De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) dwingt bedrijven om duurzaamheidsrapporten op te stellen, waardoor transparantie en verantwoordelijkheid worden bevorderd. Repair IT Now staat klaar om bedrijven te helpen zich aan te passen aan deze nieuwe richtlijn, en we willen graag laten zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Kom in contact met ons, op welke manier jou ook past. Telefonisch, per e-mail, boek een afspraak, laat je gegevens achter of kom op de koffie!

Hoe kan Repair IT Now jouw bedrijf helpen?

1. Repareren en verlengen van levensduur
Repair IT Now richt zich op het repareren en verlengen van de levensduur van elektronische apparaten. Door onze diensten te gebruiken, kunnen bedrijven hun apparaten langer gebruiken en verminderen ze de noodzaak tot vervanging. Dit draagt bij aan duurzaamheid en voldoet aan de eisen van de CSRD.

2. Protect: clearplex en onderhoudsbeurten
We bieden Clearplex, een flinterdunne screenprotector die krassen en barsten op schermen voorkomt. Ook bieden we regelmatige onderhoudsbeurten voor laptops en andere elektronische apparaten. Deze preventieve maatregelen voorkomen toekomstige schade en verlengen de levensduur van apparaten, wat gunstig is voor de duurzaamheidsrapportage volgens de CSRD.

3. Preventieve services
Repair IT Now refurbisht laptops en andere elektronische apparaten, waardoor ze een duurzaam alternatief bieden voor nieuwe apparaten. Daarnaast bieden we preventieve services, zoals professionele screenprotectors en software-optimalisatie, om schade te voorkomen en de levensduur van apparaten te verlengen.

4. Duurzame bedrijfsvoering
We zijn aangesloten bij MVO Nederland en zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door onze diensten te gebruiken, kunnen bedrijven hun duurzaamheidsprestaties verbeteren en voldoen aan de eisen van de CSRD. Bovendien dragen ze bij aan een duurzamere samenleving.

Repair IT Now

Voordelen van een samenwerking met Repair IT Now voor bedrijven

  • Door gebruik te maken van de diensten van Repair IT Now vallen bedrijven binnen de richtlijnen van de CSRD, waardoor ze voldoen aan de wettelijke verplichtingen en transparantie bieden over hun duurzaamheidsprestaties.
  • Het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten vermindert de behoefte aan vervanging, wat kostenbesparend is voor bedrijven en bijdraagt aan een duurzamere bedrijfsvoering.
  • Preventieve maatregelen, zoals Clearplex en onderhoudsbeurten, voorkomen toekomstige schade aan apparaten en minimaliseren daarmee de impact op het milieu.
  • Door te refurbishen bieden bedrijven een duurzaam alternatief voor nieuwe apparaten, wat bijdraagt aan circulair inkopen en een positieve impact heeft op het milieu.

Conclusie

Repair IT Now is jouw partner in duurzaamheid voor de CSRD. Met onze diensten kunnen bedrijven voldoen aan de eisen van de richtlijn en tegelijkertijd kosten besparen en een positieve impact hebben op het milieu. Maak vandaag nog de overstap naar duurzaamheid met Repair IT Now!

Kom in contact met ons, op welke manier jou ook past. Telefonisch, per e-mail, boek een afspraak, laat je gegevens achter of kom op de koffie!

RepairITnow