Heeft de KnolPower drop test met Clearplex het overleefd?

Direct afspraak maken voor Clearplex?

EXTREEM IPHONE DROP TEST!! 3 TELEFOONS KAPOT! #1901

Zoals alle fans van Enzo Knol waarschijnlijk al hebben gezien, is er in de dagelijkse vlog van Enzo Knol met het onderwerp ‘’Clearplex’’ laten zien hoe sterk dit folie is en dat zelfs met een hamer het scherm niet kapot te krijgen is. Daarnaast hebben ze een echte KnolPower drop test uitgevoerd waarbij ze 4 iPhones van verschillende hoogten lieten vallen. Te zien was dat alle iPhones de droptest hebben gehaald met een maximumhoogte van 2 meter. Een KnolPower test zou geen KnolPower test zijn als Enzo Knol het ook niet nog uit zou testen met een hoogte van maar liefst 4 tot 5 meter. Helaas wist het scherm van de iPhone het niet te overleven en hierdoor was 1 van de 3 (test) iPhones kapot.

Nadat was bewezen dat Clearplex toch wel heel erg sterk is en heel veel aankan, wilden ze de uitdaging nog hogerop zoeken. Zo hebben ze een iPhone uit het raam van een rijdende auto gegooid met snelheden van maarliefst 30, 50, 80 en 100 kilometer per uur! Ook hierbij wist de iPhone de test te volstaan. Toen ze niet meer wisten hoe ze deze iPhone nog wel stuk konden krijgen, hebben ze hem ook nog eens meters in de lucht gegooid. Ook hier was de iPhone tegen bestemd. Echter, toen ze de iPhone echt met kracht op de grond smeten en niet alleen de zwaartekracht zijn ding lieten doen, begaf het scherm zich.

De conclusie die getrokken kan worden door de Knolpower test is dat een iPhone met Clearplex bestemd is voor heel veel verschillende soorten klappen. Echter, wanneer er kracht bij komt kijken, kan het scherm het meestal niet meer aan. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat elke iPhone kapot kan gaan en dat niemand dit thuis zelf uit moet proberen. Ook is het heel leuk om te zien dat Clearplex de verwachtingen overtreft en een veel beter alternatief is dan een glasplaatje. Het folie kan niet barsten plus het is een stuk dunner. Daarnaast kan je voor de achterkant kiezen uit verschillende designs van carbon en zou je hiermee het hoesje van je telefoon af kunnen doen.

clearplex-screenprotectors-op-maat-voor-elke-smartphone-bestel-je-bij-repair-it-now

Clearplex bij Repair IT Now

Ook bij Repair IT Now kunnen wij een op maat gesneden Clearplex folie op je smartphone zetten. Waar voor de meeste mensen ‘Clearplex’ nog een onbekende term is, zetten wij deze beschermfolies al een half jaar op smartphones en tablets. Onze reparateurs kunnen dit door hun ervaring snel en vakkundig voor je doen. Binnen 10 minuten kunnen wij ervoor zorgen dat je smartphone of tablet voorzien is van een ClearPlex-beschermlaag. Ook wij hebben verschillende designs voor de achterkant (waaruit je kan kiezen) en net als Enzo Knol je eigen telefoon mee kan pimpen. Ook het design dat Enzo Knol heeft gekozen voor de achterkant van zijn telefoon kunnen wij voor jou erop zetten (zonder het logo). Wij kunnen voor elk type smartphone deze folies erop plakken. Hieronder een overzicht van de type smartphones en de prijzen per inch-maat.

Prijs Clearplex screenprotector

Clearplex t/m 6 inch: € 24,95; de meeste smartphones hebben dit formaat (iPhone, Samsung, Oneplus, LG, Huawei, CAT, Sony, HTC, Microsoft, Nokia, Motorola, Wiko, Blackberry etc).*
Clearplex 7-8 inch: € 29,95; geschikt voor iPad mini en Samsung tablets van 7-8 inch.*
Clearplex 9-11 inch: € 34,95; geschikt voor iPads en Samsung tablets tot 11 inch.*
*Deze prijzen zijn inclusief btw. en montage

Ben je geïnteresseerd in deze ClearPlex-beschermlaag en wil je graag een afspraak maken om dit te laten doen? Kies dan bij dit formulier voor de optie ‘Clearplex’ en kom gezellig bij ons langs om jouw smartphone of tablet weer helemaal te beschermen.

Direct afspraak maken voor Clearplex?

Door onderstaand filmpje kan je alvast een indruk krijgen hoe het Clearplex apparaat jouw op maat gemaakte folie ‘uitprint’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.