iPhone 6s Plus model A1634, A1687, A1699 reparatie

iPhone reparatie nodig?

Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone 6s plus?

iPhone 6s plus reparatie

Op 9 oktober 2015 komt de iPhone 6s plus samen met de iPhone 6s in Nederland uit. Begin september was de iPhone 6s plus al beschikbaar in landen zoals duitsland en Frankrijk. Is uw iPhone 6s plus defect of werkt deze niet naar behoren en wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres, voor vakkundige iPhone 6s plus reparaties in Sliedrecht en omgeving. Wij waren namelijk één van de eerste bedrijven in Nederland die de iPhone 6 plus onderdelen op voorraad heeft.

Alle iPhone 6s plus reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen, op ons filliaal in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 6 plus reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 6s plus reparaties

Hieronder vind je de meest voorkomende iPhone 6s plus reparaties. Staat uw iPhone 6s plus reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone 6 plus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor je iPhone 6s plus reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone 6s plus reparatie

iPhone 6s plus prijzen en reparaties onder elkaar

Scherm reparatie

Is het scherm van uw iPhone 6s plus gebarsten? Komt dit om u hem per ongeluk heeft laten vallen of door een andere reden. Hieronder vindt u een opsomming van problemen, waarbij wij uw iPhone 6 plus scherm zullen vervangen. Komt één van de onderstaande verschijnselen u bekend voor, aarzel dan niet en maak een afspraak bij Repair IT Now.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

Prijs € 139,-
(origineel OEM scherm)

Prijs € 129,-
(Compatible scherm)

 

 

Behuizing vervangen

De behuizing van de iPhone 6s plus is van aluminium. Is de behuizing/ achterkant van uw iPhone 6s plus bekrast of ingedeukt? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij uw iPhone 6s plus van een nieuwe behuizing kunnen voorzien.

Prijs € 149

Camera vervangen

Op de iPhone 6s plus bevinden zicht twee camera’s. Kunt u geen foto’s meer maken omdat de camera aan de achterzijde van uw iPhone 6s plus kapot is of zijn de geschoten foto’s wazig? Wij kunnen deze camera (inclusief flitser) tegen een scherpe prijs en uitstekende service vervangen.

Prijs € 79

Reparatie selfiecamera

Is de camera aan de voorzijde van uw iPhone 6s plus kapot en wilt u weer selfies kunnen maken? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw selfiecamera weer optimaal gaat werken.

Prijs € 79

Batterij vervangen

Het is erg lastig wanneer u uw iPhone 6s plus meerdere keren per dag moet opladen, omdat hij heel snel leeg is. Door uw batterij te vervangen kan dit probleem simpelweg opgelost worden. Loopt uw accu snel leeg? Verder adviseren wij na waterschade ook uw accu mee te vervangen om toekomstige problemen te voorkomen.

Prijs € 69,-

Trilfunctie reparatie

Werkt de trilfunctie op uw iPhone 6s plus niet meer en ligt het niet aan de instellingen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen uw trilmotor namelijk op een vakkundige manier tegen een betaalbare prijs.

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Oplaad problemen? Laadt uw iPhone 6s plus niet meer op en/of kunt u geen verbinding meer maken met de computer? Dan moet waarschijnlijk de laadconnector of laadpunt vervangen worden. Bij het repareren van waterschade adviseren wij ook vaak om het laadpunt mee te vervangen ivm toekomstige problemen of kortsluiting.

Prijs € 79

WiFi-signaal reparatie

iPhone 6s plus zonder WIFI? Dat wens je niemand! Wij kunnen uw WiFi-antenne vervangen, zodat uw telefoon in de toekomst weer WiFi-signalen zal opnemen. WIFI problemen?

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Is de lichtsensor van uw iPhone 6s plus kapot? De lichtsensor zit naast de camera aan de voorzijde. Dit kan onder andere als gevolg hebben dat uw beeldscherm aan blijft tijdens het bellen en dit kan op den duur zorgen voor een kortere accutijd. Repair IT Now kan dit probleem voor u verhelpen.

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Heeft uw iPhone 6s plus problemen met het oppakken van signalen? In dat geval kunnen wij uw gsm-antenne vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Stoort uw koptelefoon? Kunt u geen oordoppen meer aansluiten aan de hoofdtelefoon ingang? Waarschijnlijk is dan de koptelefoon-ingang van uw iPhone 6s plus kapot. U hoeft zich geen zorgen te maken. Repair IT Now kan een nieuwe koptelefoon-ingang monteren, zodat dit probleem verholpen wordt.

Prijs € 79

Speaker reparatie

Komt er een raar geluid uit de speaker of luidspreker van uw iPhone 6s plus en wilt u dat er een nieuwe luidspreker in uw iPhone 6s plus wordt geplaatst? Maak dan snel een afspraak met Repair IT Now.

Prijs € 79

Oorspeaker reparatie

Bent u slecht verstaanbaar tijdens het bellen of hoort u een ruis uit de oorspeaker van uw iPhone 6s plus komen? Wij kunnen de oorspeaker tegen een goede prijs en uitstekende service vervangen.

Prijs € 79

Powerknop reparatie

De Power button knop kan defect raken door bijvoorbeeld een val. Het is erg lastig wanneer de uit- en aanknop van de iPhone 6s plus niet meer (optimaal) werkt. Maakt u zich geen zorgen. Repair IT Now vervangt deze powerknop tegen een goede prijs.

Prijs € 79

Muteknop reparatie

Kunt u het geluid van uw iPhone 6s plus niet meer regelen? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij een nieuwe mute-schakelaar in uw iPhone 6s plus kunnen plaatsen.

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw telefoon kapot is, bent u vaak slecht verstaanbaar tijdens het bellen. Dit kan erg lastig zijn. Wij kunnen de microfoon van uw iPhone 6s plus vervangen, zodat dit onderdeel weer optimaal zal gaan werken.

Prijs € 79

Homeknop reparatie

De homebutton-knop of touch-id is een belangrijk onderdeel van de iPhone 6s plus. Is uw homeknop kapot gegaan of werkt hij niet zoals het hoort? Neem dan gerust contact op met ons, zodat wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

Prijs op aanvraag

Vochtschade reparatie

Heeft u last van vochtschade of waterschade doordat u uw iPhone 6s plus bijvoorbeeld in het water heeft laten vallen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij ons. Wij hebben namelijk professionele apparatuur om uw iPhone 6s plus chemisch te reinigen. In de meeste gevallen krijgt Repair IT Now de iPhone weer aan de praat.

Prijs € 50

Algemeen onderzoek

Heeft u werkelijk geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 6s plus? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 6s plus.

Prijs € 30

Gerelateerde iPhone modellen

Repair IT Now repareert ook aan overige modellen:

iPhone 6s

iPhone 6 Plus

iPhone 6

iPhone SE

Overige modellen