Repair IT Now steunt het goede doel Care for Life banner

Repair IT Now neemt een sponsor pakket af bij het Running Dinner

Dit jaar steunt het Running Dinner het goede doel Care For Life. Dit mooie initiatief zet zich in voor kinderen die chronisch, terminaal, levensbedreigend ziek en gehandicapt zijn. Door wensen uit te laten komen en door steun te bieden op medisch en educatief vlak biedt Care For Life steun aan deze kinderen.

Wat is Running Dinner?

Dineren waarbij één gang per locatie gebruikt wordt in een regulier restaurant of op een bijzondere locatie met aansluitend een spetterend feest met de Dordtse DJ Lucien Foort in een Dordtse hotspot.
Te voet of per fiets, per taxi en per boot vindt er een culinaire rondreis plaats door het centrum van Dordrecht en de restaurants gelegen aan de oevers van Papendrecht en Zwijndrecht.
Het event wordt ieder jaar door de deelnemers met enthousiasme ontvangen en gedeeld. De opbrengst van het Running Dinner gaat dit jaar naar een lokaal goed doel “Care for Life”.

Lise is een stoere meid

lises aangepaste rolstoelbus

Care For Life zet zich in voor ernstig zieke kinderen, zoals Lise. Lise is een stoere meid van 4 jaar oud en is rolstoelgebonden. Lise is snel moe en wordt buitenshuis altijd in haar rolstoel vervoerd. Haar nieuwe rolstoel is te groot en te zwaar om te vervoeren in een reguliere auto, dus het gezin was op zoek naar een rolstoelbus. Care For Life heeft € 3.500,00 bijgedragen aan de rolstoelbus zodat Lise fijn met haar familie op pad kan gaan.

Amber wordt een prinses

amber wordt een prinses

Care For Life heeft een prinsessendag georganiseerd voor de ernstig zieke Amber. Amber lijdt aan leukemie en na een zware periode van 2 jaar met de nodige ziekenhuisbezoeken, chemo’s, medicijnen en onzekerheden vonden haar ouders dat ze het meer dan verdiend had om in de watten gelegd te worden

Doe Mee en steun Care For Life

Ook een handje helpen? Koop een kaartje voor het Running Dinner en steun Care For Life

Tickets bestellen voor het Running Dinner 2016 Dordrecht?

Het Running Dinner 2016 vindt dit jaar plaats op 10 september te Dordrecht. Het begint vanaf 17:30u

Programma Running Dinner 2016 Dordrecht

17:30 inloop en ontvangst (Bellevue Groothoofd hotel culinair, Boomstraat 37, 3311 TC Dordrecht)
18:00 welkomstborrel + officiële opening (1 drankje met een hapje)
18:30 vertrek naar eerste restaurant
19:00-19:45 voorgerecht (incl 1 drankje)
20:00-20:45 hoofd gerecht (incl 1 drankje)
21:00-21:45 nagerecht (incl 1 drankje)
22:00 start feest met een exclusieve set van Lucien Fort van twee uur (incl bier, fris, wijn en hapje) (Bellevue Groothoofd hotel culinair, Boomstraat 37, 3311 TC Dordrecht)
02:00 einde

 

Repair IT Now  en Care For Life

Na het lezen van de doelstellingen van Care For Life kan Repair IT Now natuurlijk niet achterblijven om dit mooie doel te steunen. Wat is er fijner dan kinderen die ernstig ziek zijn, gehandicapt of zelfs terminaal te kunnen steunen op medisch en/of educatief gebied.
Geen één kind verdient het om dit te overkomen, een kind gun je al het geluk van de wereld!
Daarom wil Repair IT Now heel graag zijn steentje bijdragen om deze kinderen te helpen om hun leven wat draaglijker te maken en eventueel hun wens te laten uitkomen en even te kunnen genieten van een speciaal moment. Een glimlach op het gezicht van een kind toveren, dat is de doelstelling van Care For Life en daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.
Om dit te bewerkstelligen heeft Repair IT Now de handen ineen geslagen samen met een aantal andere bedrijven om dit mogelijk te maken d.m.v. het organiseren van Running Dinner 2016. Deze vindt plaats op zaterdag 10 september a.s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.