Uw Microsoft Lumia telefoon is in goede handen bij ons!

Steeds meer bedrijven kiezen voor een Microsoft Lumia telefoon. De reden hiervoor is omdat deze telefoon makkelijk is te managen en alle office apps werken hier uitstekend mee samen. Bij Repair IT Now kunt u terecht voor Microsoft Lumia scherm reparaties. Hieronder een greep uit de meest voorkomende Microsoft Lumia telefoons die wij repareren. Staat uw Lumia telefoon er niet bij? Neem dan even contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Op moment zijn wij druk bezig met het toevoegen en updaten van diverse Microsoft Lumia modellen en pagina’s met prijzen. Tot die tijd kunt u het beste even bellen, mailen of via de website de reparatie aanmelden / prijs opvragen

Nokia scherm reparatie? Nokia / Microsoft smartphone reparatie aanmelden?

Microsoft Lumia reparatie door Repair IT Now

Is uw scherm van uw Microsoft Lumia gebroken? Werkt de touchscreen of LCD niet meer? Kunt u uw Microsoft Lumia niet meer opladen? Gaat uw accu van de Nokia Lumia snel leeg? Repair IT Now is de specialist voor al uw Microsoft Lumia reparaties. Dagelijks repareren wij smartphones van diverse merken zoals de iPhone, Samsung, Sony, LG, Motorola, Huawei, Oneplus, Nokia en meer. U kunt bij ons terecht met uw Nokia Lumia 400 / 500 / 600 / 700 / 800 / 1000 serie.

Scherm reparatie en batterij vervangen

De twee meeste reparaties die bij Repair IT Now binnen stromen zijn het vervangen van de batterij van een Lumia telefoon of een repareren van een kapot scherm. Repair IT Now heeft de expertise, gereedschap en de originele onderdelen in huis om uw Microsoft Lumia telefoon te repareren.

Goedkoop en vakkundige Microsoft telefoon reparatie

Goedkoop en vakkundig uw Nokia Lumia laten repareren dat wil iedereen! Bij Repair IT Now bent u hiervoor aan het juiste adres. Gevestigd in Sliedrecht!

Nokia Lumia reparatie in omstreken: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht

Micrsoft telefoon opsturen voor reparatie

Is de afstand te groot of heeft u geen tijd om langs te komen in Sliedrecht? In Nederland zijn er namelijk maar weinig telefoonreparatie bedrijven die alle Microsoft Lumia telefoons kan repareren. U kunt ten alle tijden uw telefoon opsturen naar ons en wij zorgen er voor dat de telefoon gerepareerd weer retour verzonden wordt. Diverse bedrijven en klanten maken gebruik van onze reparatie service.

Microsoft Lumia opsturen en laten repareren door een specialist?