minder goed reageert, Clearplex screen protector tast de functionaliteit van het touchscreen niet aan doordat hij dunner is. 

Geen kapotte randen meer

Bij een glazen screen protector zie je vaak dat de randjes beginnen te rafelen, dit komt omdat een glazen screen protector is opgebouwd uit verschillende lagen. Clearplex rafelt niet omdat de opgebouwde lagen veel dunner zijn en dichter op elkaar zitten.

Sterker dan glas

Gehard glas voelt heel prettig, maar het is ontworpen om te breken tijdens een botsing, zodat uw telefoon- of tablet scherm dat niet doet. Clearplex schermbescherming voelt glad aan als glas, maar is eigenlijk een op polyurethaan gebaseerd beschermend schild dat bij impact helemaal niet breekt.

Krasjes zie je wel maar je voelt ze niet 

Clearplex heeft een techniek waarbij de zelf herstellende folie (nanotechnologie) met een gel laag wordt vastgezet. Doordat het materiaal van het scherm zacht is en nanotechnologie heeft verdwijnen krasjes in het beeldscherm vanzelf. Bij een normaal glasplaatje blijft de kras altijd zichtbaar en voelbaar wanneer deze is gemaakt. 

Clearplex vs. glasplaatje

Ons advies is om het apparaat de eerste 24 uur niet in een strakke broekzak te plaatsen, dit komt doordat de clearplex nog kan verschuiven door de warmte en wrijving die in een broekzak ontstaat. 

Met Clearplex verleng je eenvoudig de levensduur van je smartphone!

Wil jij ook Clearplex op je telefoon, smartwatch of tablet? Kom dan langs bij ons op kantoor of maak een online afspraak.

Direct een afspraak maken voor Clearplex?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.