iPhone 6s model A1633, A1688, A1700 reparatie

Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone 6s?

iPhone 6s reparatie

Er zijn maar weinig smartphone of iPhone reparatie bedrijven die zo vroeg al de iPhone 6s repareren. Repair IT Now is hier één van de weinige van. Hier hebben wij ook een blog overgeschreven: Eerste iPhone 6s schermen vervangen.  Door het goede contact met de importeurs en distributeurs in Nederland kan Repair IT Now aan onderdelen van de nieuwe iPhone 6s komen. Is uw iPhone 6s scherm kapot en wilt u deze vakkundig en snel laten repareren door een iPhone reparatie specialist? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres, voor vakkundige iPhone 6s reparaties in Sliedrecht en omgeving.

Alle iPhone 6 plus reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen, op ons filliaal in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 6s reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 6s reparaties

Hieronder vind je de meest voorkomende iPhone 6ss reparaties. Staat uw iPhone 6s reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone 6s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor je iPhone 6 plus reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone 6s reparaties en tarieven

Tarieven van de iPhone 6 reparaties vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone 6 onder elkaar gezet

iPhone 6s reparatie

iPhone 6s prijzen en reparaties onder elkaar

Scherm reparatie

Het onderdeel wat het meest kapot gaat bij een iPhone 6s is het scherm oftewel het touchscreen. Bij de iPhone 6s bestaat deze uit één module samen met de 3D-touch. Is uw  iPhone 6s scherm gebarsten gegaan door een val of zit er een barst in het scherm? Hieronder vindt u een opsomming een aantal klachten, waarbij wij uw iPhone 6s scherm zullen vervangen. Komt één van de onderstaande verschijnselen u bekend voor, aarzel dan niet en maak een afspraak bij Repair IT Now.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

Prijs € 119,-
(origineel OEM scherm)

of

Prijs € 109,-
(Compatible scherm)

Behuizing vervangen

De behuizing / achterkant van een iPhone 6s is van aluminium. Het kan voorkomen dat er na een val of ongelukje hier krassen opkomen, krom is of dat de behuizing ingedeukt wordt. Gelukkig is dit te vervangen met een nieuwe behuizing. Na deze reparatie zie de achterkant en de randen van uw iPhone 6s er als nieuw uit.

Prijs € 149,-

Camera vervangen

Kunt u geen foto’s meer maken omdat de camera aan de achterzijde van uw iPhone 6s kapot is? Wij kunnen deze camera (inclusief flitser) tegen een scherpe prijs en uitstekende service vervangen.

Prijs € 79

Reparatie selfiecamera

Is de selfiecamera  of de frontcamera van uw iPhone 6s kapot en wilt u weer selfies kunnen maken? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw selfiecamera weer optimaal gaat werken.

Prijs € 79

Batterij vervangen

Het is erg lastig wanneer u uw iPhone 6s meerdere keren per dag moet opladen, omdat hij heel snel leeg is. Door uw batterij te vervangen kan dit probleem simpelweg opgelost worden.

Prijs € 69

Trilfunctie reparatie

Werkt de trilfunctie op uw iPhone 6s niet meer? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen uw trilmotor namelijk op een vakkundige manier tegen een goede prijs.

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Laadt uw iPhone 6s niet meer op en/of kunt u geen verbinding meer maken met de computer? Dan moet waarschijnlijk de laadconnector vervangen worden.

Prijs € 79

WiFi-signaal reparatie

Verbindt uw iPhone 6s zich niet meer met de WiFi? Wij kunnen uw WiFi-antenne vervangen, zodat uw telefoon in de toekomst weer WiFi-signalen zal opnemen.

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Is de lichtsensor van uw iPhone 6s kapot? Dit kan onder andere als gevolg hebben dat uw beeldscherm aan blijft tijdens het bellen en dit kan op den duur zorgen voor een kortere accutijd. Repair IT Now kan dit probleem voor u verhelpen.

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Heeft uw iPhone 6s problemen met het oppakken van signalen? In dat geval kunnen wij uw gsm-antenne vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Stoort uw koptelefoon? Waarschijnlijk is dan de koptelefoon-ingang van uw iPhone 6s kapot. U hoeft zich geen zorgen te maken. Repair IT Now kan een nieuwe koptelefoon-ingang monteren, zodat dit probleem verholpen wordt.

Prijs € 79

Speaker reparatie

Komt er een raar geluid uit de speaker van uw iPhone 6s en wilt u dat er een nieuwe luidspreker in uw iPhone 6s wordt geplaatst? Maak dan snel een afspraak met Repair IT Now.

Prijs € 79

Oorspeaker reparatie

Bent u slecht verstaanbaar tijdens het bellen of hoort u een ruis uit de oorspeaker van uw iPhone 6s komen? Wij kunnen de oorspeaker tegen een goede prijs en uitstekende service vervangen.

Prijs € 79

Powerknop reparatie

Het is erg lastig wanneer de uit- en aanknop van de iPhone 6s niet meer (optimaal) werkt. Maakt u zich geen zorgen. Repair IT Now vervangt deze powerknop tegen een goede prijs.

Prijs € 79

Muteknop reparatie

Kunt u het geluid van uw iPhone 6s niet meer regelen? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij een nieuwe mute-schakelaar in uw iPhone 6s kunnen plaatsen.

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw telefoon kapot is, bent u vaak slecht verstaanbaar tijdens het bellen. Dit kan erg lastig zijn. Wij kunnen de microfoon van uw iPhone 6s vervangen, zodat dit onderdeel weer optimaal zal gaan werken.

Prijs € 79

Homeknop reparatie

De homebutton-knop / touch-id is een belangrijk onderdeel van de iPhone 6s. Is uw homeknop / touch-id kapot gegaan of werkt hij niet zoals het hoort? Neem dan gerust contact op met ons, zodat wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

Prijs op aanvraag

Vochtschade reparatie

Heeft u last van vochtschade of waterschade doordat u uw iPhone 6s bijvoorbeeld in het water heeft laten vallen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij ons. Wij hebben namelijk professionele apparatuur om uw iPhone 6s chemisch te reinigen. In de meeste gevallen krijgt Repair IT Now de iPhone weer aan de praat.

Prijs € 50

Algemeen onderzoek

Heeft u werkelijk geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 6s? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 6s.

Prijs € 30

Gerelateerde modellen

Wij repareren aan verschillende iPhone’s:

iPhone 6s Plus

iPhone 6 Plus

iPhone 6 

iPhone SE

Overige modellen