On a mission to reduce e-waste in the Netherlands!

Repair, re-use, recycle, refurbished, prevent en protectie

Een greep uit onze trouwe klanten:

Oprichting van Repair IT Now

Het bedrijf is opgericht in 2015 door de eigenaar Mikail Yilmaz. In datzelfde jaar ondertekenden 193 wereldleiders de 17 Werelddoelen (ook wel bekend als SDG’s oftewel de Duurzame ontwikkelingsdoelen).

Bij Repair IT Now streven we ernaar niet alleen apparaten een tweede leven te geven, maar ook om onze klanten te voorzien van betrouwbare, duurzame technologie oplossingen. Onze gecertificeerde experts zetten zich dagelijks in om met precisie en zorg elke reparatie- of refurbishment klus te volbrengen, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en methoden.

We bieden bovendien een uitgebreide garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden, zodat jij verzekerd bent van de kwaliteit en duurzaamheid van uw vernieuwde apparatuur. Samen met onze klanten werken wij aan een groenere toekomst, door innovatieve oplossingen die bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk en het bevorderen van een circulaire economie. 

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid
Kwaliteitsservice voor een eerlijke prijs

We begrijpen dat digitale apparaten kostbaar zijn, zowel in termen van aanschafkosten als de gegevens die ze bevatten. Of het nu gaat om bedrijven of consumenten, ze zoeken een betrouwbare partner voor langdurige samenwerking. Onze klanten verlangen eerlijkheid, vertrouwen, persoonlijke aandacht en kwalitatieve service tegen een eerlijke prijs. Door te focussen op het repareren en verlengen van de levensduur van elektronische apparaten, verminderen we de noodzaak tot vervanging, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Snelheid
Snelle reparatie, zelfs voor morgen

Tijd is kostbaar. Daarom streven we naar snelle dienstverlening. Snelheid is voor ons een essentiële waarde. Snelle reparaties betekenen minder downtime voor bedrijven, waardoor ze hun workflow efficiënt kunnen voortzetten en productiviteitsverlies kunnen minimaliseren.

Kwaliteit
Expertise en hoogwaardige materialen

Betrouwbaarheid en snelheid zijn niet compleet zonder goede kwaliteit. Bij Repair IT Now werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en getrainde professionals om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Door efficiëntie en klantgerichtheid te combineren, leveren we altijd de beste resultaten. Door preventieve maatregelen zoals Clearplex en regelmatige onderhoudsbeurten aan te bieden, voorkomen we toekomstige schade aan apparaten en verlengen we hun levensduur, wat gunstig is voor duurzaamheidsrapportage.

Duurzaamheid
Samen minder e-waste

Bij Repair IT Now staat duurzaamheid centraal. We streven naar een verminderde afvalberg en duurzamere apparaten. Repair IT Now neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door te werken met duurzame onderdelen en een milieuvriendelijke productiecyclus. Door refurbishing aan te bieden als een duurzaam alternatief voor nieuwe apparaten, dragen we bij aan circulair inkopen en verminderen we de ecologische footprint van bedrijven.

Op zoek naar een partner?

Word partner van Repair IT Now en sluit je aan bij onze missie om technologie duurzamer te maken. Door partnerschap bieden we bedrijven de unieke kans om actief bij te dragen aan het verminderen van elektronisch afval en het bevorderen van hergebruik en recycling van apparatuur. Samen kunnen we een significant verschil maken in de manier waarop technologie wordt geconsumeerd en beheerd, door duurzame praktijken te integreren in onze bedrijfsmodellen. Als partner krijgt u toegang tot onze gespecialiseerde diensten tegen eerlijke en marktconforme tarieven, ondersteuning in uw duurzaamheidsdoelstelling, en de mogelijkheid om uw klanten en stakeholders te tonen dat u zich inzet voor een groenere planeet. Laten we samenwerken om een toekomst te bouwen waarin technologie hand in hand gaat met milieubescherming en duurzaamheid. 

Samen zorgen wij ervoor dat er in Nederland minder e-waste komt!

Onze klanten houden van ons!