iPhone SE model A1662, A1723 reparatie

iPhone SE reparatie nodig? Meld direct je reparatie aan

Selecteer het defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone SE?

iPhone SE reparatie

De iPhone SE is de krachtigste 4 inch iPhone van Apple. Het design is bijna hetzelfde als de iPhone 5S, maar de iPhone SE heeft toch andere verbeterde onderdelen gekregen. In Nederland zijn er niet zo veel iPhone reparateurs waar u zo vroeg terecht kan voor het repareren van een iPhone SE. Door  samen te werken met diverse distributeurs kunnen wij snelle leveringen van de onderdelen voor deze reparatie realiseren. Is het scherm van uw iPhone SE kapot? Glas gebarsten van de iPhone SE? Wilt het scherm van uw iPhone SE vakkundig en klaar-terwijl-u-wacht vervangen? Bij Repair IT Now bent u aan het juiste adres voor vakkundige en betaalbare reparatie voor de iPhone SE in Sliedrecht, Dordrecht en omgeving Gorinchem.  

Alle iPhone SE reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEMonderdelen, op ons kantoor in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone SE reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone SE reparaties

Hieronder vind u een overzicht meest voorkomende iPhone SE reparaties. Staat uw iPhone SE reparatie of klacht er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone SE? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor je iPhone SE reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone SE reparaties en tarieven

Tarieven van de iPhone SE reparaties vind u samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone SE onder elkaar gezet

iPhone se reparatie door repair it now

iPhone SE tarieven en reparaties onder elkaar

Scherm reparatie

Zit er een barst in het scherm van uw iPhone SE? Reageert de touchscreen niet meer of ligt het scherm in duizend stukjes? Het onderdeel wat het meest kapot gaat of gerepareerd wordt bij de iPhone is het scherm. Wij hebben voor u de meest voorkomende klachten van een scherm in een overzicht gezet, heeft u last van één van deze uren, dan vervangen wij het scherm van de iPhone SE. Komt één van de onderstaande verschijnselen u bekend voor, aarzel dan niet en maak een afspraak bij Repair IT Now. Het vervangen van het scherm van een iPhone SE duurt ongeveer 30 minuten. Uiteraard kunt u als u een afspraak maakt wachten op uw iPhone SE scherm reparatie! Het kantoor van Repair IT Now zit gevestigd in Sliedrecht langs de A15 snelweg. Binnen 12 minuten bent u vanuit Dordrecht of Gorinchem in Sliedrecht, waar u voor onze deur gratis kan parkeren met uw auto.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

Prijs € 79
(origineel OEM scherm)

of

Prijs €69
(Compatible scherm)

Behuizing vervangen

Zit er een deuk in het hoekje van uw iPhone SE? Heeft uw iPhone ergens klem gezeten of is deze krom? Deze klachten zijn op te lossen door de behuizing van de iPhone SE te vervangen. In de nieuwe behuizing zetten wij elk onderdeel van uw iPhone SE over naar de nieuwe behuizing. Na deze reparatie ziet uw iPhone zo goed als nieuw uit!

Prijs op aanvraag

Camera vervangen

De iPhone SE heeft tweetal camera’s. Er zit een camera aan de achterkant van de telefoon en één aan de voorkant. Wanneer de camera aan de achterzijde van uw iPhone SE niet meer goed functioneert of wazige foto’s maakt? Breng uw iPhone SE dan langs bij Repair IT Now. Ons kantoor zit gevestigd in Sliedrecht en binnen enkele minuten vervangen wij uw oude defecte camera naar een nieuwe. Na deze reparatie kunt u weer foto’s maken van de mooiste momenten!

Prijs € 69,-

Reparatie selfiecamera

Zoals hierboven al beschreven bevat de iPhone SE twee camera’s. Aan de voorkant één en de ander zit aan de achterkant van de iPhone. Als de camera aan de voorzijde niet meer werkt dan moet deze vervangen worden. Na deze reparatie kunt u weer selfies maken met deze camera

Prijs € 69,-

Batterij vervangen

Na een tijdje loopt uw accu van uw iPhone SE sneller leeg. Het is dan ook niet gek dat de batterij van de iPhone vervangen moet worden voor een nieuwe. Onze vakkundige reparateurs kunnen binnen enkele minuten uw accu vervangen van de iPhone. Zo heeft u voor een paar tientjes een nieuwe batterij in uw iPhone

Prijs € 59,-

Trilfunctie reparatie

Werkt de trilfunctie niet meer van de iPhone SE? Met een nieuwe trilmotor is waarschijnlijk dit probleem opgelost. Maak daarom direct een afspraak via onze website en kom daarna met uw iPhone naar ons kantoor in Sliedrecht. Sliedrecht ligt tussen de steden Dordrecht en Gorinchem!

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Is uw iPhone SE in eens uitgevallen en start deze niet meer op? Het kan dan zijn dat de laadpunt van de iPhone stuk is. Onze vakkundige reparateurs vervangen het oplaadpunt van uw iPhone binnen enkele minuten. U kunt hierop wachten onder het genot van een verse bonen koffie of een kopje thee. Voor een fractie van de nieuwprijs vervangen wij de dockconnector van de iPhone! Na deze iPhone reparatie kunt u uw iPhone weer opladen zonder bijvoorbeeld de oplaadkabel in een bepaalde houding of stand te houden!

Prijs € 69,-

WiFi-signaal reparatie

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Is de lichtsensor van uw iPhone SE kapot? Dit kan onder andere als gevolg hebben dat uw beeldscherm aan blijft tijdens het bellen en dit kan op den duur zorgen voor een kortere accutijd. Repair IT Now kan dit probleem voor u verhelpen.

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Werkt uw headset niet of uw oortjes wanneer u deze aansluit aan uw iPhone SE? Het kan dan zijn dat de hoofdtelefoon ingang van de iPhone vervangen moet worden. Dit onderdeel is hetzelfde als de oplaadpunt van de iPhone SE.

Prijs € 69,-

Speaker reparatie

Maakt de luidspreker van iPhone SE een zoemend geluid? Komt er geluid uit de iPhone SE? Laat dan snel uw iPhone repareren! Bij Repair IT Now kunt u terecht voor deze iPhone reparatie.

Prijs € 69,-

Oorspeaker reparatie

Kunt u de persoon waar u mee belt u slecht verstaan? Of hoort u hem of haar heel zacht of helemaal niet? Het probleem zit hem dan in uw oorspeaker. De earspeaker van de iPhone SE dient dan vervangen te worden. Met onze klaar-terwijl-u-wacht service repareren wij uw iPhone binnen enkele minuten. U kunt ondertussen geniet van uw verse bonen koffie of thee!

Prijs € 69,-

Powerknop reparatie

Één van de lastigste reparaties van de iPhone is het vervangen van de kabel van de aan/uit schakelaar. Als de aan en uit knop niet werkt kunnen wij deze repareren voor uw. Het kan daarom ook voorkomen dat u niet op deze reparatie niet kan wachten en de iPhone even moet achterlaten. Na deze iPhone SE reparatie zal de aan/uit knop die aan de bovenkant van de iPhone zit weer goed functioneren

Prijs op aanvraag

Muteknop reparatie

Kunt u het geluid van uw iPhone SE niet meer regelen? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij een nieuwe mute-schakelaar in uw iPhone SE kunnen plaatsen. Hetzelfde wat ook geldt bij de aan/uit knop reparatie is bij de muteknop reparatie ook dat het kan voorkomen dat u niet op deze reparatie kan wachten. Dit komt omdat deze reparatie langer duurt dan 45 minuten.

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Kan de persoon u tijden het bellen u niet verstaan? Of horen u tijdens het telefoneren heel zacht of helemaal niet? Dan is het bijna zeker dat de microfoon van de iPhone SE defect is. Bijna elk onderdeel van de iPhone SE is te vervangen of te repareren. Dus ook de microfoon is te vervangen. Na deze iPhone SE reparatie kunt u weer ongestoord bellen of geluidopnames maken met uw iPhone

Prijs € 69,-

Homeknop reparatie

Net als de iPhone 5s, iPhone 6 en de iPhone 6s heeft de iPhone SE ook een touch id. De touch-id wordt ook wel de vingerafdruk scanner genoemd, deze knop bevind zich aan de onderkant van het scherm. Het komt helaas voor dat deze knop ook kapot gaat. Wij kunnen deze knop voor u dan ook vervangen. Echter willen wij vooraf informeren dat wanneer er een reparatie van de homeknop plaatst vind de vingerafdruk scanner nooit meer zal werken. Wel kunnen wij er wel voor zorgen dat de ‘druk-functie’ weer werkt!

Prijs op aanvraag

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPhone SE waterschade opgelopen? Of is de iPhone SE in de WC gevallen? Gelukkig is er nog een kans om de iPhone SE te laten repareren. Met de jarenlange ervaring en kennis die onze reparateurs hebben opgebouwd kunnen wij zeven van de tien iPhones met vochtschade herstellen. Een iPhone SE met waterschade is dus mogelijk te repareren!  Bij Repair IT Now gebruiken wij tijdens de waterschade reparatie professionele gereedschappen die niet elke iPhone reparatie bedrijf heeft. Wacht dan niet langer en laat uw iPhone niet in de rijst liggen en breng deze naar ons. Wij gaan direct aan de slag om uw iPhone SE chemisch te reinigen. Helaas kunt u niet op deze reparatie wachten en moet u de iPhone bij ons achterlaten.

Prijs € 50

Algemeen onderzoek

Heeft u werkelijk geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone SE? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone SE.

Prijs € 30