iPhone 6 model A1549, A1586, A1589 reparatie

iPhone reparatie aanmelden?

Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone 6?

iPhone 6 reparatie

Is uw iPhone 6  kapot en wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres, voor vakkundige iPhone 6 reparaties in Sliedrecht en omgeving.

Alle iPhone 6 reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen, op ons filliaal in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 6 reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 6 reparaties

Hieronder vind je de meest voorkomende iPhone 6 reparaties. Staat uw iPhone 6 reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone 6 ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor je iPhone 6 reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone 6 smarthone reparatie op zijn best in de omgeving: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht

iPhone 6 reparatie en tarieven

Tarieven van de iPhone 6 reparatie vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone 6 onder elkaar gezet

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparaties en prijzen opgesomd

Scherm reparatie

Is uw iPhone 6 scherm kapot of werkt hij niet meer optimaal? Een niet (goed) werkend beeldscherm kan heel vervelend zijn, maar Repair IT Now kan dit probleem voor u verhelpen door uw iPhone 6 van een nieuw scherm te voorzien. Hieronder vindt u een aantal veel voorkomende verschijnselen, waarbij wij het scherm vervangen.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

Prijs € 89,-
(Origineel OEM scherm)

of

Prijs € 79,-
(Compatible scherm)

Behuizing vervangen

Heeft u uw iPhone 6 laten vallen en is als gevolg van deze val uw iPhone 6 behuizing/achterkant beschadigd of ingedeukt? Dan bent u bij Repair IT Now op het juiste adres. Wij vervangen uw behuizing tegen een scherpe prijs en goede service.

Prijs € 129

 

Camera vervangen

Werkt uw camera aan de achterzijde van uw iPhone 6 niet meer (optimaal) en wilt u weer mooie plaatjes kunnen schieten? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now. Wij kunnen namelijk de camera module en flitser van uw iPhone 6 vervangen tegen een goede prijs.

Prijs € 89

Reparatie selfiecamera

Tegenwoordig kan u niet meer zonder uw selfiecamera. Wanneer uw selfiecamera/ camera aan de voorzijde kapot is, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen de selfiecamera van uw iPhone 6 zodat u in het vervolg weer volop selfies kunt maken.

Prijs € 69

Batterij vervangen

Niks is vervelender dan dat de batterij van uw iPhone 6 heel snel leeg is. Wij kunnen dit probleem voor u verhelpen door uw accu te vervangen, zodat de accu voortaan weer lang mee gaat.

Prijs € 69

Trilfunctie reparatie

Werkt de trilmotor van uw iPhone 6 niet meer? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw Iphone 6 weer van een nieuwe trilmotor wordt voorzien, zodat uw trilfunctie weer optimaal gaat werken. 

Prijs € 79

Laadpunt reparatie

Laadt uw iPhone 6 niet meer (goed) op? Wij kunnen dit oplossen door de dockconnector van uw iPhone 6 te vervangen, zodat u uw telefoon weer kunt opladen en kan laten verbinden met de computer.

Prijs € 69

WiFi-signaal reparatie

Tegenwoordig maakt iedereen volop gebruik van WiFi. Vangt uw iPhone 6 geen WiFi-signalen meer op? Repair IT Now kan uw WiFi-antenne vervangen, zodat u in het vervolg weer optimaal gebruik kunt maken van de WiFi.

Prijs € 69

Lichtsensor reparatie

Wanneer u belt hoort uw beeldscherm uit te gaan. Is dat bij uw iPhone 6 niet het geval? Neem dan contact op met ons. Wij vervangen dan uw lichtsensor. Ook vervangen wij dan uw front camera, omdat dit één geheel is.

Prijs € 69

Signaal reparatie

Wanneer uw iPhone geen signaal meer op vangt, dan moet waarschijnlijk de gsm-antenne vervangen worden. Wij kunnen dit voor u vervangen tegen een goede prijs en uitstekende service.

Prijs € 69

Koptelefoon-ingang reparatie

Werkt uw koptelefoon niet meer? Grote kans dat de koptelefoon-ingang van uw iPhone 6 kapot is. Wij kunnen een nieuwe koptelefoon-ingang in uw telefoon monteren, zodat u in het vervolg weer optimaal gebruik kunt maken van uw oortjes/headset.

Prijs € 69

Speaker reparatie

Niks is vervelender dan dat u een ruis uit uw luidspreker hoort komen. Ook kan het zijn dat de luidspreker van uw iPhone 6 helemaal niet meer werkt. Wij kunnen de luidspreker/speaker tegen een goede prijs en vakkundig vervangen.

Prijs € 69

Oorspeaker reparatie

Werkt de oorspeaker van uw iPhone 6 niet meer of hoort u een ruis in het geluid bij gebruik van je oorspeaker? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij vervangen de oorspeaker tegen een scherpe prijs.

Prijs € 69

Powerknop reparatie

Het is vaak erg lastig wanneer de aan- en uitknop van de Iphone 6 het niet meer doet. Wanneer deze aan- en uitschakelaar kapot is of stroef werkt, maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now. Wij vervangen deze powerknop op een vakkundige manier.

Prijs € 69

Muteknop reparatie

Is de mute-schakelaar die zich aan de zijkant van uw Iphone 6 bevindt kapot gegaan? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen deze schakelaar namelijk tegen een scherpe prijs vervangen, zodat u in het vervolg weer het volume kan bepalen.

Prijs € 69

Microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw iPhone 6 niet meer optimaal werkt, dan kan dat erg lastig zijn doordat u bijvoorbeeld niet goed verstaanbaar bent tijdens het bellen. Wij kunnen dit probleem simpelweg oplossen door de microfoon te vervangen.

Prijs € 69

Homeknop reparatie

Is de homebutton knop van uw iPhone 6 kapot of werkt hij niet meer soepel? Maak dan een afspraak bij Repair IT Now en dan zorgen wij ervoor dat u in het vervolg weer een uitstekend werkende homeknop heeft.

Prijs € 79

Vochtschade reparatie

Heeft u uw iPhone 6 in het water laten vallen of heeft u er drinken overheen laten vallen? Repair IT Now heeft professionele apparatuur om waterschade te behandelen, dus neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Heeft uw geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 6? Wij kunnen dan een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 6.

Prijs € 29

Gerelateerde modellen

Wil je een andere iPhone laten repareren? Dat kan ook!

iPhone 6s Plus

iPhone 6s

iPhone 6 Plus

iPhone SE

Overige modellen