iPad Air 2 reparatie

Door een aantal vragen van onze klanten hebben wij besloten om een blog te schrijven op onze website hoe wij nou eigenlijk een iPad repareren. Verder vinden wij het ook leuk om dit soort zaken met jullie te delen. Om te beginnen maakt de klant vaak een afspraak bij ons via de website of door te bellen. Tijdens dit contact moment wordt vaak een afspraak gemaakt samen met de klant wanneer de iPad gebracht kan worden.

Wanneer de iPad bij ons gebracht is door de klant krijgt u van ons een bewijsje mee dat de iPad is ingeleverd bij Repair IT Now. Daarna wordt de iPad door ons gecodeerd zodat wij weten welke iPad van welke klant is. Vervolgens onderzoeken we de iPad wat er defect is, hier pakken wij de klachten of problemen welke de klant aan ons gemeld heeft erbij. Wanneer het onderzoek is afgerond, beginnen wij met het repareren van de iPad. Bij Repair IT Now gebruiken wij mensen met echte vakkennis en professioneel gereedschap. Na de wordt de iPad eerst intern getest of deze naar behoren werkt. Wanneer dit proces is afgerond wordt de klant vaak geïnformeerd en betaald de klant via de pin of contant.

Somt komt het ook voor dat de iPad niet gerepareerd kan worden. Dan betaalt u bij ons alleen de onderzoekskosten.

iPad Air 2 reparatie

Waarom een iPad reparatie?

Waarom zou je een iPad laten repararen? Dit kan verschillende redenen hebben. Een reden kan zijn dat uw iPad niet meer naar behoren werkt. Bijvoorbeeld uw iPad laadt niet meer op? De accu van de iPad loopt snel leeg? Touchscreen van de iPad reageert niet meer? De iPad geeft geen beeld meer, het LCD vertoont vage kleuren, of het beeld is heel donker? En één van de meest voorkomende redenen zijn dat het glas of touchscreen van de iPad is gebarsten.

Welke onderdelen gebruiken wij?

Zoals de meeste vast al ondekt hebben zijn er tegenwoordig ontzettend veel iPad reparateurs of bedrijven die tablets repareren. Hier zit verschil van prijs, service, snelheid en garantie in. Om hier wat dieper op in te gaan en met name de onderdelen. Laten we als voorbeeld nemen dat het scherm oftewel het glas (touchscreen) van een iPad gebarsten is. Hier moet dan een nieuw touchscreen op komen. iPad touchscreens en andere onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

Overzicht van kwaliteit van een onderdeel:

  • iPad touchscreen OEM orgineel
  • iPad touchscreen kwaliteit A (ook wel A++ klasse genoemd)
  • iPad touchscreen kwaliteit B (ook wel A+ klasse genoemd)
  • iPad touchscreen kwaliteit C (ook wel A klasse genoemd)

Bij Repair IT Now werken wij voornamelijk met Originele OEM onderdelen en wanneer klanten vragen naar een compatible scherm dan gebruiken wij kwaliteit A (oftewel A++). Omdat de orginele OEM onderdelen wereldwijd slecht leverbaar zijn, gebruiken de meeste reparatie bedrijven kwaliteit A, B of zelfs C kwaliteit.

Het scherm van een iPad wordt bij Repair IT Now vastgeplakt met originele OEM dubbelzijdig tape bij al onze iPad reparaties. Helaas komt het weleens voor dat het scherm en/of glas lichtelijk los gaat laten. Aarzel dan niet om even te bellen of via onze website een afspraak te maken om dit te melden. Wel adviseren wij dit zo snel mogelijk te doen. Uiteraard plakken wij dit scherm kosteloos met nieuwe dubbelzijdig tape. Dit voorkomt namelijk eventuele verdere schade.

Welke iPad modellen repareren wij?

De onderstaande iPad modellen repareren wij bij Repair IT Now. U kunt  ook naar het overzicht van alle iPad reparaties gaan. Hier kunt u ook alle prijzen van per onderdeel en per type iPad vinden.

Heeft u een ander merk telefoon, smartphone, gsm of tablet? Hier kunt u een overzicht zien van de merken welke wij repareren.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: iPad reparatie Papendrecht, iPad reparatie Sliedrecht, iPad reparatie Dordrecht, iPad reparatie Gorinchem, iPad reparatie Zwijndrecht, iPad reparatie voor scholen.

 

 

Top 5 meest voorkomende iPad reparaties

  1. iPad touchscreen / glas reparatie zwart (glas is gebarsten / touchscreen is kapot of reageert niet meer)
  2. iPad touchscreen / glas reparatie zwart (glas is gebarsten / touchscreen is kapot of reageert niet meer)
  3. iPad LCD scherm reparatie (strepen op beeld, vreemde kleuren of geen beeld)
  4. iPad WIFI reparatie
  5. iPad oplaadpunt / dockconnector reparatie (iPad laadt niet meer op / iPad is ineens uitgevallen)

 

iPad reparatie direct aanmelden? iPad scherm reparatie?

iPad reparatie direct aanmelden? iPad opsturen voor reparatie?

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] iPad touchscreen reparatie in de buurt van de steden Dordrecht en Gorinchem? Repair IT Now is de specialist in het repareren van kapotte schermen van de iPads. Dagelijks repareren wij tientallen tablets van Apple en andere merken welke een kapot touchscreen of LCD hebben. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare reparateur voor je tablet die een gebarsten glas heeft dan zit je bij Repair IT Now goed! Via onze website kan je heel makkelijk de prijzen zien van de reparatie per iPad en per onderdeel. Daarnaast kan je ook binnen 4 stappen een afspraak maken en je iPad reparatie aanmelden. Wij kunnen je iPad direct repareren omdat wij vrijwel elk onderdeel van de iPad op voorraad hebben. Wanneer je benieuwd bent hoe een reparatie plan van je iPad kan je dat lezen in onze vorige blog. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.