MKB en grootzakelijke bedrijven kiezen voor een Refurbished iPhone

De toename van Refurbished iPhone’s is enorm. In plaats van het weggooien of thuis bewaren worden heel veel toestellen ingeleverd om hergebruikt te worden. Dit hergebruiken is milieuvriendelijker. Je draagt bij aan een beter klimaat, doordat er minder geproduceerd hoeft te worden vanuit schaarse en vervuilende grondstoffen. Refurbished iPhone’s vallen altijd goedkoper uit. Het kan tot zo’n 150 euro schelen. Toch weer fijn om dat geld bijvoorbeeld te investeren in het bedrijf zelf of bijvoorbeeld bij je vakantie te leggen! Er wordt geschat dat in de afgelopen 12 maanden in enkel Nederland al 369.000 refurbished toestellen van Apple zijn verkocht (bron: Techniek Nederland 2019). Dit aantal zal blijven stijgen.

Steeds meer bedrijven kiezen voor Refurbished iPhone 7 goud achterkant bij Repair IT Now

Draag bij aan een circulaire economie

Als je kiest voor een refurbished iPhone gun jij een toestel een tweede leven. Je verlengt op deze manier de levensduur van een apparaat. Dit draagt ook meteen bij aan een duurzame, circulaire en toekomstbestendige economie. Kort samengevat is de circulaire economie een systeem waarin onder andere onderdelen van elektronica volledig opnieuw worden ingezet. Dit kunnen ook producten. Vanuit deze overweging en passie is Repair IT Now gemotiveerd om elke klant tevreden te stellen. Wij repareren kapotte iPhone’s voor bedrijven en consumenten. Daarnaast verkopen wij refurbished toestellen!

Duurzaam refurbished iPhone leidt tot:

✓ energiebesparing
✓ vermindering broeikasgassen
✓ materiaal besparing
✓ minder gebruik schaarse delfstoffen, dus minder mijnbouw
✓ vermindering gevaarlijk afval
✓ vermindering toxische stoffen
✓ kosten besparing
✓ refurbished iPhone = 27 KG CO2 besparing

Wat zijn de voordelen van een refurbished toestel in plaats van een gebruikte?

Refurbished iPhone’s zijn tweedehands toestellen die opgeknapt worden. Repair IT Now controleert uitgebreid of en wat het toestel mankeert, zodat er gerepareerd kan worden. Wij vervangen in meeste gevallen het scherm en de accu van een refurbished toestel, zodat deze weer lang meegaat. Verschillende functies (50 checkpunten) van de iPhone worden gecheckt zoals de werking van de camera, microfoon, oplaadpunt en touchscreen. Wij zorgen ervoor dat de iPhone in uitstekende staat opnieuw gebruikt kan worden en zo goed als nieuw zal lijken.
De iPhone zal met de meest actuele software voor je klaar staan waarnaast je een oplaadkabel, adapter en simkaart opener pin tool meekrijgt. Repair IT Now geeft zelfs één jaar garantie op een refurbished toestel. 

Meer MKB bedrijven en overheidsinstellingen kiezen voor Refurbished iPhone 7 bij Repair IT Now

Refurbished iPhone kopen bij Repair IT Now

Bij Repair IT Now vind je Premium Refurbished toestellen voor iedereen. Van iPhone tot Macbook. Bij Repair IT Now wij voor elke behoefte en portemonnee een geschikt refurbished toestel. Onze toestellen zijn grondig getest, voorzien van een hoge kwaliteitsstandaard en één jaar garantie. De kwaliteit van nieuw toestel, voor een scherpe prijs.

Nieuw! vanaf 2-12-2019 hebben wij een online shop gelanceerd waar je veilig en gemakkelijk een refurbished iPhone kan aanschaffen: ga direct naar de online shop >Repair IT Shop

Naast verkoop van refurbished iPhones kan je bij Repair IT Now terecht voor hoesjes, oplaadkabels, clearplex screenprotector en iPhone reparaties.

Interesse in refurbished iPhone(s)?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.