Uw iMac en tijd zijn waardevol en dat begrijpen wij maar al te goed

Kies uw iMac uit

Selecteer hieronder uw Macbook door erop te klikken. Wij hebben de iMacs van Apple samengevoegd in het jaar van uitkomst. U wordt dan doorgestuurd naar de reparaties, upgrades en onderhoud voor de geselecteerde Macbook. Staat uw  Macbook reparatie niet op de pagina, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Op moment zijn wij druk bezig de verschillende soorten iMacs aan het toevoegen op onze website

  • iMac A1419 27 inch reparatie
  • iMac A1419 5K Retina 27 inch reparatie
  • iMac A1418 21 inch reparatie
  • iMac A1418 4K Retina 21 inch reparatie
  • iMac A1312 27 inch reparatie
  • iMac A1311 21 inch reparatie
  • iMac A1225 24 inch reparatie
  • iMac A1224 20 inch reparatie

iMac defect? Direct uw iMac reparatie aanmelden?

iMac reparaties en upgraden

iMac reparatie? Maakt u maar geen zorgen. Wij repareren uw iMac in de meeste gevallen binnen 24-48uur met 6 maanden garantie. U kunt langskomen in Sliedrecht bij ons reparatiecentrum. Het liefst hebben wij dat u van te voren belt of mailt.

Bij Repair IT Now bent u aan het juiste adres, voor vakkundige iMac reparaties in Sliedrecht en omgeving. Alle iMac reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEM onderdelen! Daarom kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van ons werk en geven wij daar dan ook garantie op. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten. Echte vakidioten zijn het in de beste zin van het woord!

iMac reparatie service regio’s:

SliedrechtHardinxveld-GiessendamGorinchemPapendrecht – Bleskensgraaf  – Barendrecht – Rotterdam-  Alblasserdam DordrechtHendrik-ido-AmbachtZwijndrechtRidderkerk – Hoeksche Waard DrechtstedenAlblasserwaard  

Apple iMac SSD en RAM upgrades

RAM upgrade voor iMac

Één van de meeste upgrades wat wij bij Repair IT Now uitvoeren is het uitbreiden van het werkgeheugen (RAM) in iMac. Door het werkgeheugen uit te breiden kunt u beter multitasken. Het extra RAM geheugen zorgt ervoor dat u zwaardere en meerdere programma’s tegelijk kan draaien. Op het werkgeheugen wordt data tijdelijk opgeslagen. In in tegenstelling tot de harde schrijf waar data wordt opgeslagen voor de langere termijn. Andere namen voor RAM  geheugen zijn intern geheugen en werkgeheugen.

SSD upgrade voor iMac

In de wat oudere Macbooks, iMacs en mini Macs zitten vaak hardeschijven ingebouwd. Wanneer u uw iMac, Macbook en/of mini Mac sneller wilt laten maken adviseren wij om hierin een SSD in te bouwen. SSD staat voor Solid State Drive. Uw Macbook kan na het inbouwen van een SSD wel twee keer zo snel worden.

Een groot verschil met de traditionele harde schijven is dat een SSD geen bewegende delen bevat, zoals ronddraaiende platters. Daardoor zijn SSD schijven veel sneller en is de kans op fouten bijna verwaarloosbaar. Ten slotte is een SSD ook veel veiliger om uw DATA, foto’s, video’s en documenten op te slaan.

iMac scherm vervangen

Naast het herstellen van voedingen, hardeschijven, en software herstellen vervangen wij ook iMac schermen. Helaas zijn al deze reparaties niet klaar-terwijl-je-wacht. Onze reparatie experts nemen graag de tijd voor uw waardevolle iMac. De reparaties kunnen een aantal werkdagen duren. Weet u niet wat er aan de hand is met uw iMac? Dan kunnen wij het apparaat onderzoeken voor u. Hier zijn echter wel onderzoekkosten verbonden.