iPhone reparatie voor bedrijven

Één aanspreekpunt voor alle smartphone en tablet reparaties

één vast contactpersoon waar u terecht kunt met alle vragen? Hier heeft iedereen profijt van!

Wilt u eerst weten hoe ons reparatie plan eruit ziet? Heeft u vragen?

Met elke iPhone kunt u bij ons terecht!

Met elke iPhone en elk defect en reparatie kunt u bij Repair IT Now terecht!

iPhone reparatie zakelijk? iPhone reparatie voor alle MKB bedrijven en grootzakelijke bedrijven bent u bij Repair IT Now aan het juiste adres.

Met elke iPhone en bijna elk defect kunt u terecht bij Repair IT Now. Namelijk bijna alles is te repareren aan uw iPhone. Zelfs wanneer een iPhone waterschade of vochtschade heeft opgelopen kunnen wij hier vaak nog leven in blazen.

Veel bedrijven in de regio hebben al afspraken met ons gemaakt dat wij voor dat bedrijf de reparaties van alle smartphones en tablets voor hun uitvoeren. U kunt zelf de iPhone langs komen brengen en een andere optie is dat u deze opstuurt naar ons. Hier kan natuurlijk afspraken over gemaakt maken.

Voornamelijk hebben wij klanten zitten in Regio: Sliedrecht Hardinxveld-GiessendamGorinchemPapendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam DordrechtHendrik-ido-AmbachtZwijndrechtRidderkerk – Rotterdam – Breda – Tiel

Maar ook bedrijven die buiten de regio zitten!

EEN GREEP UIT ONZE ZAKELIJKE KLANTEN

Deze zakelijke klanten waren u voor

iPhone reparatie voor bedrijven

iPhone reparatie zakelijk? iPhone reparatie voor alle MKB bedrijven en grootzakelijke bedrijven bent u bij Repair IT Now aan het juiste adres.

Tegenwoordig heeft elk bedrijf te maken met telefoons. De smartphone is populairder dan ooit in het bedrijfsleven. Werknemers en werkgevers kunnen daarom ook niet meer zonder. Het is namelijk ontzettend belangrijk om goed in contact te kunnen komen met nieuwe klanten maar ook contact te blijven houden met al je huidige klanten.

Bent u op zoek naar een bedrijf waar een werknemer en werkgever terecht kan met zijn of haar kapotte telefoon? Zoek dan niet verder, want bij Repair IT Now bent u aan het juiste adres. Wij weten namelijk hoe belangrijk is dat uw iPhone snel gerepareerd wordt wanneer deze bijvoorbeeld een kapot beeldscherm heeft. Het liefst wilt u deze dan ook binnen 1 a 2 dagen laten repareren of zelfs dezelfde dag nog.

Overzicht iPhones die wij repareren

Wij repareren de onderstaande iPhone toestellen van het merk Apple. Klik op uw toestel om naar het overzicht te gaan met prijzen en reparaties per onderdeel.

Ook voor andere smartphone en tablet merken

Naast iPhones zijn er ook andere smartphones die gebruikt worden in het bedrijfsleven. De smartphone merken die het meeste aandeel hebben zijn Samsung en iPhone (Apple). Uiteraard repareren wij alle merken telefoons en tablets. Zo kunt u bij Repair IT Now ook terecht wanneer u als bedrijf gebruik maar van bijvoorbeeld: Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Microsoft, Oneplus, Blackberry en overige merken.

Waarom samenwerken met Repair IT Now

 • Groot voorraad met onderdelen van smartphone en tablet onderdelen
 • Reparatie op dezelfde dag / Klaar-terwijl-je-wacht (indien mogelijk)
 • Reparatiestatus volgen
 • Factuur met BTW
 • Erkend reparatie bedrijf voor scholen, bedrijven, non-profit organisaties en verzekeraars
 • Experts in reparatie
 • Reparatie op rekening*
 • Alleen originele OEM onderdelen
 • Uitgebreide klantenservice
 • Vlijmscherpe prijzen
 • Best beoordeeld reparatie service bedrijf in de regio

* Nieuwe klanten dienen de eerste reparatie vooraf te voldoen via de bank of iDEAL / na de reparatie via pin of contant

Hebben wij u overtuigd? Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?