Get to know the staff Sanne

Sanne is een achttienjarige VWO student en werkt sinds een paar maanden als parttime Communicatie en Media Medewerker bij Repair IT Now. Sanne richt zich op de zaterdag en in de vakanties op het klantcontact. Haar werk bestaat uit het inplannen van afspraken, het geven van advies, het innemen van apparaten, het maken van facturen en het algeheel ondersteunen van het team. Randtaken van Sanne zijn het schrijven van blogs en opnemen van video’s voor ons Youtube kanaal. Ben jij benieuwd hoe Sanne het bij ons heeft? Lees dan haar interview!

Interview met Sanne

Vraag 1: Hoe ben jij bij Repair IT Now terecht gekomen?

Door corona was ik op zoek naar een nieuwe baan. Mijn vader zag toen de vacature voor Communicatie en Media Medewerker van jullie op social media. Ik zou mijzelf allereerst niet omschrijven als technisch, maar wilde het toch graag proberen omdat ik wel veel affiniteit heb met het helpen van mensen. Het werken bij Repair IT Now vind ik erg leuk en ik ben blij hier te zijn.

Vraag 2: Je werkt hier nu een paar maanden. Wat vind je van de werkzaamheden die je doet?

Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met de klanten. Als een reparatie is gelukt en de klant dan blij weggaat, loont dat toch wel het meest. Ik heb geleerd dat het belangrijk is de klant goed te informeren, en zie in dat mijn bijdrage aan het bedrijf echt telt. Mijn focus ligt voornamelijk nog op het perfectioneren van mijn taken om goed zelfstandig te kunnen werken, maar ik vind het ook erg leuk om video’s op te nemen met mijn collega Julian. Hier leer ik indirect weer veel van.

Vraag 3: Hoe zou je het team omschrijven?

Het team zou ik omschrijven als aardig en gezellig. Tijdens het werken is er vaak wel tijd om een leuk praatje te maken. Ik vind dat er een goede werksfeer heerst. Om de zoveel tijd doen we ook best wat leuke dingen: uitjes, lunches en dergelijke. Dit draagt wel mee aan het teamgevoel.

Vraag 4: Hoe combineer jij school met werk?

Ik zit nu in het laatste jaar van het VWO. Dit gaat gelukkig erg goed, maar dat komt ook mede omdat het werken bij Repair IT Now niet heel veel van mij vraagt. Ik werk namelijk alleen op de zaterdag en kan vrije dagen opnemen als het nodig is om bijvoorbeeld extra te focussen op aankomende tentamens. Repair IT Now is daarin echt flexibel en ondersteund mij goed. In de vakanties werk ik het liefst wel meer, omdat ik het leuk vind en zo nog meer kan leren.

Vraag 5: Wat zijn jouw talenten?

Gezellig praten met mensen is wat ik graag doe. Ik denk dat ik goed kan communiceren, gemotiveerd ben en hou van hard werken. Graag blijf ik constant bezig en hoop daarmee ook veel doorzettingsvermogen te tonen. Ik ben niet iemand die snel opgeeft, maar juist alle kansen aanpakt. Zo maakt het ook dat ik in afgelopen maanden enorm veel technische kennis op heb gedaan en elke klant wel kan helpen.
Dat het goed gaat met het bedrijf, maar ook met mijn functioneren, is voor mij belangrijk. Ik denk dat dit laatste sowieso wel goed zit als ik zie hoe klanten op mij reageren, de complimenten die ik krijg en de mooie reviews die constant geschreven worden.

Vraag 6: Aan wie zou jij het werken bij Repair IT Now aanraden?

Ik denk aan mensen die affiniteit hebben met het helpen van klanten, communicatief sterk zijn en geïnteresseerd zijn in techniek. Alle drie zijn belangrijke eigenschappen om te hebben als je hier wilt komen werken, denk ik. Ondanks we een jong team zijn, denk ik dat allerlei mensen, jong en oud, zich wel welkom bij ons voelen, omdat we toch erg professioneel zijn.

Vraag 7: Wat ga je na je middelbare school doen?

Ik ga uiteraard verder studeren! Ik denk dat dit bestuurskunde wordt, maar soms twijfel ik nog. Later zou ik misschien de journalistiek in willen gaan of mijn eigen bedrijf willen opzetten. Het belangrijkste is dat ik ga doen wat ik leuk vind!

Vind jij het leuk om mensen te helpen en constant meer te leren?

Dan kan het werken bij Repair IT Now ideaal voor jou zijn. Door verschillende takken binnen klantcontact kan jij jouw talenten laten zien en jouzelf door inhouse trainingen nog meer ontplooien. Technische kennis leer jij opdoen, waardoor je ook nauw leert samenwerken met de reparateurs. Ben jij bereidt om naast je studie of school hard te werken binnen een gezellig team? Solliciteer dan nu! Repair IT Now biedt enthousiaste, hardwerkende scholieren en studenten graag stageplekken en banen aan.

Voor aankomende jaren heeft Repair IT Now hoge doelstellingen. Wil jij jou inzetten om dit samen met ons te halen?

Wil jij werken of stage lopen bij Repair IT Now?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.