Uw Google telefoon is in goede handen bij ons!

Google Pixel is nieuw in Nederland. Google gaat de strijd aan met een Apple iPhone en een Samsung telefoon. De Google Pixel is een High end smartphone die concurrerend is met de topmodellen van Apple en Samsung. Vaak komt de Google Pixel met een 5 inch scherm of de XL variant met een 5,5inch scherm.

In Nederland zijn er maar een aantal bedrijven die daadwerkelijk gespecialiseerd zijn in het repareren van deze toestellen.  Bij Repair IT Now kunt u terecht voor Google Pixel glas scherm reparaties.

Hieronder kunt u een overzicht zien van de meest populaire Google Pixels telefoons die wij repareren. Staat uw Google Pixel telefoon er niet bij? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Op moment zijn wij druk bezig met het toevoegen en updaten van diverse Google toestellen en pagina’s met prijzen. Tot die tijd kunt u het beste even bellen, mailen of via de website de reparatie aanmelden / prijs opvragen

Google Pixel scherm reparatie? Google smartphone reparatie aanmelden?

Google Pixel 2 XL G011C reparatie door Repair IT Now

Google Pixel 2 XL (G011C)

Google Pixel 2 G011A reparatie door Repair IT Now

Google Pixel 2 (G011A)

Google Pixel XL G-2PW2200 reparatie door Repair IT Now

Google Pixel XL (G-2PW2200)

Google Pixel G-1PW4200 reparatie door Repair IT Now

Google Pixel (G-1PW4200)

Google Pixel telefoon reparatie door Repair IT Now

Is het touchscreen / glas scherm van uw Google Pixel telefoon kapot? Geen touch / zwart beeld? Heeft u problemen met de accu van de Google Pixel?

Kunt u uw Google Pixel niet meer opladen? Gaat uw accu van de Google smartphone snel leeg? Repair IT Now is de specialist voor al uw Google Pixel reparaties. Dagelijks repareren wij smartphones van diverse merken zoals de iPhone, Samsung, Sony, LG, Motorola, Huawei, Oneplus, Surface, Nokia en meer.

Scherm reparatie en batterij vervangen

De meest voorkomende reparaties bij de Google Pixel toestellen die wij bij Repair IT Now uitvoeren zijn het vervangen van het touchscreen / glas en het vervangen van de batterij.

Goedkoop en vakkundige Google Pixel smartphone reparatie specialisst

Goedkoop en vakkundig uw smartphone laten repareren dat wil iedereen! Bij Repair IT Now bent u hiervoor aan het juiste adres. Gevestigd in Sliedrecht!

Google telefooreparatie  in omstreken: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht – Rotterdam – Breda – Tiel

Google Pixel telefoon opsturen voor reparatie

Is de afstand te groot of heeft u geen tijd om langs te komen in Sliedrecht? In Nederland zijn er namelijk maar weinig telefoonreparatie bedrijven die alle Google Pixel telefoons kan repareren. Het is zelfs zo dat er maar enkele bedrijven zijn in Nederland die een Google Pixel toestel kan repareren. Dit heeft te maken met de onderdelen. Het vinden van de juiste leverancier die de hoogste kwaliteit en originele onderdelen kan leveren is lastig. Wij hebben voor u al het voorwerk gedaan!

U kunt ten alle tijden uw telefoon opsturen naar ons en wij zorgen er voor dat de telefoon gerepareerd weer retour verzonden wordt. Diverse bedrijven en klanten maken gebruik van onze reparatie service.

Google smartphone  opsturen en laten repareren door een specialist?