Afspraak maken voor telefoon en tablet reparatie

Binnen enkele seconden een afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in, om je afspraak in te dienen of een reparatie te melden. U ontvangt diréct een bevestiging per mail. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

 • Afspraak maken

  Vult u alstublieft alle verplichte velden* in.
 • Heeft u nog vragen?

  Dan kunt u deze hieronder invullen!
 • Omschrijf hier de klacht, defect of schade en doe een afspraak voorstel. Deze zullen wij eerst nog bevestigen**

  'Door op 'nu aanmelden' te klikken, kunt u een afspraak voorstel indienen. Wij nemen vervolgens contact met u op over uw reparatieaanvraag, waarna we een definitieve reparatie afspraak kunnen maken.' --> Doordat geen betaalverplichting wordt aangegaan, is dit niet verplicht. Indien de overeenkomst binnen 14 dagen volledig is uitgevoerd erken ik dat ik mijn recht verlies om de overeenkomst te herroepen
  Ons privacy statement kunt u hier lezen en downloaden: privacy statement
  Onze algemene voorwaarden kunt u hier lezen en downloaden: algemene voorwaarden

Maak nú direct online een afspraak voor uw reparatie, óf bel ons gewoon op 0184 74 59 05 ! Wanneer u een afspraak maakt weet u direct de prijs, of het onderdeel op voorraad is en wat de reparatieduur is.

Wacht daarom niet langer en maak direct een afspraak! U kunt uw telefoon of telefoon niet missen, geen dag. Ons uitgangspunt is daarom: “Snelle reparatie, uitstekende service en klaar terwijl je wacht.” Dat allemaal tegen vlijmscherpe prijzen. Wij repareren enkel met originele onderdelen!