Gratis smartphone reparatie?

iPhone reparaties

Gratis je smartphone laten repareren?

De meerderheid in Nederland heeft tegenwoordig een smartphone van één van de bekende merken zoals iPhone (Apple), Samsung, Sony, Nokia, HTC, LG in bezit. Voor de meeste is dit een aardige investering. De dag van vandaag kunnen veel mensen niet zonder smartphone. Het is iets wat je de hele dag door gebruikt. Je bent daarom ook doodsbang wanneer deze kapot gaat. Of één van je familie leden je telefoon laat vallen of een glas water of een kop koffie over laat vallen. Uit onderzoek van Independer.nl blijkt dat ruim 60% van de iPad bezitters niet weet of hun inboedelverzekering een goede dekking biedt bij schade. Naast inboedel verzekering kan er vaak ook een oproep gedaan worden (indien mogelijk) op de reisverzekering en WA-verzekering (rechtsaansprakelijkheid). Wanneer er ook schade is aan je telefoon wil je dit dan ook zo snel mogelijk laten repareren. Bij Repair IT Now bent u dan ook aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de meeste onderdelen voor de bekende merken op voorraad of kunnen deze bestellen en zodat ze vaak binnen 1 a 3 dagen geleverd worden. Omdat wij ook gebruik maken van originele OEM onderdelen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit!

 

Gratis iPhone reparatie?

iPhone reparaties

Schade aan uw iPhone? Wat veel mensen (helaas) niet weten is dat u deze in de meeste gevallen gratis kan laten repareren via uw inboedelverzekering, rechtsaansprakelijkheidsverzekering / WA-verzekering of reisverzekering. Wat je nog wel in je achterhoofd moet houden is dat je soms te maken hebt met je eigen risico, gelukkig is dit in de meeste gevallen goedkoper dan dat je de reparatie van je iPhone of smartphone volledig zelf moet betalen.Wilt u dat wij u begeleiden hierin? Neem dan vandaag nog contact op met Repair IT Now. Wij helpen u graag verder!

Gratis Samsung reparatie?

Samsung smartphone reparatie

Ben je in bezit van een Samsung Galaxy smartphone? Of een andere model van Samsung zoals de Note of Mega? Heb door een ongelukje schade aan je Samsung smartphone gekregen? Dat is heel vervelend, zeker omdat je tegenwoordig haast niet zonder je Samsung telefoon kan. Wat wel een meevaller voor je kan zijn is dat je hoogstwaarschijnlijk je Samsung smartphone kan laten repareren en jij het geld uitgekeerd krijgt door je verzekeraar of tussenpersoon. Het kan wel zo zijn dat je misschien je eigen risico zelf moet betalen, dit is in de meeste gevallen goedkoper dan het bedrag van je Samsung smartphone reparatie uit je eigen zak te betalen! Repair IT Now kan jou helpen om dit proces te begeleiden. Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Tips: wat moet je doen bij schade aan je iPhone, Samsung of andere Smartphone?

  1. Laat een pro-forma of offerte maken voor je reparatie van je defecte smartphone.
  2. Om je schade te melden bel je met je tussenpersoon of de verzekeraar.
  3. Meld de schade altijd zo snel mogelijk. Zij kunnen je ook meteen vertellen of de schade wel of niet onder de dekking valt.
  4. Gooi de kapotte telefoon in ieder geval nog niet weg, ook al doet hij het niet meer. Het kan namelijk zijn dat de verzekeraar nog een expert naar de schade wil laten kijken. Meestal moet je vervolgens een schadeformulier invullen en opsturen, eventueel samen met wat  foto’s en de bon. Hoe dat in zijn werk gaat kan de verzekeraar of jouw tussenpersoon je ook vertellen.

Pro-forma laten maken voor je verzekeraar of tussenpersoon

Vraag direct een offerte op via de website van Repair IT Now, welke je alvast kunt indienen bij de verzekering. In de meeste gevallen krijgt u het schade bedrag dan al uitgekeerd. Dan heeft u het bedrag al op uw rekening en kunt u in de tussen de tijd de reparatie van uw iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Nokia of andere smartphone laten repareren bij Repair IT Now. Wanneer de reparatie klaar is van uw tablet dan kunt u bij het afhalen het bedrag bij ons pinnen of contant betalen.

offerte opvragen button

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Het repareren van je smartphone is duurzaam. Het is een feit dat het repareren van je telefoon vaak vele male goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe smartphone. Het is daarom ook belangrijk om de reparatie te laten doen door een erkende reparateur en is dit in de eerste instantie ook nog enorm kostenbesparend. Wees geen dief van je eigen portemonnee! Bekijk daarom altijd eerst de reparatie opties voordat u overgaat tot aanschaf van een nieuw toestel. Wanneer u een inboedelverzekering, WA-verzekering of reisverzekering heeft kunt u soms zelfs in aanmerking komen om uw smartphone gratis te laten repareren. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.