Hoe ontsmet ik mijn smartphone?

Ziekteverwekkers kunnen via handen gemakkelijk worden verspreid. Door bijvoorbeeld regelmatig je handen met zeep en water te wassen verklein je de kans dat jij of andere ziek worden (bron: RIVM). Je telefoon heb je meerdere keren per dag in je hand; je haalt hem uit je broekzak om te kijken: hoelaat het is, je berichtjes te lezen of gewoon om ontspannen je social media bij te lezen. Sommige mensen nemen zelfs hun smartphone ook mee naar het toilet. Maar vaak realiseren we niet hoeveel bacillen er op onze telefoon zitten en vergeten we deze schoon te maken.
Wil jij besmettingskans van ziektes zo klein mogelijk houden? Dan wordt het tijd dat jij jouw smartphone regelmatig gaat schoonmaken.

Hoe moet ik mijn smartphone schoonmaken?

Er zijn genoeg redenen om je waardevolle iPhone of Samsung toestel goed schoon te maken. Hoe maak jij je een telefoon goed schoon zonder je telefoon te beschadigen? Wij hebben een filmpje gemaakt waarin wij uitleggen hoe je een iPhone kan schoonmaken.

Schoonmaaktips voor je telefoon

Normaal gesproken ben je al goed bezig als je je telefoon één keer per week een poetsbeurt geeft. Wanneer er een infectieziekte zoals COVID-19 of influenza heerst is het advies om het aantal keer per dag je toestel goed schoon te maken. In de video gebruiken wij Zettex uniclean en glassex 🙂

Barsten in je scherm of achterkant?

Heb je een barst in je scherm van je smartphone? Of is je achterkant van je telefoon? Ons advies is dat je moet oppassen wanneer jij je toestel met vloeistoffen schoonmaakt. Hierdoor is de kans groter dat je vochtschade brengt aan je toestel. Repair IT Now is gewoon geopend en je kan hieronder een afspraak maken om je smartphone te laten repareren.  Een scherm van een iPhone, Samsung of Huawei hebben wij binnen 30 minuten gefixt. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad.

Telefoon reparatie direct aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.