Selecteer uw defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPad 2?

iPad 2 reparatie

iPad 2 reparatie

Is uw Apple iPad 2 kapot en wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres voor vakkundige iPad 2 reparaties in Sliedrecht en omgeving.

Alle iPad reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen op ons filliaal in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is 3 maanden  langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPad 2 reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPad 2 reparaties

Hieronder vindt u de meest voorkomende iPad 2 reparaties. Staat uw iPad reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPad 2? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor je iPad 2 reparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 . Wij staan u graag te woord.

iPad 2 reparatie in de omgeving: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht

iPad 2 reparaties en tarieven

Tarieven van de iPad 2reparaties vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPad 2 onder elkaar gezet.

Waarom Repair IT Now?

Wij hanteren vlijmscherpe prijzen en zijn ondanks het gebruik van enkel originele onderdelen, goedkoper dan onze concurrenten. Bij ons kunt u terecht voor dezelfde kwaliteit óf beter tegen een betaalbare prijs!

Onze reparateurs zijn één voor één specialisten, echte vakidioten zijn het in de beste zin van het woord! Laat je iPad 2 reparatie aan de Repair IT Now in Sliedrecht over.

Bij elke reparatie ontvangt u een netjes BTW factuur voor uw boekhouding of verzekeraar

iPad 2 scherm / touchscreen reparatie

iPad 2 scherm reparatie, nergens goedkoper in Sliedrecht en omstreken!

Onze klanten beoordelen ons met een 9+

iPad 3 en 4 reparatie

iPad 2 prijzen en reparaties onder elkaar

iPad 2 model A1395, A1396 en A1397 reparatie

Touchscreen reparatie

Heeft u een probleem met het scherm van uw iPad 2? Is uw touchscreen bijvoorbeeld kapot gegaan als gevolg van een val en zit er nu een grote barst of kras in/op het glas? Maak dan een afspraak bij Repair IT Now en dan zullen wij ervoor zorgen dat u weer een goed werkend touchscreen krijgt.

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

 

Prijs € 89
(origineel OEM scherm)

of

Prijs € 79
(Compatible scherm)

LCD reparatie

Er zijn een aantal verschijnselen, waarbij wij het LCD scherm van uw iPad 2 zullen vervangen. Komt één van de onderstaande klachten u bekend voor? Het is raadzaam om dan contact met ons op te nemen, zodat wij uw iPad 2 van een nieuw LCD scherm kunnen voorzien.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Scherm flikkert

Prijs € 109

Behuizing vervangen

Prijs € –

Camera vervangen

Kunt u geen foto’s meer maken met uw iPad 2? Repair IT Now kan uw iPad 2 van een nieuwe camera voorzien, zodat u na deze reparatie weer volop plaatjes kunt schieten.

Prijs € 79

Reparatie selfiecamera

Werkt de selfiecamera op uw iPad 2 niet meer (optimaal)? Maak dan snel een afspraak bij ons, zodat wij deze selfiecamera voor u kunnen vervangen door een nieuwe, zodat u weer volop selfies kunt maken.

Prijs € 79

Batterij vervangen

Gaat de batterij van uw iPad 2 sneller leeg dan wat hoort? Wij kunnen tegen een scherpe prijs en goede service uw batterij vervangen.

Prijs € 89

GPS signaal reparatie

Werkt uw iPad 2 GPS-signaal niet meer naar behoren? Maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen uw iPad 2 voorzien van een nieuwe GPS-signaal chip.

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Laadt uw iPad 2 niet meer goed op of heeft u andere problemen met het laadpunt van uw iPad 2? Wij kunnen uw iPad 2 van een nieuwe dockconnector voorzien.

Prijs € 79

WiFi-signaal reparatie

Verbindt uw iPad 2 zich niet meer met de WiFi? Dit kan erg vervelend zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw iPad 2 een nieuwe Wifi-antenne krijgt.

Prijs € 79

Lichtsensor reparatie

Prijs € –

3G / 4G Signaal reparatie

Valt de 3G  of 4G signaal steeds weg op uw iPad 2? Of heeft u helemaal geen 3G / 4G signaal meer op de iPad 2. Door het plaatsen van een nieuwe signaal connector kan dit gemakkelijk worden opgelost.

Prijs € 79

Koptelefoon-ingang reparatie

Kunt u geen muziek meer luisteren door uw koptelefoon? Grote kans dat de koptelefoon-ingang van uw iPad 2 kapot is. Repair IT Now kan dit eenvoudig vervangen tegen een goede prijs.

Prijs € 79

Speaker reparatie

Hoort u een ruis uit de speaker van uw iPad 2 komen? Of werkt de speaker helemaal niet meer? Maak dan een afspraak bij Repair IT Now en wij zorgen er dan voor dat dit probleem verholpen wordt.

Prijs € 79

Oorspeaker reparatie

Prijs € –

Powerknop reparatie

Werkt de aan- en uitknop van uw iPad 2 niet meer (optimaal)? Geen probleem. Repair IT Now kan uw iPad 2 van een nieuwe powerknop voorzien.

Prijs € 79

Muteknop reparatie

Is uw mute-schakelaar van uw iPad 2 kapot? Dit heeft als gevolg dat u het volume niet meer kunt regelen. Repair IT Now vervangt uw volumeknop tegen een scherpe prijs.

Prijs € 79

Microfoon reparatie

Hoort de persoon waar u mee skypt of facetimed u niet? Waarschijnlijk is de microfoon van uw iPad 2 defect. Met een nieuwe microfoon kan dit gemakkelijk en snel worden opgelost.

Prijs op aanvraag

Homeknop reparatie

Heeft u problemen met de homebutton knop van uw iPad 2 en wilt u een nieuwe homeknop? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Prijs € 79

Vochtschade reparatie

Heeft u bijvoorbeeld per ongeluk een glas water over uw iPad 2 laten vallen? Het is aan te raden om dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij beschikken namelijk over speciale apparatuur en zullen uw iPad 2 chemisch reinigen. In de meeste gevallen krijgen wij de iPad weer aan de praat!

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Bij Repair IT Now is het mogelijk om een algemeen onderzoek in te stellen als u zelf geen idee hebt wat er aan de hand is met uw iPad 2. Wij zullen na onderzoek te hebben gedaan u een onderzoeksrapport aanleveren waarin precies staat wat er mankeert aan uw iPad 2 en wat een mogelijk reparatie zal kosten. In de meeste gevallen kunnen wij u al echter voordat een dergelijk onderzoek wordt ingesteld vertellen wat er aan de hand is en is een algemeen onderzoek dus niet nodig.

Prijs € 29