Heb je niet zoveel tijd om je iPhone op te laden? Moet je binnen een half uur of kwartier weg en wil je nog snel even de batterij van je iPhone opladen? Vandaag hebben wij de tijd genomen om een tip mee te geven hoe je binnen een korte termijn je batterij van je iPhone snel kan opladen.

Apple is continu bezig om iOS van de iPhone verder te ontwikkelen zodat je iPhone en de apps die op de iPhone staan zo zuinig mogelijk met de accu omgaan. Zo is in iOS 9 de energiebesparingsmodus /  batterij spaarstand voor het eerst geïntroduceerd. Zelf kan je er ook een hoop doen om je batterij zo optimaal mogelijk te gebruiken. Hieronder leggen wij uit hoe je je iPhone sneller op kunt laden.

Tips om je iPhone sneller op te laden

Met deze vier stappen laadt je iPhone sneller op. Het mooie hiervan is dat je geen accessoires hierbij hoeft te kopen. Je hebt alleen een oplaadkabel (het liefst origineel Apple)  nodig samen met stekker (en natuurlijk een stopcontact 😉 ).

1. Sluit je iPhone aan op net stroom

Je iPhone laadt sneller op wanneer de oplader aan de netstroom hangt in plaats van in de computer of laptop. Sluit daarom je iPhone tijdens het opladen aan op de netstroom. Daarbij is het het beste om een originele oplaadkabel te gebruiken. Heb je geen oplader of ben je toe aan een nieuwe oplader? Neem dan een kijkje in onze webshop waar je snel en gemakkelijk binnen een aantal klikken een oplaadkabel kan bestellen.

Originele iPhone oplaadkabel bestellen?

Direct bestellen

2. Zet vliegtuigmodus aan op je iPhone

Een andere manier om je iPhone sneller op te laden is je iPhone in de vliegtuigstand te zetten. De antenne van de iPhone wordt in de vliegtuigmodus uitgeschakeld, waardoor je iPhone niet opzoek hoeft naar telefoontjes of berichten. Het netwerkbereik wordt dan als het ware eventjes uitgeschakeld waardoor de iPhone zich alleen op het opladen hoeft te focussen.

Er zijn twee manieren om de vliegmodus (flightmode) te activeren op de iPhone:

Manier één: Ga naar de Instellingen-app. De vliegtuigmodus vind je meteen bovenaan de lijst, herkenbaar aan het vliegtuigsymbool. Tik op de schakelaar om vliegtuigmodus te activeren

Manier twee: Ga naar het bedieningspaneel door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. Je herkent het vliegtuigicoon meteen. Tik erop om vliegtuigmodus te activeren.

3. Oplader eruit halen

Haal na het opladen de kabel uit de je iPhone. Je zal nu waarschijnlijk gemerkt hebben dat je iPhone een stuk sneller is opgeladen. Handig dus om deze tip te onthouden!

4. Zet vliegtuigmodus uit op je iPhone na het opladen

Na het opladen van je iPhone moet je de vliegtuigmodus weer uit zetten, zodat berichten en telefoontjes weer ontvangen kunnen worden.

Ben je overtuigd dat na de bovenstaande genoemde stappen je iPhone nog steeds niet sneller oplaadt? Dan kan het zijn dat je iPhone toe is aan een nieuwe batterij of een nieuw oplaadpunt. Hieronder leggen wij uit hoe Repair IT Now je daarbij kan helpen.

Nieuwe batterij voor de iPhone

Vaak gaat een batterij een jaar mankementen vertonen. Misschien herken je het wel. Het moment dat je iPhone random uitvalt terwijl je toch zeker wist dat de batterij nog niet leeg was. Of dat je iPhone telkens aan de oplader ligt terwijl toen je je iPhone kocht je er makkelijk (bijna) een dag mee kon doen.

Batterij vervangen iPhone bij Repair IT Now

Repair IT Now biedt voor alle deze problemen dé oplossing. Onze specialisten kunnen namelijk voor jou de accu vervangen! Doordat wij onze reparateurs over veel kennis en ervaring beschikken, zal uw iPhone weer snel naar behoren werken.

iPhone 6/6s batterij en oplaadpunt

Nieuw oplaadpunt voor de iPhone

Merk je dat je iPhone de laatste tijd niet meer oplaadt, terwijl je er toch echt zeker van bent dat je iPhone goed is aangesloten aan de oplader? Dan zou het laadpuntje wel eens defect kunnen zijn. Daarnaast komt het ook vaak voor dat er veel stof in het laadpunt zit, waardoor er geen goede connectie meer kan worden gemaakt.

Oplaadpunt vervangen iPhone

Voor alle problemen met het oplaadpunt van je iPhone, kun je terecht bij Repair IT Now. Met veel kennis en ervaring onderzoeken wij uw iPhone om te kijken wat het probleem is met het laadpunt. Is het laadpunt defect, dan vervangen wij hem voor je. Zit er veel stof in het oplaadpunt, dan maken wij hem weer helemaal schoon voor u.

iPhone 6/6s batterij en oplaadpunt reparatie

Over Repair IT Now

Bij Repair IT Now is het mogelijk om op de accu en laadpunt reparaties te wachten. Onder het genot van een lekkere kop koffie kunt u meekijken hoe onze specialisten uw iPhone weer repareren. Een bijkomend voordeel is dat de reparateurs van Repair IT Now je iPhone altijd eerst goed onderzoeken, want bij het snel leeglopen van de accu kan het ook aan het oplaadpunt liggen. Zo weet je zeker dat het juiste onderdeel gerepareerd wordt en je iPhone het na de reparatie het weer naar behoren doet. De onderzoekskosten zijn bij ons 29euro en zodra je akkoord gaat met de reparatie vervallen deze!

De onderdelen voor de accu en het oplaadpunt van de iPhone hebben wij (bijna) altijd op voorraad. Daardoor kunt u bij ons bijna altijd binnen een dag terecht met uw reparatie. Twijfel dus niet en meldt uw reparatie snel aan!

iPhone oplaadpunt reparatie direct aanmelden? Batterij vervangen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.