LG G6 wordt de opvolger van de G5

Irisscanner

Het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse smartphonemaker krijgt waarschijnlijk een irisscanner om de telefoon te ontgrendelen.
Volgens bronnen zou LG een smartphone module hebben onthuld die als irisscanner en als camera zou dienen. Deze module zou dan in de nieuwe G6 worden verwerkt.
In de Galaxy Note 7 van Samsung werd eerder dit jaar al een irisscanner geplaatst. Helaas werd deze smartphone door ernstige accuproblemen teruggeroepen en uit de verkoop genomen.

Vervangbare batterij

De vorig jaar op de markt gebrachte G5 had een modulair ontwerp, waarbij de accu kon worden uitgeschoven en vervangen. Verder konden er aan de onderkant van het toestel nieuwe functies worden toegevoegd.
Dit leverde geen verkoopsucces op, ondanks de opvallende nieuwigheid.
Het is echter nog de grote vraag of dit modulaire ontwerp het komende jaar weer gebruikt gaat worden in de nieuwe G6. Er zou van LG’s kant nog enige twijfel zijn. Wel zou de accu weer verwijderbaar worden, maar is het nog niet bekend of er ook andere m
odules aan kunnen worden toegevoegd.

Wanneer is de LG G6 te verwachten?

Vorig jaar in februari werd de LG G5 tijdens de smartphone beurs MWC gepresenteerd. De G5 is al te bestellen via internet of in een telefoonwinkel. Er zijn nog geen berichten bekend dat zijn opvolger de G6 volgend jaar ook tijdens deze beurs wordt onthuld.

LG G5 en LG G6 reparatie door Repair IT Now

Ondanks dat de telefoon de G6 nog niet gepresenteerd is kunnen wij deze waarschijnlijk wel repareren in de toekomst. Voor de LG G5 kunt u al terecht bij ons. Wij hebben hiervan al diverse schermen, batterijen en laadpunten vervangen. Heb je een LG telefoon en zoek je een betrouwbaar reparatie bedrijf die expert is in het repareren van LG smartphones dan bent u bij Repair IT Now aan het juiste adres. Uiteraard repareren wij ook telefoons en tablets van de overige merken. Met meer dan 2500 zakelijke klanten kunnen wij ons als een bewezen reparatiebedrijf noemen voor MKB en grootzakelijke bedrijven.

LG G5 of G6 telefoon reparatie aanmelden?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.