Uw Apple apparaat is in goede handen bij ons!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel dat je bij een professioneel reparatie bedrijf je apparaat achter laat!

Kies uw Apple apparaat uit

Direct een Apple reparatie aanmelden?

Apple reparatie Rotterdam

Je iPhone, iPad, Macbook en iMac laten repareren door een echte Apple specialist?

Apple apparatuur is duur bij aanschaf. Daar in tegen staat wel dat een iPhone of iPad weinig of geen onderhoud nodig heeft. Dit geldt ook voor de iMac en Macbook. Als er dan toch een keer wat is wil je het liefst je Apple spullen brengen bij een partij waar je weet dat alles in goede handen is. Bij Repair IT Now weet je dat je iMac en Macbook bij een vertrouwde partij is.

De onderzoekskosten van de meeste apparaten zijn 29euro incl. btw. Wanneer je overgaat op reparatie vervallen deze onderzoekskosten. Omdat wij dagelijks Apple apparaten repareren zijn wij door de jaren heen gespecialiseerd geworden van het oplossen van alle problemen omtrent je Apple apparaat.

Macbook reparatie Rotterdam

Macbook pro accu vervangen? Macbook air reparatie? Macbook upgraden en sneller maken met een SSD

Macbook reparaties en upgrades voeren wij dagelijks uit vanuit onze vestiging in Sliedrecht. De meest voorkomende problemen die wij oplossen voor onze klanten hebben wij hieronder opgesomd

  • Uitbreiden werkgeheugen van Macbook
  • Upgraden en inbouwen SSD in een Macbook
  • Opschonen en onderhouden van een Macbook
  • Security / antivirus voor de Macbook
  • Virusvrij maken van een Macbook
  • Macbook scherm reparatie
  • Macbook toetsenbord vervangen
  • Macbook batterij / accu vervangen
  • Macbook hardeschijf vervangen
  • Macbook sneller maken

iMac reparatie Rotterdam

iMac opschonen of onderhoud laten uitvoeren? Macbook reparatie of upgraden?

Een iMac en Macbook zijn over het algemeen dure apparaten bij het aanschaf. Helaas komt het voor dat er ook bij een iMac of een Macbook problemen gaan ontstaan na  het gebruikt. Je wilt je Apple device het liefst naar een reparatie bedrijf bedrijven waar jij zeker van bent en een goed gevoel van krijgt dat het professioneel te werk wordt gegaan.

Bij Repair IT Now kan je terecht voor alle reparaties omtrent je Apple apparaat. Je apparaat is bij ons in goede handen!

Onderscheidend vermogen

Wat maakt ons uniek als u ons vergelijkt met een andere reparateur?

Goedkoper dan onze concurrenten! Wij hanteren vlijmscherpe prijzen met uitstekende service en zijn ondanks het gebruik van enkel originele onderdelen, goedkoper dan onze concurrenten. Bij ons kunt u terecht voor dezelfde kwaliteit óf beter tegen een betaalbare prijs!

Reparaties worden uitgevoerd door onze eigen technische dienst.

Zes maanden garantie. Ja! U leest het goed, wij geven 6 maanden garantie! Elders krijgt u 3 maanden garantie.

Bespaar tijd en stop verder met zoeken! laat uw iPhone, iPad of iPod Touch reparatie aan Repair IT Now in Sliedrecht over.

Van onze klanten krijgen wij een 9+ beoordeling

Onze vestiging in Sliedrecht

Gevestigd in Sliedrecht 26 km van Rotterdam vandaan

Ons kantoor zit gevestigd in Sliedrecht. Binnen 25 minuten en ongeveer 26 kilometer sta je voor ons kantoorpand. Je hoeft niet helemaal de stad in waar je ook nog eens dure parkeerkosten moet betalen in Rotterdam. Voor ons kantoor kan je gratis parkeren en je bent even snel in Sliedrecht dan in de binnenstad van Rotterdam!