Problemen opladen met iPhone 6

Het kan na een tijdje lastiger worden om uw iPhone 6 op te laden. De oorzaak hiervan kan zijn dat uw iPhone 6 oplaadpuntje defect is. Dit is niet gek omdat u uw iPhone 6 meerdere malen per dag moet opladen.

Bij Repair IT Now kunnen wij het oplaadpunt van uw iPhone 6 vakkundig vervangen. Na deze reparatie kunt u uw iPhone 6 weer zorgeloos opladen. U krijgt van ons 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Het oplaadpunt is niet alleen een onderdeel waar u mee de iPhone kan opladen. Bij het oplaadpunt (waar u ook mee kan  verbinden aan een computer of laptop), zit ook een hoofdtelefoon ingang en de microfoon.
Deze reparatie duurt ongeveer 30 minuten. U kunt bij deze reparatie blijven wachten en een lekker kopje koffie of thee drinken. Tijdens de reparatie kunt u meekijken hoe het laadpunt wordt vervangen!

iPhone 6 reparatie direct aanmelden?

Prijs iPhone 6 laadpunt vervangen

De prijs van de reparatie van het laadpuntje bedraagt 69 euro. Dit bedrag is inclusief de btw en montage van het laadpunt. Wij hebben dit onderdeel standaard op voorraad. Op deze manier kunnen wij direct beginnen met het repareren van uw iPhone 6.

iPhone 6 reparatie

Overige iPhone 6 problemen

Niet alleen het oplaadpuntje kan defect zijn aan uw iPhone 6. Er zijn meerdere onderdelen die bij een val of een regenbui defect kunnen raken zoals het schermpje van uw iPhone 6. Deze kan beschadigd raken bij een val. Repair IT Now vervangt uw scherm, zodat u uw iPhone 6 niet lang hoeft te missen repareren. Binnen 30 minuten vervangen wij het glasplaat of scherm van uw iPhone 6.

Gaat de batterij van uw iPhone 6 snel leeg? Wacht dan niet langer en laat dan een nieuwe batterij in uw iPhone 6 plaatsen. Na het vervangen van uw batterij kunt u weer met een nieuwe accu weer een tijdje met uw iPhone 6 er tegen aan!

Per ongeluk een glas water over uw iPhone 6 gevallen? Niet getreurd! Repair IT Now heeft de juiste apparatuur om uw iPhone 6 weer aan de praat te krijgen. Onze ervaring is dat wij 70% van de telefoons met waterschade weer werkend kunnen krijgen. Uw iPhone 6 wordt chemisch gereinigd door onze eigen technische dienst. Helaas kunt u op deze reparatie niet wachten omdat dit proces meestal een aantal malen word herhaald.

Onze locatie in Sliedrecht

Repair IT Now zit gevestigd te Sliedrecht aan de Stationspark 709. Komt u uit Dordrecht? Dan gaat u via de A15 richting Gorinchem. Dan neemt u afslag 25 Sliedrecht Oost. Komt u uit Gorinchem? Dan gaat u via de A15 richting Dordrecht. Dan neemt u afslag 25 Sliedrecht Oost.