Meer iPhone reparaties door Pokemon Go

Pokemon GO zorgt voor meer scherm reparaties

Ondanks dat het nieuwe spel Pokémon Go in Nederland nog niet officieel was uitgebracht, is het nu al zo populair dat het al door zeker 1,3 miljoen Nederlanders wordt gespeeld. Deze game was in Nederland alleen te spelen door op iPhones in de App Store een buitenlands account aan te maken en op Android handmatig een APK-bestand te downloaden en installeren.

Sinds 16 juli is Pokémon Go officieel verschenen in de Nederlandse appwinkels. Voor zowel iOS en Android is de game beschikbaar. Pokémon Go is zelfs uitgebracht in 26 extra Europese landen. Naar schatting is het spel wereldwijd al tientallen miljoenen keren gedownload.

In deze hitgame is het de bedoeling dat spelers door de echte wereld rondlopen om de Japanse monsters te vangen. Je kan de monsters ook laten vechten en trainen. Groepsgewijs gaan spelers vaak de straat op. Door ze verschillende locaties te laten bezoeken worden spelers beter in het spel. Ondanks dat de game de gebruikers elke keer waarschuwt bij het opstarten dat ze zich bewust moeten zijn van hun omgeving, heeft het spel al absurde en gevaarlijke situaties opgeleverd. Spelers lopen overheidsgebouwen, ziekenhuizen etc. in, die natuurlijk niet bedoeld zijn om Pokémons te gaan zoeken. Verder zijn er al verschillende spelers van het treinspoor afgehaald. Treinen liepen er ook vertragingen door op. In de buurt van San Diego zijn zelfs 2 spelers enkele meters van een rotswand naar beneden gevallen, omdat ze zo in het spel zaten.

Eerste scherm reparatie van iPhone 6 door Pokemon GO

Ook Repair IT Now merkt de gevolgen al van het populaire spel Pokémon Go. De eerste kapotte smartphones als gevolg van het vooral buitenshuis spelen van deze game komen al binnen bij ons. Door zo op te gaan in het spel, vallen de smartphone regelmatig op de harde straattegels. Een kapot scherm is vaak een gevolg van deze val. Gelukkig bent u bij Repair IT Now op het juiste adres om de telefoon te laten repareren. Onze deskundige reparateurs kunnen deze reparaties vakkundig uitvoeren, omdat wij ook beschikken over de benodigde apparatuur.

Smartphone direct aanmelden?

Pokémon Go zorgt voor meer reparaties bij Repair IT Now

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] IT Now dat er meer reparaties voort vloeien door het spel. Het artikel hierover kan je lezen op: Pokémon Go zorgt voor meer reparaties bij Repair IT Now. De eerste kapotte smartphones als gevolg van het vooral buitenshuis spelen stromen […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.