smartphone en tablet repareren is duurzaam

Het repareren van je smartphone en tablet is duurzaam

 

Repair IT Now is een duurzame reparatie organisatie met 100% focus op betrouwbare, snelle en milieuvriendelijke reparaties. Vanaf 7-1-2016 is Repair IT Now aangesloten bij MVO Nederland. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Repair IT Now vinden wij dat er al genoeg weggegooid wordt, in smartphones en tablets zitten edele metalen en goud, deze grondstoffen raken op den duur op. Wanneer je smartphone of tablet laat repareren geef je iets terug aan de maatschappij.

Repair IT Now cycle seven R's

Repair IT Now cycle seven R’s

Waarom je smartphone repareren?

Het repareren van je smartphone is duurzaam. Het is een feit dat het repareren van je telefoon vaak vele male goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe smartphone. Het is daarom ook belangrijk om de reparatie te laten doen door een erkende reparateur en is dit in de eerste instantie ook nog enorm kostenbesparend. Wees geen dief van je eigen portemonnee! Bekijk daarom altijd eerst de reparatie opties voordat u overgaat tot aanschaf van een nieuw toestel. Wanneer u een inboedelverzekering, WA-verzekering of reisverzekering heeft kunt u soms zelfs in aanmerking komen om uw smartphone gratis te laten repareren.

Ook al bent u toe aan een nieuw toestel kunt u de telefoon altijd laten repareren en later verkopen of gebruiken als reserve toestel. Buiten het economische voordeel verleng je ook de levensduur van een smartphone wanneer je deze laat repareren en goed onderhoud. Op deze manier draag je ook bij in hoge mate bij een duurzame samenleving.

Waarom je tablet repareren?

Het repareren van je tablet is duurzaam. Het is een feit dat het repareren van je tablet vaak een stuk goedkoper is dan het kopen van een nieuwe tablet. Wij adviseren daarom ook om je tablet reparatie uit te voeren door een vakkundige reparateur die professioneel gereedschap gebruikt, je zal merken dat dit in eerste instantie op langer termijn ook enorm kostenbesparend is. Wees geen dief van je eigen portemonnee! Bekijk daarom altijd eerst de reparatie opties voordat u overgaat tot aanschaf van een nieuwe tablet. Wanneer u een inboedelverzekering, WA-verzekering of reisverzekering heeft kunt u soms zelfs in aanmerking komen om uw tablet gratis te laten repareren.

Ook al bent u toe aan een nieuwe iPad of een Samsung tablet kunt u de tablet altijd laten repareren en later verkopen of gebruiken als reserve tablet. Buiten het economische voordeel verleng je ook de levensduur van een tablet wanneer je deze laat repareren en goed onderhoud. Op deze manier draag je ook bij in hoge mate bij een duurzame samenleving.

Groot in smartphone en tablet reparatie

Repair IT Now is groot in smartphone reparatie en tablet reparatie. Wanneer je telefoon of tablet kapot is ben je bij Repair IT Now aan het juiste adres om je GSM en tablet te laten repareren. Ons kantoorpand is gevestigd in Sliedrecht langs de snelweg A15. Vanuit Dordrecht of Gorinchem bent u binnen enkele minuten op onze locatie.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Now is de enige smartphone en tablet reparateur die gecertificeerd is voor Thuiswinkelwaarborg en MVO partner. Dagelijks verzorgen wij reparaties aan defecte telefoons en tablets. Bij ons kunt terecht voor […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.