Gratis iPhone batterij test bij Repair IT Now

Gratis je iPhone batterij laten testen bij Repair IT Now

Merk je dat je batterij terugloopt, ineens uitvalt, of je telefoon continu aan de lader moet liggen dan is het wellicht verstandig om even contact op te nemen met Repair IT Now.
Bij Repair IT kunnen wij de batterij gratis testen voor u. Hier hebben wij speciale apparatuur voor. Wij kunnen de accu hardwarematig testen met een apparaatje of via de laptop waar wij speciale software voor in huis hebben. Wij kunnen dan uitlezen hoeveel keer de batterij al is opgeladen en hoe de conditie van de accu is op dat moment.
Mocht uit deze test naar voren komen dat de batterij niet meer voldoende functioneert kunnen wij u gelijk verder helpen.

Afspraak maken voor gratis iPhone batterij test?

Wanneer is het nodig om de batterij te vervangen?

Het vervangen van de accu hangt af van de mate hoeveel keer deze is opgeladen.
De batterij gaat bij iedere volledige laadsessie langzaam beetje bij beetje minder vol.
Bij gemiddeld tot veelvuldig gebruik van je smartphone gaat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar de batterijcapaciteit langzaam afnemen. Ook zien we bij extreme warmte of extreme kou meer iPhones met batterijproblemen. Op een geven moment raakt de accu steeds sneller leeg of gaat deze uitvallen bij een percentage van boven de 5%.
Wanneer de batterij al na enkele maanden na aanschaf van je iPhone niet meer goed functioneert is er hoogstwaarschijnlijk wat anders aan de hand. Wellicht heeft het toestel vochtschade opgelopen of is er een defect aan bijvoorbeeld het moederbord.

iPhone batterij vervangen in minder dan 30 minuten bij Repair IT Now

Soms ligt het niet aan de batterij

Soms komt het ook voor dat je batterij percentage blijft verspringen ondanks dat er een nieuwe batterij in de iPhone zit. Als dit het geval is moeten wij het toestel verder onderzoeken. Helaas kan je hier niet op wachten en rekenen wij onderzoekskosten voor dit onderzoek. De prijs voor het onderzoek is 29 euro incl. btw en het onderzoek duurt vaak 1 a 2 dagen. Mocht men na onderzoek overgaan op reparatie vervallen deze onderzoekskosten.

Het verspringen van het percentage van de batterij kan ook aan de batterijchip liggen. Dit onderdeel zit gesoldeerd op het moederbord van je iPhone. Het vervangen van deze u2 chip / charging ic duurt ongeveer 1 a 2 weken.

iPhone batterij laadt niet op

Als je iPhone batterij niet op laadt kan dit aan verschillende oorzaken liggen. De eerste hebben wij uitvoerig besproken. Het kan aan je batterij liggen.
De tweede oorzaak kan zijn dat je laadpunt van je iPhone kapot is. Je iPhone laadpunt kunnen wij eerst proberen te reinigen. Hier rekenen wij 29 euro voor incl. btw. Het reinigen van je laadpunt neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Wanneer het reinigen / stofvrij maken van het laadpunt niet werkt, kunnen wij ook een nieuw laadpunt monteren in je iPhone. De reparatieduur hiervan is ongeveer 30 minuten.
De overige oorzaken die open blijven zijn een defect op een moederbord. Het kan zijn dat er een chip op het moederbord kapot is of kortsluiting maakt. Veelal van deze proberen kunnen wij verhelpen.

iPhone batterij vervangen bij Repair IT Now

Wanneer uw batterij niet meer voldoende functioneert of wanneer u twijfelt over de conditie kunt u een afspraak maken bij Repair IT Now. Wij kunnen de status van de batterij doorlichten en indien nodig de accu gelijk voor u vervangen. Alle batterijen voor de verschillende iPhones hebben wij op voorraad. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u meekijken terwijl één van onze reparateurs deze vervangt. Onze reparateurs zijn allemaal zeer deskundig met al jarenlang ervaring op het gebied van iPhone reparaties. Repair IT Now werkt uitsluitend met originele onderdelen. Op het vervangen onderdeel krijgt u bij ons dan ook 6 maanden garantie. Verder blijft alle data op uw toestel staan. Het vervangen van een accu duurt ongeveer 25 minuten.
Mocht de batterij niet de oorzaak zijn kunnen wij het toestel verder voor u onderzoeken. Hiervoor hebben wij de nieuwste apparatuur in huis staan.
Ook met andere reparaties of problemen aan uw telefoon, tablet of laptop kunt bij ons terecht. Wij repareren al jarenlang alle merken apparaten.
Ons bedrijf ligt zeer gunstig gelegen vlakbij de afrit van de A15 en tegenover het station. Verder kunt hier voor de deur gratis parkeren.
Wilt u meer informatie over een reparatie of heeft u nog vragen, ons verkoopteam en onze reparateurs staan altijd klaar om u te helpen. U kunt ons bellen, mailen en mag ook altijd bij ons binnenlopen indien u onze hulp nodig heeft. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw smartphone voor u is.

iPhone batterij reparatie aanmelden?

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] batterijconditie je batterij capaciteit zien. In een eerdere blog van ons kan je ook bij ons een gratis batterijcheck laten uitvoeren voor onder andere je […]

  2. […] een eerdere blog hebben wij besproken dat je bij Repair IT Now gratis een batterij check van je iPhone kan laten uitvoeren. Voornamelijk voeren wij de batterij test uit met speciale software. We […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.