iPod Touch 5 reparatie

Als u uw Apple iPod Touch 5 reparatie wilt laten uitvoeren door een vakkundige reparateur. Bij Repair IT Now bent u op het juiste adres. Wij bieden vakkundige iPod reparaties tegen een uitstekende service in Sliedrecht en omgeving.

Binnen ons filiaal in Sliedrecht voeren wij alle iPod reparaties uit met originele onderdelen. U krijgt bij ons 6 maanden garantie. Dat is  3 maanden langer dan elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPod Touch 5 reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPod Touch 5 reparaties

Hieronder hebben wij de meest voorkomende iPod Touch 4G reparaties op een rij gezet. Staat uw iPod Touch 5 reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw iPod Touch 5? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw iPod Touch 5 reparatie op ons filliaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

iPod Touch 5 reparatie

Selecteer je defecte onderdeel

Alle iPod Touch 5 reparaties

Scherm reparatie

iPod Touch 5 Frontglas is gebroken? En wilt u deze betaalbaar, snel en vakkundig laten repareren door een specialist? Maak dan direct een afspraak bij Repair IT Now.

Prijs € 149

Behuizing vervangen

Schade aan uw iPod Touch 5 backcover? Door uw behuizing te vervangen zit uw iPod touch 5 er als nieuw uit!

Prijs € 149

Camera vervangen

Prijs € –

Reparatie selfiecamera

Prijs € –

Batterij vervangen

Prijs op aanvraag

Trilfunctie reparatie

Prijs € –

Laadpunt reparatie

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Prijs € –

Lichtsensor reparatie

Prijs € –

Signaal reparatie

Prijs € –

Koptelefoon-ingang reparatie

Prijs op aanvraag

Speaker reparatie

Prijs € –

Oorspeaker reparatie

Prijs € –

Powerknop reparatie

Prijs op aanvraag

Muteknop reparatie

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Van € 50

Homeknop reparatie

Prijs op aanvraag

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPod Touch 5 waterschade opgelopen doordat hij bijvoorbeeld in het water is gevallen? Het is aan te raden om dan zo spoedig mogelijk een afspraak met ons te maken. Repair IT Now heeft namelijk professionele apparatuur om uw iPod Touch 5 chemisch te reinigen. 

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Kunt u zelf niet achterhalen wat er aan de hand is met uw iPod Touch 5 ? Wij kunnen dan een onderzoek voor u verrichten.Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPod 5

Prijs € 29