iPhone 11 reparatie door Repair IT Now

iPhone 11 met een defect? Scherm, laadpunt of accu vervangen? Binnen 30 minuten fixen wij jouw iPhone 11.

Direct jouw iPhone aanmelden voor een reparatie?

Als opvolger van de iPhone XR is in september 2019 de kleurrijke iPhone 11 uitgekomen. De iPhone 11 komt in modelnummers: A2111, A2221 en A2223. Naast dat er een aantal overeenkomsten tussen de iPhone 11 en XR zijn, zijn er ook veel verschillen.

De iPhone 11 heeft wederom een aluminium behuizing en een glazen achterkant, waarmee draadloos laden mogelijk is. Dit 6,1-inch toestel is zoal uniek door de dubbele camera aan de achterkant; iets wat Apple voor het eerst bij de iPhone 11 uitvoerde.

In tegenstelling tot de iPhone XR wordt de portretmodus bij de iPhone 11 automatisch geactiveerd en zijn er meer effecten mogelijk: de optische zoom, de wide-angle lens, de Night Mode en de nieuwe ultra-wide stand. Het iPhone 11 scherm heeft een prachtig breed kleurweergave door de True Tone functie.

Nu kan het wel eens voorkomen dat het scherm, de camera of de achterkant van jouw iPhone 11 kapot is gegaan. Bij Repair IT Now repareren wij alle iPhone toestellen snel en vakkundig. Zelfs voor gecompliceerde reparaties kun je bij ons terecht. 80% van de reparaties kunnen wij binnen een dag uitvoeren en een accu en scherm zijn zelfs binnen een half uur te repareren, terwijl jij mee kan kijken en kan genieten van een kopje koffie.

Bij Repair IT Now hebben we vele onderdelen van allerlei iPhone toestellen op voorraad. Je kan daarom altijd langskomen in onze winkel.

Alle iPhone 11 reparaties door Repair IT Now

iPhone 11 scherm reparatie of batterij vervangen

Is het scherm van jouw iPhone 11 kapot? Of zijn er problemen met de batterij? Repair IT Now kan je altijd helpen. De vakkundige reparateurs van Repair IT Now kunnen het scherm of de batterij van jouw iPhone 11 binnen 30 minuten vervangen terwijl je kan wachten met een kopje koffie. Repair IT Now vervangt niet enkel schermen en batterijen. Voor overige reparaties en voor andere modellen kun je ook bij ons terecht.
Onze klantenservice staat elke dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Graag je iPhone 11 reparatie aanmelden?

Geen tijd? Opsturen kan ook!

Woon of werk je niet in de buurt? Of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kan je het toestel ook naar ons opsturen zodat deze toch kan worden gerepareerd. De reparateurs van Repair IT Now zorgen ervoor dat je iPhone 11 binnen korte tijd weer naar behoren werkt.
Wil jij jouw iPhone opsturen ter reparatie? Dan geven wij het advies om het toestel goed te verpakken in bubbeltjesfolie en het pakket te verzekeren. PostNL doet dit voor een goede prijs. Zo verklein je de kans dat er onvoorziene kosten bijkomen.

Voor meer vragen over het opsturen van uw iPhone kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

iPhone 11 opsturen voor reparatie?

Prijzen van iPhone 11 reparaties

iPhone 11 scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.

iPhone 11 accu vervangen: op aanvraag.

iPhone 11 laadpunt reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 front camera reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 achter camera reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 Wifi reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 luidspreker reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 oorspeaker reparatie: op aanvraag.

iPhone 11 algemeen onderzoek: 30 euro.

iPhone 11 chemisch reinigen: 50 euro.

iPhone 11 software herstel/ update: 69 euro.

iPhone 11 gegevens overzetten: 69 euro.

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor overige reparaties kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben daarnaast ook iPhone en Samsung Galaxy schermen vervangen van klanten uit Capelle aan den IJsel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Gerelateerde iPhone modellen

Wanneer je een andere iPhone hebt en deze wilt laten repareren:

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Overige iPhone modellen